248

Анонимен

преди 3 години

Стара информация Отдавна са спрени , написани са им глоби и сега се оплакват че са им спрели ''мирния протест ''

247

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер ще гримират протестиращите жени и мъже. Всичко е приготвено. По медиите МВР не говори празни приказки. Иначе ще станем бряг на черепната кост

246

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ви напъна гербав 412 човека с петицията. Протестиращите са хиляди из цялата страна. Факт е. 60% от хората подкрепят протестите.

245

Селианин

преди 3 години

Аз мога не 30,а 35 коли да събера и да тръгнем също,но ше викаме оставка на другарина Радев. Скоро ще е и трябва да бяга в Русия,или при ким чена

244

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 265: леле колко сте низки...

243

Анонимен

преди 3 години

Абе когато ГЕРБ падне, братя Галеви ще се върнат ли в България??За един познат от Дубай питам.

242

Анонимен

преди 3 години

Беззаконие е да те затворят в къщи,с КПП-та и вечерен час както направи твоят любим фюрер Ким Тик Вун(ставаш прав като се спомене името Му нали?)

241

Анонимен

преди 3 години

Споко народе, криминалета от Дубай това Сика. Кротко, тази вечер им е последна. Ще станат свидетели на народната любов. Приготвени са дезодоранти и светена вода, а за най-красивите и петзвезден хотел в РПУ.

240

Анонимен

преди 3 години

Какво ги бавите беееее ?????10на коли ще разиграват и пречат на целия трафик !Това е абсурд ?Това е беззсконие !

239

Ти да видиш..

преди 3 години

Цяла държава не може да се справи с трима черни комунисти, дето разиграват протести.

238

Тираджия

преди 3 години

А азе тръгвам със ТИР-а към Калотина, ама със 100 км/час. Ако ми се изпречи колона на пътя - избутвам у канавката и продължавам.А иначе без майтап - ако няма кой да арестува тези и..д..и..о..t..и, значи наистина трябва да се смени главния прокурор. В една правова държава отдавна щяха да ги разкарат. Има много чужденци, които са били на почивка у нас, те дали ще се върнат пак да ни сърбат попарата. Всъщност излиза че целта на тези терористи е да съсипят цялата държава в момент на криза.

237

Анонимен

преди 3 години

Колко ПТП-та предизвикаха с неадекватното си шофиране, има ли жертви?

236

Анонимен

преди 3 години

Да им проверят пожарогасителите дали не са с изтекъл срок

235

Анонимен

преди 3 години

Нали са бедни. Нали са гладни. Кой им плати горивото за да пречат на нормалните хора да пътуват. Затова ли се строиха магистрали. Горят пожари на няколко места. Тия хора протестъри са за затвора. Те нарушават обществения ред.

234

Анонимен

преди 3 години

Бабикян, който е въртял на политици отляво и отдясно през последните 30 години за да получи договори за ПР кампании сега е в поредното си задължение, но не е ясно точно на кого. Прокопиев, Черепа, Радев или тримата заедно, а може би има още някой зад "отровното" трио.

233

Анонимен

преди 3 години

Май танковете трябва да спрат тая полудела тълпа. Народа иска ред и спокоъствие. Ние не сме във война. Това отровно трио да се арестува. Те са терористи щом нарушават обществения ред. И заблудени, платени и неопитни млади хора им се връзват на изкуфелите им глави. Имаме законно правителство. Тоя президент е на страната на терористите. ИМПИЙЧВЪНТ. ВЕДНАГА. ИМА ПАРЛАМЕНТ.

232

МОКА

преди 3 години

Какви ти протести са това? Подстрекателство за бунт и размирици. Анархия.

231

Хахахаха

преди 3 години

Много ме кефи как безпомощно реват герберски ***. Дават и акъл - това направете, онова направете, а импотентните им лидери 30 дни вече нищо не могат да направят. Тъжно ми е за вас момчета, тъжно...

230

Ама

преди 3 години

тези циркаджии още ли се мотат по пътищата. КАТ къде е,проверка,акт и по-нататък както им се полага по закон.Омръзнахс и на уличните кучета с простащините си.

229

Антикомунист

преди 3 години

Отровното трио отива при бай Ставри. Строг но справедлив.Ох как ми е кеф как разни комунистически адвокатчета ще отидат в кауша за дълго :)