198

Анонимен

преди 3 години

Защо и този национален стратегически докумен го няма публично достъпен, макар че при Радев имам съмнение, че въобще съществува подобно нещо, но по принцип при него всичко е тайна дори какво прави като президент на България въобще не смята да се отчита пред народа с извършени дейности, а е възможно просто да няма такива.

197

БАРАБАТА СУХАТА РЕКА

преди 3 години

РЕШЕНИЕ ИМА НА ГЕРБАДЖИЯ И СУДЖУЦИТЕ САМО БОЙ ГИ ОПРАВЯ ТЕ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ И ТАКА ЩЕ СТАНЕ

196

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

195

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта не разбра ли, че българите не искат "Конституцията" на Путин и Ердоган ?Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

194

бай Пешо

преди 3 години

Хаха, Радев е човек без никакъв политически и житейски опит, без нито един трудоден в живота си. Цял живот е карал военен самолет през мирно време и е цоцал от държавната хранилка.

193

Анонимен

преди 3 години

Е кой е меродавния да каже, че този Зайчарник който е събрал г.з. Радев са светилата на Конституционализма...."Отровното трио" ли или *** дето се търкалят по кръстовищата !?

192

Анонимен

преди 3 години

За мен проблема с Борисов е нерешим,просто луд умора яма.А и на герберастите и патриотите какво им пука за държавата,дори и да се срине.Нали за момента далаверата им продължава,защо да не продължи още 8-9 месеца,да не са *** да изпуснат кокала .Ами тежки дни ни чакат и ще се стигне до ръба на гражданска война и едва тогава Тиквата ще се уплаши и ще се предаде.Без бой този нарцис няма да си отиде.Дано нацията ни намери смелост и издържливост да смачкаме физиономията на тази омразна мутра...

191

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам реални действия от Радев.

190

Анонимен

преди 3 години

Радев е лицемерен Лъжец.Всички българи знаят кава беше България преди 5 години, преди 10, преди 20, преди 30 години, когато той назначаваше секретарката си на две заплати, а през това време хиляди българи се изнасяха от Терминал 2 да търсят бабата в чужбина.Този кремълски порашутист катапутира в Президентството с една огромна Лъжа, че е НЕЗАВИСИМ и продължава да гледа на днешна България с широко затворени очи и да ръси само Лъжи. С тези Лъжи той провокира антиправителствен метеж Легенда: !

189

Един Българин

преди 3 години

Дали сричкоговорещшят "президент" знае какво е автокрация?

188

444

преди 3 години

Радев, Радев............! Хората очакват от теб реални действия , а не писане на констатации, дето всички прогледнали хора ги знаят. Докато се побутваш , ще спихне енергията на народното недоволство. Стига само приказки, трябват реални действия!

187

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 227: именно, затова г-н Президента и групата научни деятели трябва да стъпват леко по чорапки наоколо, защото на адекватните хора нервите вече са доста опънати и толерантността към глупостите става селно дефицитна.

186

Анонимен

преди 3 години

"Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това".Тодор Живков

185

Анонимен

преди 3 години

Адекватните хора отдавна имат ясна картина за нещата.

184

Анонимен

преди 3 години

А какво ще правите, ако се окаже, че автокрацията е важна за народопсихологияга? С други думи ако суверена избере пак ББ въпреки смяната на модела пак ли ще има барикади?

183

Анонимен

преди 3 години

Те така навремето и младия, неоцапан от властта Жан Виденов ни го представяха :)Ама той какви ги надроби и как му сърбахме попарата. :)

182

Анонимен

преди 3 години

На бизнеса тоя документ показахте ли го? Щото бизнес за милиарди за научни алабалистики няма кой да ви рискува. Да не стане накрая, че царя дава, а пъдаря не дава...

181

Анонимен

преди 3 години

Хееее, комунистическата автокрация катастрофа в начало то на демокрацията.Червените мутанти все още тровят страната.Гешев има още работа.

180

Анонимен

преди 3 години

До !!!!: То и на вас не ви остана много ..

179

Анонимен

преди 3 години

Да попитам и още нещо: капитала с вас ли е? Т.е. пари имате ли? Щото ако пари нямате какво решавате?