9

Инергуту

преди 3 години

При кражба за 2 500 000 лева за 6 месеца,това прави по 3/три/ мегавата на часгрубо.Една средно голяма керамична пещ,използва за час 4050 киловата.С такива мощни компютри не ни трябва АЕЦ БеляНе

8

Анонимен

преди 3 години

Някой от ЧЕЗ е пасал говедата в тая ферма.И сега ще издоят гражданите а не говедата от фермата или говедаря от ЧЕЗ,щото не ми излиза сметката.Сумите от потреблението не могат да им покрият разходите за заплати и подръжката през лятото.Чудно ми е,защо М.П.не се съгласи да бъдат продадени.Те вече са толкова рядко л@**но,че на лопата не стоят вече.

7

Анонимен

преди 3 години

Някой от ЧЕЗ е пасал говедата в тая ферма.И сега ще издоят гражданите а не говедата от фермата или т веднага от ЧЕЗ,щото не ми излиза сметката.Сумите от потреблението не могат да им покрият разходите за заплати и подръжката през лятото.Чудно ми е,защо М.П.не се съгласи да бъдат продадени.Те вече са толкова рядко,че на лопата не стоят вече.

6

И....

преди 3 години

Кой го е платил този ток? Да познаем ли от три пъти? Или е много....

5

Анонимен

преди 3 години

И колко биткойна са изровили за тези пари?

4

gamer

преди 3 години

Да пуснат сега видеокартите на символична цена, че и ние да намажем.

3

Анонимен

преди 3 години

Ферма за бит кон.

2

Анонимен

преди 3 години

Българито по-големи храдци от ромито. ВМРО сега ще замълчи и ще отдаде почит на великите, изобретателни крадци на ток за милиони. Няма да иска да ги кастрира веднага.

1

Анонимен

преди 3 години

Биткойн ФЕРМА - щу умра от смях.То бива неграмотност ама чак пък толкова ....