111

Анонимен

преди 3 години

Как откъде - от мръсния канал. Не се трае.

110

Анонимен

преди 3 години

Коментари, коментари... Все от БАШ експерти : този горе (мухлясало нещо от 89 г.Ал.Бож.), Ив.Костов, Мих.Миков, С.Дянков, Н.Василев, Г.Марков ("Николай" Дантелата) и т.н, и т.н.Господи, защо не си прибереш вересиите?

109

америка1332002

преди 3 години

До до 87средната заплата е 1322 лева, които в семейство с 2 работещи е достатъчна. а на тебе ако ти е ниска заплатата е защото работиш нискоквалифициран труд. да си чел дебели книги да вземаш по 8000 лева като програмист

108

До 105

преди 3 години

Абсолютно си прав, в малките градове няма мърдане

107

Анонимен

преди 3 години

Изчезвай!!! Никой не те е питал, че да се изказваш!

106

Седесар

преди 3 години

Ето заради такива лaйнaри се срина СДС, а покрай него и цялото преустройство на държавата ни!На времето как свалихме червената мафия от власт? С мили думи ли?Всъщност времето показа, че само сме си мислили, че сме я свалили!Прекалени идеалисти бяхме!Всеки един от шайката на бОрисов произлиза от червеното мафиотско котило!

105

До

преди 3 години

Коментарът ми е.105

104

До 106 коментар

преди 3 години

Кой да подкрепи протеста, като сме 5 семейства българи,по двама човека в семейството, и сме над 60 години. Къде да протестираме,на гробищата ли.едно помнете ,че ние сме с вас младите по големия град.пожелаваме ми успех.не ни упреквайте нас от провинцията.

103

Анонимен

преди 3 години

А вие как дойдохте на власт 1977 , бе чичо. Пиша го за хората с къса памет.

102

Анонимен

преди 3 години

Ми прав големия Ал, не мога да си кривя душата. Метежниците са много г'розни и а'нтипатични плюещи същества. Даже на хора не приличат.

101

Прав е

преди 3 години

Прав е човека! Много вярни неща казва. Истината не е удобна за всички, но това е положението.

100

гражданин

преди 3 години

До Търсим метачи В провинцията никой не протестира по една важна причина-там са навързани като свински черва.Всеки с всеки е роднина или близък приятел.Няма хора,които случайно да заемат някаква държавна или общинска позиция.Ако надигнеш глава,ще те посекат от всякъде.Основно правило,за да оцелееш е-ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА,САБЯ НЕ Я СЕЧЕ.

99

Сата НАТО

преди 3 години

Какъв е тоя 68-годишен пръдльо евродепутат? Какво прави в ЕП на тия години, *** мус ***? Какъв законодател може да бъде един дебелак на преклонна възраст? За кого прави тия закони? Законите трябва да се правят от хора на средна възраст, които имат перспектива 20-25-30 години да сърбат това, което са надробили. Тоя пръдльо само заема местото и смъква кинти и гласува каквото му нареди банкянския шебек. Никаква отговорност не го интересува, защото утре рита камбаната.

98

Анонимен

преди 3 години

Аман от 65+ годишни де били, с единия крак в гроба, които не искат да пуснат кокала. Защо не коментира записите на Борисов или изказванията на престъпника Гешев, а взима страната на силния, даже и злорадства

97

Анонимен

преди 3 години

Тоя ***, "чистият" и "свят" крадец от СДС пак се прави на интересен.Точно неговите оценки за нещата са като дявол да чете евангелието.Що си не завре "мъдростите" където му харесва и да престане да се обажда от дуппката си, в която с много подлост, корупция и слагачество го насади тиквата?Толкова години безнаказано паразитира върху някаква си демокрация и родина, че чак ми е гадно да го гледам.

96

да ама не

преди 3 години

не вярмвам че правителство назначено от гРумен Решетников ще бъде полезно за България. За Русия със сигурност щом е назначено от резидента на КГБ

95

Анонимен

преди 3 години

Над Ястребино хвърчат куршуми.

94

Анонимен

преди 3 години

Не само русофилски метеж, а червен Фашизъм.

93

334

преди 3 години

Ей, ти си голямо морално падение! Как не проумяваш, че това са хубави дни за българската демокрация!

92

Търсим метачи

преди 3 години

Агитките по Жълтите павета не са Българския народ и не могат да му налагат дневен ред.Някой плаща на телевизиите да преувеличават "народното недоволство" и защо след репортажите от София не покажат празните площади в останалите окръжни градове.Там никой не протестира,инцидентно появяващите се групички предизвикват смях у минувачите,понеже хората в по-малките градове се познават.*** после разправяй,че нямаме "революция",която се случва само по телевизията.Който измете София- за него ще гласуваме!