34

Анонимен

преди 3 години

Беларус не е част от ЕС.Какъв е проблема тогава.

33

Шайзела Изперкел

преди 3 години

Честно е само когато брадат мигрант свободно коли, гази или застрелва европейски граждани в държавите им. Всичко останало е нечестно недемократично и дискриминационно.

32

Пешо

преди 3 години

Кога ще са свободни? Когаго им е кеф на ЕС, САЩ, Русия?

31

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъТочно така пич. ЕС трябваше да излязат с декларация с/у бегълците от правосъдието и да съдействат да ги върнем-------Ти чуваш ли се какво говориш не, ***?Как ЕС ще взима страна по такива казуси, на какво основание?

30

До 37

преди 3 години

Хайди, ни са прави, че си гласувал за Радев тъй кат си герберски ***. Радев го избра директно народа

29

Анонимен

преди 3 години

Зо 36"Прав" си !ЕС не трябваше да познае избирането на Фигуранта за президент !!!

28

Анонимен

преди 3 години

Значи на БГ изборите имаше наблюдатели и от ЕС и от САЩ и от ООН и представители на всички партии. В Беларус единствените наблюдатели на процеса бяха от управляващите. Не може да си броиш сам на тъмно и да викаш, ама имам 80%. В България проблемът не са машинации в самият изборен процес, а пазаруването на гласове, което единственият начин да се пресече е да спре тоя народ да се продава за 50лв. За това се призовава за масовост на изборите, за да може тия 10% да не играят роля.

27

Анонимен

преди 3 години

Радев - българския Лукашенко го избрахме при честни избори, но като стана президент той твърди, че всички други избори не са честни !!!Такива са лукашенковците по света.

26

Плевен Дге

преди 3 години

Представите ли на ЕС и на СССР са горе долу едно и също. Едните си затварят очите за манипулацията на избори в Беларус другите за манипулацията в България. Same $hit.

25

Анонимен

преди 3 години

До разочарованНапротив,ей сега гледах едно интервю с един стар бесепар,български евреин,каза,че председателката на бундестага(от ПЕС) е дошла на крака при него и е поискала среща с Нинова,а Нинова и казала,че нямала време.И той беше обиден и ядосан,че с човек от сродната си партия Нинова не разговаря,а за американския посланик имала време.Така,че грешката не е само в европейците,нашите си подлагат гъзаСтанишев наистина беше доста по-добър управляващ и от Бойко и от Нинова,макар че е Шоросоид

24

Анонимен

преди 3 години

До разочарованНа нашите избори имаше наблюдатели от ЕС и парламента бе избран. В Беларус наблюдатели не бяха допуснати. Има огромна разлика.

23

Пян Гъ до 31

преди 3 години

Точно така пич. ЕС трябваше да излязат с декларация с/у бегълците от правосъдието и да съдействат да ги върнем, да осъдят незаконното финансиране на избора на президент у нас и нарушаването на конституционния ред, разпространяването на незаконни и манипулирани записи и снимки, създаването на етнически партии и т.н. Ако бяха много принципни де, ама явно не са. Всичко е бошлаф, готин.

22

Пян Гъ

преди 3 години

Турция да прави каквото реши със Св. София и в Беларус да избират който искат за президент. Това се нарича суверинитет - той може да засяга външни интереси. Какво се е подертил ЕС за Беларус? Дали Тръмп изгражда стената? Дали някой е изгонил Сорос - пречи му, шътнал го е, кво толкова? Най-опасно е правото на последната истина, което задушава "по-малките" истини.

21

разочарован

преди 3 години

Силно съм разочарован от ЕС . Обръща внимание на държави извън евросъюза а на България която е членка не обръща никакво внимание за корупцията и мафията.

20

Плевен Дге

преди 3 години

Искаме свобода и демокрация за Беларус. Искаме да имат светло бъдеще като украинците. Те след Майдана дръпнаха много. Е не точно те, но синът на един американски сенатор дръпна с парите им. Искам тази утопия и за Беларус

19

Барвиха

преди 3 години

Тук в Барвиха подготвяме стаята на Янукович за Лукашенко. А после - в двора, при Янукович.

18

Ельоменат

преди 3 години

Друго си е в членка на ЕС бюлетини да се пренасят с лични автомобили. Друго си е протоколите да се дописват на коляно пред Цик

17

Въпрос

преди 3 години

За насилието срещу жълтите жилетки във Франция, кога ще има санкции?

16

Смех

преди 3 години

Зададох въпрос - отговор не съм получил, само няколко герберастки гърча, а това искрено ме забавлява.

15

пияница мистик

преди 3 години

До СмехТова сякаш си го написал за нашите платени от Черепа ***. Я как хубаво си се изразил :)))) Чак ми иде да го повторя, даже мисля да си го запиша някъде и като излезе статия за нашия метеж да те цитирам 1:1 :)))