71

Щирлиц

преди 3 години

Последният диктатор е мутрата,която ни управлява.Е,поне официално.

70

Анонимен

преди 3 години

Поредния опит за "цветна" революция! Дано белорусите си отговорят първо на едни простички въпроси:1. Какво могат да купят с доходите си;2. Колко са ПОД-линията на бедност;3. С какво се хранят? С фалшиви храни?;4. Какъв е боя на ровещите в кофите за ***?Пък после да погледната България, съседната им, Украйна...И пак да си помислят!

69

Анонимен

преди 3 години

Aко от Беларус искат да видят ,,процъфтяваща''европейска страна без диктатура и изцяло възприела евроатлантическите ,,ценности'',с изчезващо население и никаква индустрия - да дойдат у нас, ние имаме велики светила в областта -разрушаване на собствената държава ,та можем да бъдем много полезни !

68

Анонимен

преди 3 години

Да блокират няколко кръстовища и да пуснат възрожденска музика и готово.

67

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко трябваше да обяви карантина,маски,и коронабесие,да забрани парада на 9-ти май и сега нямаше да има Майдан.

66

Христо Христов

преди 3 години

То и тва си е професия в ес - отиваш някъде, вандалстваш, а когато те арестуват, ес почна да кпещи, праща адвокати и тнт... е, понякога изяждаш палка или две, но и това е калкулирано в хонорара.

65

Анонимен

преди 3 години

Айде Шороше, прави Майдан в Беларус, сваляй лошия диктатор, за да може глобалистките корпорации да гепят ресурсите на Беларус и да им дадете ударни дози демокрация.

64

Ами

преди 3 години

и ТОЙ така "бие" на избори тука - с 6% реално гласували за него

63

Анонимен

преди 3 години

По улиците в беларус са 3% от населението, включително дошли от украйна и русия либерално настроени провокатори и организатори. Ако останалите, които глассуваха за Лукашенко излязат, за тези сегашните нма да остане място ;))

62

ТОДОР

преди 3 години

Явно Беларус им е голям трън заради своята независимост, че се води такава хибридна война.А истината че "протестите" бяха от по 2-3000 *** и то при завишени оценки, а извън Минск по няколко стотин човека, пълен смях.Не искат да простят на Лукашенко че не се подаде на корона измамата, и си направи парада на 9 май

61

Анонимен

преди 3 години

Нямат шанс. Човека е преизбран с 80% и видя какво стана в Украйна. Както и тези 80% видяха какво стана в Украйна и навсякъде другаде(Литва, Латвия, Естония, България, Румъния и т.н.) Силовите органи имат подкрепата на властта и не се чувстват твърде "демократични". Няма шанс революция/преврат в Беларус. "Демократите" ще поврякат и ще си спечелят още един сериозен враг в лицето на Беларус. И накрая ще се обединят с Русия.

60

Анонимен

преди 3 години

Стискам палци за беларусите, дано го свалят селянчето Лукашенко :) Обаче ме накефи как милиционерите тракаха с щитовете, доста музикално звучеше :))

59

Анонимен

преди 3 години

Като Кадафи и Чаушеско......или сАдам.......дано.

58

Анонимен

преди 3 години

Русофобите още щяха да чакат САЩ да ги освободи от Турско робство.

57

Анонимен

преди 3 години

Е как да се откъснем от Русия?Тук русофилите са повече от българите!А и чичо Путин си прокарва газовите тръби,Бойко му прави клип от хеликоптера за да му се отчете.АЕЦ пак заговори да строи с руските реактори,няма отърване от руснаците!

56

НА ПРОТЕСТА:

преди 3 години

ТУКА ВСИЧКИ СМЕ СЕЛФ-МЕЙДЧУ ЛИ БЕ УМРЕЛИЯ?ПИКАШ СРЕЩУ ВЯТЪРА...ШЕ СЕ ОПИКАШ ЦЕЛИЯ!

55

Анонимен

преди 3 години

Тоя свърши, това беше.

54

Анонимен

преди 3 години

Оправят се само тези държави, които всячески са скъсали връзки с Русия. В Румъния това даже не е тема. Беларус няма как да се откъснат заради транзитния нефт.

53

Анонимен

преди 3 години

Тия ще се оправят преди нас.Навремето румънците скочиха и застреляха Чаушеску,сега са по-добре от нас а гладуваха!

52

Анонимен

преди 3 години

Дрън-Дрън ярина, Лукашенко си каза в прав текст още преди изборите - нашето разузнаване вече следи всички агенти, които ще режисират "протести". Бъдете така добри да спазвате реда.Така, че драги журналясти, очевидно някои сили отвън се опитват да подриват държавността и независимостта на Беларус.А това никак не е според европейските ценности!