51

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са наясно , че въоражи ли се тълпата, те приключват. Полицаи, присъединете се към протеста и нормалните българи, да не стане сакатлък и гражданска война. Ако Бойко се махне и Гешев и започне съд за тях, протестите свършват. Така че помогнете да махнем Бойко.

50

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделяйте, утре може вие да сте сред чакащите в жегите с нуждаещ се или с дете на задната седалка, както хората в Кресна или на Тракия!

49

бай Пешо

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВНародът не иска блокирани кръстовища и магистрали :)) Ти ако искаш, значи ти си срещу народа, а не полицаите - те си изпълняват задълженията!

48

Анонимен

преди 3 години

А нормалните граждани, които подкрепяме протеста , ако излезем с пушките , дали ще се изпуснат милиционерите , които бият свободни и будни българи. А дали с пушките на площада няма да ги махнем по бързо и да ги набута е в затвора.

47

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

Нали "протестърите" обясняваха, че само искали да минат през детелината и нямали намерение да блокират магистралата? Казаха го пред телевизиите когато кмета на Стара Загора беше там. Какво стана?

46

Анонимен

преди 3 години

Тея полицай, за кво са им тея пистолете?1 Ама от либералщина и либерастия!

45

бай Пешо

преди 3 години

Защо не са арестували катунарите?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Полицията не трябва да има палки, а калашници, от онея по-малките ;)

43

Анонимен

преди 3 години

Според мен и полицията трябва да се включи към протеста и да престане да се продава на дявола.

42

Анонимен

преди 3 години

До 52Насилието решава ВСИЧКО!Има протестиращи - има проблем.Няма протестиращи ....

41

Анонимен

преди 3 години

До 48: перверзно е да крещиш обиди срещу човек на служба. Съзнавайки много добре, че му е забранено да се защити адекватно. Не одобрявам боя, но понякога той е по-доброто средство. А и се питам дали протестърите ще са толкова нагли, ако имаха едно наум, че полицаите няма да държат палките прибрани и че може да ги надърварят ако прекрачат определените граници?

40

Анонимен

преди 3 години

Айдее яяя! Кви сти таквис балгаритии! Да са сабирами и ша ги набийми. те 500 човека, ний сми пед милиона!

39

Анонимен

преди 3 години

Хан Крум щеше ли да ги трае тея? Ще кажете други времена, ама ... не баш тай.Кат е бил човека, да прави работите, вижте след него какво е станало - Бориската, Симеонката, златен век, млатен век ....

38

Заплахата е сериозна

преди 3 години

И жена ми сутрин като отива на работа отправя същите заплахи, че вечерта ще се върне.

37

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 38: особено момичето си беше чист провокатор - облечена спортно, без чантичка, без документи, без телефон. Видяхме я как се държи с полицаите - нагло, агресивно, предизвикателно. А оня младеж, дето в две различни интервюта разказа случилото се дословно с едни и същи думи, в един и същи ред... И като са го били толкова що не показа следите, нали бил чак изгубил съзнание... И накрая - кой ги накара да са там, че и до се дръвчат на полицаите точно когато е най-напечено? Малко им е било.

36

Анонимен

преди 3 години

До до 3150 килограмов полицай? Тоя е да е болен от нещо. Повечето са мазни точовци. Ако нямаха еднолизното право да пребиват хора, без КАКВИТО И ДА Е ПОСЛЕДСТВИЯ, щеше да е различна картинката.

35

Тъпа работа

преди 3 години

Гледах прякото излъчване от инцидента.Протестърът снимаше камионджията и го дразнеше с цялото си поведение.Последния пък го псуваше,като каруцар и го срита няколко пъти.Полицията ги раздели и успя да успокои,но провокативното поведение и от двамата продължаваше вербално.Шофера щото е *** ***,а протестъра щото си мисли,че е голям отворко.Най-добре и двамата в кауша и толкова.Оказа се,че полицаите са изненадани,а протестиращите неорганизирани и си присвояват повече права от позволените им!

34

Анонимен

преди 3 години

До истинаИстината е, че полицията са на заплата и имат задължения, а ко ги нарушат, им се сприа заплатата и трябва да си предадът оръжието, техниката и да не позлват информация, до която са имали достъп. Ако им "мине прага" опциите са две - напускат и стават обикновенни граждани ИЛИ стават някакви радикали.

33

До35

преди 3 години

След всичките Уточнения Прозира само Едно! А именно,един наСрал се от страх крадец,който е готов на всичко,само и само да остане на власт! А сега ти си на ход?

32

Анонимен

преди 3 години

горките полицай сега трябва да ходят на психолози. същите тези полицаи които пребиха до смърт момчетата в софия биха ги и им скачаха по главите , събличаха и снимаха момичета от протеста. няма думи