80

Анонимен

преди 3 години

След всичките тези излияния,да припомним,че живеем в такива времена,човек за човека е вълк.Застраховала се е,може и да е уредено.Ако е пострадала,случило се е като на всички нас,все пак великия Гешев,не може да се клонира.Ами те всички така правят,ще каже махленската клюкарка.Срахувам се,че след подобни случки ще назрее полицейщина ,фашизация и др.В Чехия,нямаш право да отглеждаш куче убиец,но имаш право да притежаваш оръжие и да го използваш за самозащита на себе си близки и собственост.Но тук?

79

Патрашков

преди 3 години

Патрашката - Флашката много бързо забрави времето когато размахваше прословутата си флашка с Дачко Дачков и много и знаеше устата...

78

бай Иван

преди 3 години

Тия бандишори,обрали Патрашкова са го извършили в името на революцията.Сталин лежал в тюрмата,защото обрал банка,в името на революцията.Електората на БСП се увеличава.Имаше един поет през соца,който възпя криминаен престъпник " Отиде в затвора,попадна сред хора и стана човек- комунист!"

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Склери, доколкото си спомням в нейната пощенска кутия "непознати" пускаха флашки с незаконни записи на ББ и тя ги публикиваше. Та не знам какъв поклонник е на ББ, като с фурнаджийската лопата и сребролюбеца Явор Дачков ръфаха ББ като Кане Корсо Италиано.

76

Анонимен

преди 3 години

И у нас през ноща са идвали " гости".Понеже комарника ми е скъсан а не затворям прозореца,защото е горещо,съседските котки ми отмъкнали македонската наденица от малкото хладилниче,дето я съхранявах.Жалко,бях я изпържил и си я бях приготвил за закуска,ама нейсе.И те душа носят. Не,че има връзка някаква със статията ама и аз да се оплаача

75

Анонимен

преди 3 години

И у нас през Ощава видяли" гости".Понеже комар има ми е скъсан а не затворям прозореца,защото е горещо,съседските котки ми отмъкнали македонската наденица от малкото хладилниче,дето я съхранявах.Жалко,бях я изпържил и си я бях приготвил за закуска,ама нейсе.И те душа носят.

74

Анонимен

преди 3 години

Мадааа, вгледай се в себе си. Търси ли са флашката с незаконния запис на срещата между ББ и Запалката преди години.

73

Анонимен

преди 3 години

Тая е представител на третия пол. Откраднали са и хормоналната терапия.

72

Анонимен

преди 3 години

Тази като е гледам при Гала и едно нормално изречение не може да каже, все едни такива и все се сагласяеа с всичко и всички. Просто калинка на хонорар в телевизията.

71

знам

преди 3 години

че Патрашкова е по злобна от Мая костинбродска. Не сме забравили че заедно с Явор Дачкух си взривиха офиса, щяха да убият охраната, само да покажат на запада че сме бандитска държава. А бандитите беше тя и Дачкух. Сега стои на стол в Божков ТВ и разваля предаването. Понякога и крадците вършат добри дела.

70

Корнелия

преди 3 години

Добре,че не са пострадали момчетата,като са слизали с въжета и куки.

69

BG

преди 3 години

То фасони, фасони и на края приземяване!

68

Анонимен

преди 3 години

Да се оплаче на своя идол- тиквата.Нали той и каскета отдавна бяха преборили битовата престъпност.

67

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 3 години

И кому е нужно това безсмислено словоизлияние?Само нейния дом ли е обран? И на други хора ограбват къщите, ама не се напъват да пишат някъде си! Особено пък във фейсбук! Ама то нали едно нещо, ако го няма във фейсбук, то не се е случило!

66

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, Трактора пак ще даде.

65

Инспектор Дюдю

преди 3 години

Хич да не ти пука Патрашкова.Един лаф мохабет при Гала и ще си възстановиш щетите.Ако са ти откраднали непрани бикини,то ще да е някой,който ти има мерака! М,дааа,това е заключението ми в помощ на полицаите!

64

Въжета и куки?

преди 3 години

Тия да не са били от електората на великия пиратски мореплавател Ицо гумената лодка - Росенеца?

63

Цецо Мен

преди 3 години

Все в чуждо канче гледате и въздавате справедливост. На българина все друг му е виновен.

62

Вселенски закон

преди 3 години

Когато получаваш повече, отколкото реално си заслужил - един ден идва СПРАВЕДЛИВОСТТА. Рано или късно. Нарича се КАРМА. ЧОВЕК САМ ИЗРАБОТВА СЪДБАТА СИ.

61

Цецо Мен

преди 3 години

Гледам ви всички сте много ербапи, ама като дойдат избори се навеждате на този от Банкя (иначе във форума не го харесвате) Какво повече да се коментира. Само да ви кажа една тайна. Ако на тези популярните не могат да им помогнат представители си къде сте вие в хранителната верига.