42

картоф компиров

преди 3 години

До Анонименв самоков гладните старци отдавна се споминаха и вече не са бреме за държавата,но за сметка на това роми с 0 дни стаж облечени в дрехи последен писък на модата бяха опсадили банкоматите и не оставиха и стотинка за бедния пенсионер...няма значение все пак и утре ще има пари в банкоматите,ако са живи пенсионерите.

41

В. Узунов

преди 3 години

Каквото и да става пак ще съм добре. На старата пенсията кат взимам,няква нива ще продам и кравата. Па ако хептен зле на съседите музите ги знам къде са. Един крак и съм вътре

40

картофка

преди 3 години

До картоф компировтова е точно така...но тук възниква въпросът откъде са тези пари като се има предвид,че в град самоков няма никаква икономика!никаква!само 4-5 игрални зали,където роми с дългове киснат по цял ден и цяла нощ и разбира се 4-5 кафенета с 2-3 пенсионери на по кафенце...

39

Анонимен

преди 3 години

Днес са превели пенсиите, и в София гладни старци окупират банкоматите и супермаркетите. Поне три пъти ще заредят хладилниците до края на месеца.Българския пенсионер може учебник да напише за харчене и спестяване.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Един съвет . изтеглете си спестяванията от банките и ги обърнете в някаква валута! Имате време до средата на октомври!

37

Бедняк

преди 3 години

към 2. Няма да се мотивирам защо. но считам твойто изхвърляне за непасващо към сегашното материално състояние на обществото. Какво да каже един бивш машинен инженер с 43 годишен стаж и 250 лева пенсия? Най-добре е да мълчиш по тази тема, а ако искаш да се профилираш, прави го пред децата, жената, любовницата.

36

картоф компиров

преди 3 години

абе хора какво беше това чудо днес в центъра на самоков,половината ромска махала се беше изсипала в центъра на града и буквално за 40-50 минути пресушиха банкоматите в самоков и след това хукнаха да ги харчат. те банкерите не смогваха да ги напълнят...да не са дошли милирадите на баце от европа?

35

Хахахахаха

преди 3 години

Ххахахахаахахахахахахахахаххаахах

34

Анонимен

преди 3 години

До fFКога пак ви пуснаха интернета в лудницата?

33

Анонимен

преди 3 години

Не смеят да теглят, защото не знаят дали ще ги върнат. Банките са хиени, а утрешния ден не е сигурен. И живеят кофти. Особено в малките градове, където няма работа, или са малки заплатите.

32

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатаХахахаМного благодаря за това мнение, много ме разсмя :DDDD

31

Зозо

преди 3 години

Всеки нормален човек има спестявания. Само най-простите и дръти *** стоят гладни. Чакат Радев да им вдигне заплатата и пенсията :)))))))))))))Сънуват народния съд, червената армия, Сталин, Путин :))))))))))))))))))))))))))))))))Само глад и лабуть ги оправя!!!

30

Истината

преди 3 години

Кадърният човек може да е добре и в България. Стига да не е мързелив и да не се отказва да си гони целите. Ще спестява, ще инвестира, ще ходи по почивки, ще си гледа нормално децата. Но истината е, че повечето хора са с манталитет на лузъри, които чакат на друг да ги оправя. Все едно някой им е длъжен. В България това си е нормално мислене, макар че изобщо не е характерно само за нас, разбира се.

29

Легендата

преди 3 години

Значи поумняват.

28

Анонимен

преди 3 години

Младите не знаят ама до преди Жан Виденовата зима, бяхме много по-напред от Румънците. Хиперинфлацията тогава ни върна с 20 години назад. А сега що сме били най-бедни? Ами как да е иначе то чудеса стават само в приказките и в речите на Радев. За да сме добре е нужна стабилност, и докато сме политизирани и разделяни от разни политици това няма да се случи.

27

развивайте се

преди 3 години

До 18Щом имате много опит и образование, направете бизнес, след като 1000 лева заплата в малкия град са Ви малко.

26

ББ

преди 3 години

аз поне съм спокоен за Борисов, човека и заредил едно чекмеджето за черни дни.

25

Анонимен

преди 3 години

не знам за кои българи говорите,че пестят ама днес в центъра на самоков само за половин час ромите от махалата изпразниха всички банкомати в града и след това хукнаха да ги харчат до последната стотинка.много интересно нито един от тези роми не влезе да си плати тока и водата!

24

Анонимен

преди 3 години

Бла , бла , бла . Ей сега отивам да сложа едни 100лв на депозит и те ще се увеличат с още един, това означава ли , че съм цъфнал и вързал. Дайте справка за размера на депозитите и тяхното процентно изражение , така ще се види най-добре, как една малка част от обществото, наистина живее добре на гърба на честните и почтенни работещи бедни хора.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако слушате пРецедента, Мая и Корнелка, българите масово обедняват, не живеят добре и пр. Не знам за какви спестявания става дума.