17

Анонимен

преди 3 години

Тоя експерт нещо бърка нещата. И кое е сложното за електронното гласуване. Да получи всеки пин код, който може да се използва еднократно при гласуване. Да беше се информирал поне, как е в нормалния човешки свят. Иначе дали е машинно или с бюлетина ми е през фара. За гъби съм. Да ходя и да се редя на опашка, за да подсигурявам заплатата на някого-няма как да се случи. За гъби съм.

16

Reptile

преди 3 години

Електронно гласуване = Черепа е строил 1 млн андрешковци и цъка с техните електронни подписи, кое не е ясно, ве, мишоци, това ли искате?!

15

ОСТАВКА

преди 3 години

При честни избори Герб лапачите ще имат 30 заблудени и платени ***

14

сминдух енд чесън

преди 3 години

Идеята е да се разводнява темата,а нещата са прости.Гласуване с машина в секция,гласуване от компютър или телефон и гласуване по пощата.Кое е неясното.

13

До кух 14

преди 3 години

Кой ще ме разследва, Гешев ли?Ктб нещо говори ли ти?Измитайте се докато е време. Трите оставки са едно. Ще ви се търси лична, поименна отговорност за съучастие в Герб Мафията.

12

До 14 кухия

преди 3 години

Впрягай фалиралата машина на Герб и Гешев.Намери ме осъди ме. Пробвай и да ме биеш, понеже само с милицията и с бой работи Бойко Методиев Борисов. Мутра, Шеф на СИК, рекетьор, сводник, наркотрафикант, изпълнител на мокри поръчки. Крадец, с Купени дипломи, с грам мозък, изложил ни пред целия свят с кражбите и рекета към народа.Намери ме милиционер. Конграчулейшън

11

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 1: нова твърдение е клевета и е подсъдно. Сам ли ще си кажеш личните данни, за да заведем делото, или да впрягаме спецовете да те търсят из мрежата?

10

Сик

преди 3 години

Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")."

9

Ииии

преди 3 години

Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.За Плевнелиев има цяло досие от ДС. При интерес ще го публикувам

8

Анонимен

преди 3 години

Системата към момента е достатъчно проста и надеждна. За мащабите на страната ни нямаме въпиюща нужда от машинно гласуване. А електронното, с всички му модерности, е предпоставка за сериозни манипулации, но и най вече ще има пространство за недоверие в гласоподавателите.

7

Стратегия

преди 3 години

Избираш Дамян и брат му о правиш бюлетина да избират. Донсега така се правеше. Сега да не е различно?

6

Оооо

преди 3 години

Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив

5

Яяя

преди 3 години

Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител, участва активно в политическите въпроси към партията

4

Знайко

преди 3 години

Eлектронното гласуване няма нужда да е обвързано с електронен подпис. Много лесно може да се направи линк към банката която ползваш и да се логнеш чрез нея. Такъв вид удостоверяване на самоличноста се практикува в много страни.

3

Ари Ве?

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако изборите са нормални в политиката няма да има недоразумения като фигуранта (радеф)

1

Анонимен

преди 3 години

Все едно. Само да не е с Гербаджийските манипулации и раздаване на пари. Типичния подход на Герб. Марешки си плаща 50 лв за глас. Цяла Варна го знае. Само Каскета Каренин не.