133

Анонимен

преди 3 години

До ученика от 9 клас.Тази година изведох два 12класа. Към 10тина човека ходиха на матура по англ.език. Всички изкараха.Е,имаше и по-ниски резултати- 4.30 , най-високият беше 5.89.Който учи в у-ще, ще учи и при дистанционното обучение. Как ги готвех ли? Изпращах материали, те ги работеха, пишеха есета, които после обсъждахме на вайбъра или по телефона- по всяко време . На всеки отбелязвах грешките, коментирахме ги, после пак пращах нови упражнения. Отделно те "решаваха" -техен израз, матури.

132

НЕ ТЕ РАЗБИРАТ БЕ

преди 3 години

До АЛОУ, СИНДИКАТИТЕАко на 1 учител му остават 5 месеца до пенсия, той няма да се пенсионира по ранното, защото изпуска благинката от 100-150 лева, защото не е навършил календарните години.Но ако се приеме, че може за 3х12 - 5 = 31 месеца да се получи тази благинка пропорционално, то доста ще се замисли!

131

ОХ

преди 3 години

АЗ НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ ОНЕЗИ СНИМКИ!

130

сори, тяма как

преди 3 години

да стане за чосовете по практика

129

АЛОУ, СИНДИКАТИТЕ

преди 3 години

ДАЙТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ПРЕД ПЕНСИЯ - ПРОПОРЦИОНАЛНИЯ ДЯЛ ОТ УЧ. ПЕНСИОНЕН ФОНДИ ТЕ САМИ ЩЕ НАПУСНАТ.ЩЕ ДОЙДАТ МЛАДИТЕ, НО НЕЗАСТРАШЕНИ ОТ .............. СМЪРТ!!!

128

akvamarin007

преди 3 години

В различните възрасти трябва да е организиран учебния процес по различен начин- за началното, основно и средно образование. Съвсем различно е обучението на 8-9 години и в гимназиален етап на 17-18-19 години. Особено различно е в средните училища по изкуства, езиковите гимназии, професионалните училища. По много от предметите има или специализирани учебници или няма такива. Преподаването на учителя, обясненията , показването е много важно в процеса на обучение.

127

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези излагации бе?Да предлагаш нещо без да знаеш дали е общо приложимо!

126

Анонимен

преди 3 години

До akvamarin007УЧИТЕЛИТЕ кучета ги яли ....

125

Анонимен

преди 3 години

АМИ АКО БОЛНИТЕ СА В ПРИСЪСТВЕНАТА ПОЛОВИНА НА КЛАСА ТОГАВА???

124

akvamarin007

преди 3 години

Никой не пише , а какво се случва с учителите и никой не е загрижен за тях, все едно те не присъстват в образователния процес, грижа ли го е някой изобщо за тях ? Имам пред вид риска от заразата. В гимназиален етап един учител влиза в 13,14,15 различни класа. И като има зараза в един от класовете какво става - затваря се класа , а учителя продължава да носи заразата в другите класове , както и вкъщи.

123

ЛЕЛЕ

преди 3 години

Хайде сега да не се пишат неизвинени отсъствия ...Ако родител е решил да не пуска детето си на училище - да няма САНКЦИИ!!!

122

Една

преди 3 години

Подвеждате с тая статия. Това не е решението, а ПРЕДЛОЖЕНИЕТО само на този директор. официалното решение на министерството е да се почне редовно просъствено и само в случай на ковид да касът да минава дистанцконно за една седмица. Не лъжете хората, че и без това са изервени. Срам сте за журналситиката и за историята на Днес.бг

121

Един

преди 3 години

Защо си мислите, че сега всички деца са навън? Има доста семейства, които спазват препоръките на лекарите за дистнция и децата им не са постоянно по площадките и да се прегръщат с другите. Спокойно, нищо им няма! по време на епидемия каква социализация търсите? Ако досега не сте възпитали детето си как да общува, за какво сте родители? Проблемът е, че за вас няма никаква опасност и епидемия и всичко е лъжа. Само се огледайте по света какво става.Едва ли, обаче ще се осъзнаете. да видим есента...

120

Анонимен

преди 3 години

Училището не е важно. Важно е за ресторантьорите и хотелиерите да има пари.

119

Анонимен

преди 3 години

абсолютно съм съгласен със 120абсолютни малоумницикато правило децата са безсимптомни преносители, по този начин ще пламне цяла България, родители, баби, дядовци...хубавата новина е, че след още две години без туризъм и наполовина работеща икономика ще фалираме

118

Един

преди 3 години

До АнонименВ дискотека та се ходи по желание, а училището е задължително, мила!

117

Анонимен

преди 3 години

Дали ще са 15 или 30 все тая. Малоyмници.

116

по 1000лв. отгоре

преди 3 години

за повторение на първа линия

115

УРА

преди 3 години

удвояват заплатите на учителите - ще преподават едно и също два пъти - в клас и пред в къщи 15/15 ученика

114

1

преди 3 години

А заплатите на родителите ? кой ще се занимава с децата Тази есен май ще има родителски протести