85

Анонимен

преди 3 години

Доган беше натиснат,правителството да даде властта и той се изказа,с две думи - давам ви това за което настоявате - смяна на властта,но ще минете през ада и сами ще си научите урока,че не сте били прави.И така,вече вървите по неправилния път към ада и геноцид на българското население,нищо добро не ви чака със смяната на властта!Бесилката им бе символа,а червената боя по парламент и съд,означава убиване на българските институции,бомбата под краката на цар-Освободител означава робство и т.н.

84

Те наистина не са

преди 3 години

Патерица. Защото те са едно нищо, а нищото не може да бъде нещо.

83

Анонимен

преди 3 години

Без БСП,ГЕРБ,ДПС,АБВ,ОП сте загубени,само това мога да кажа,останалите не мислят доброто на България,а дори напротив.И само да добавя,че ако Бойко не е ръководител на ГЕРБ,твърде е възможно ГЕРБ да е превзет отвътре от други лица,недоброжелатели и партии,затова ако Бойко не е начело на ГЕРБ,не гласувайте и за тях.Спрете и протестите,те са крайно вредни за България,,не видяхте ли бесилката придружена със знак "път с предимство" и бомбата под краката на цар-Освободител и другите символи и знаци!

82

Анонимен

преди 3 години

Вие сте просто никой. Дори патерица на крадците не сте, вярно е. Както е вярно,че преди тези вие рязахте яко мръвки от кокала.

81

Хахаха

преди 3 години

ТоА пЪ?Мисли си ,че ШЪ иде на избори?Кой ще гласува за тебе бе?Боже слез и си събери вересиите.

80

Д.Кънев

преди 3 години

А този Зоров се има за всезнайко.А той сигурен ли е че в сиренето което той прави има въобще мляко.Е аз съм сигурен че няма.А в България нищо въобще не е сигурно.И 50кинта да е сиренето пак не е сигурно че в него има въобще мляко.Единстве Ото сигурно нещо е ламтежът за бързо забогатяване.И Зоров в това е изключително добър.

79

Анонимен

преди 3 години

За какви протестиращите става въпрос, 20 човека, които пречат на двизението.И този фъфлещ адвокат, не знае ли, закона за двизение по пътища та?Уж бедни и безправни, а всички със скъпи коли, пречат на движението?

78

Д.Кънев

преди 3 години

СДС не били патерица на Бойко Борисов.Да съгласен съм.Вие сте просто ИЗМИКЯРИ на Борисов. Вие съсипахте българската икономика и в злобата си ще се удавите.

77

ко каза

преди 3 години

К`ва десница бе трътльо. Всички в НС сте с партийни книжки. Какво ми се правиш на НеКомунист. Всички сте доносници, не агенти, а доносници на ДС.

76

Анонимен

преди 3 години

Ако за тоя и другите остатъци от СДС не гласува родата,въобще нямаше да се сетим за вас.Вие предадохте синята идея,затова,заедно с ГЕРБ ще отидете на б..ка.

75

Кой

преди 3 години

Патерица сте !!!

74

Анонимен

преди 3 години

Вие не сте патерица на герб,вие сте две патерици.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Без борисов гробаджиите са ПЪЛНА НУЛА!!!! КОЙ там представлява НЕЩО? Даже томислав дончев се сви като изсъхнала *** от портокал! Или ще ми говорите за "кържалийската....", да не говорим за цецката цачева!!! А всъщност, КЪДЕ Е БИВШАТА ДЯСНА РЪКА НА боко?????

72

Малий

преди 3 години

*** и кукуто , аз се чудя защо основатели на СДС по малките общини гласуват за БСП.

71

Анонимен

преди 3 години

Вай, вай, вай........не били патерица!!! А какво са, щом отиват заедно...........ПРОТЕЗА!!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Без БСП,ГЕРБ,ДПС,АБВ,ОП сте загубени,само това мога да кажа,останалите не мислят доброто на България,а дори напротив.И само да добавя,че ако Бойко не е ръководител на ГЕРБ,твърде е възможно ГЕРБ да е превзет отвътре от други лица,недоброжелатели и партии,затова ако Бойко не е начело на ГЕРБ,не гласувайте и за тях.

69

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Превод: Не сме ку..ви, но ГЕРБ ни клатят редовно;)))

68

Ха-ха

преди 3 години

Е тоя път СДС окончателно ще изтече в канала...

67

браво за подкрепата

преди 3 години

на независимите протестиращи в чужбина

66

Анонимен

преди 3 години

Без БСП,ГЕРБ,ДПС,АБВ,ОП сте загубени,само това мога да кажа,останалите не мислят доброто на България,а дори напротив.