59

Анонимен

преди 3 години

Лентяйте вън от кръстовищата !Не на червения терор !За Радев Затвор !

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендо 85Ти си от най големите ***.С два пъти ходене не става.Всеки ден трябва да си там да те снимат мисирките и да се бунтуваш.С две ходения не става.Но все пак отиди при онази от протестна мрежа дето раздаваше свинските уши, яйцата, доматите ... при Бабикян и Хаджигенчо и си поискай. Ако си от по буйните със сигурност ще изкараш някой лев

57

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм гласувал за ГЕРБ и никога не бих гласувал в нормална ситуация.Но тия гнусни *** ще ме накарат да гласувам за тях.Че те снощи на магистралата които ги показаха всичките криминално проявени бе,крадците и изнасилвачите ли са борците срещу властта?А тоя уж адвокат,който няма едно спечелено дело,обижда не само полицаите ,но и нацията.Откачалнико,никой не ти е виновен,че си некадърен и не си успял да се реализираш в живота,че да обиждаш хората.Накрая ще се оглеждаш като вървиш

56

Щерю

преди 3 години

Еврейските лобита в БГ огладняха за пари и разклатиха цялата ни държава. Тия протести са еврейски караници. Протестираите са използвани...

55

666

преди 3 години

Хаджи Генчо от канавката обявил край на блокадата....смях!!!

54

Lisa

преди 3 години

До Анонимен...... Да попитам: някой знае ли кой точно дава парите, че аз вече два пъти ходя, но на мене никой не ми........ Искаш ли да плажуваш на Орлов мост, храна и бира на корем и 50 лева на ден? Питай Мая Манолова от Изправи се БГ и Христо Иванов от ДБ. За по-висок надник и повече екстри питай Арман Бабикян.

53

Анонимен

преди 3 години

Тия трима души толкова ли са безгрешни,та не могат да поставят за нещо 72 часа в ареста.

52

Анонимен

преди 3 години

Да попитам: някой знае ли кой точно дава парите, че аз вече два пъти ходя, но на мене никой не ми дава?

51

Анонимен

преди 3 години

Шапкарят вдигна юмрук "Венсеремос серсемос", призова за бунт и се покри, както някога се е скрил в сръбско съпартиецът му-престъпникът Георги Димитров, разбунил селяците срещу властта. Едва ли някой ще се хване на плиткоумните му номера.

50

Анонимен

преди 3 години

В записа си с депутата от БКП , нали Божков си призна, че е създал щаб на протеста.Много ясно , че отровното трио и другите *** дето всеки ден ги снимат не стоят без пари по улиците.Хаджито е напълнил яко джобовете, за да организира 10 човека да правят цирковете на магистралата.Сигурно е раздал на останалите по 100 лева, а той е прибрал поне 10 бона

49

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Не се напъвай. Спихна вече...... Спихна ви протеста, както и рейтинга на оня *** в президентството. *** на площада да ги подкрепиш.

48

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 69: ето това ви липсва - елементарно уважение към останалите. Само помни и ако имаш капацитет проумей: благодарение на тия старци днеска имаш възможността да се маймуниш по улици и форуми и второто: каквото повикало - такова се обадило: ще дойде денят, в който и теб персонално ще те третират със същото ниво на респект.

47

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Те па едни протестиращи,мани,мани..Една баба ги наби с бастуня...

46

шаркопарко

преди 3 години

Аз пък ще гласувам за Бойко щото много ми хареса как си лафи с Томислав. Той бил народен човек бе и ние така си лафим с приятелите и колегите даже още по-нецензурно.

45

Анонимен

преди 3 години

Само Герб! Комунистическата напаст никога не е имала и няма почва у нас.

44

Анонимен

преди 3 години

Тези, които блокират пътищата работят за управляващите. Блокирайки пътя те настройват хората против себе си. Протестите според мен са контролирани и ще приключат до 20 дни.

43

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... къде у нас има безредици... Блокадите какво са бе бабикянче? Ако ти блокирам входа на къщата и може да влизаш само през прозореца как ще реагираш? Главатарите но превратаджиите съзнателно търсят конфронтация но ще го отнесат тия по площадите.

42

Анонимен

преди 3 години

*** ***.За пръв и последен път съм гласувал за царя, дето щеше да ни оправя за 700 дни, но тези не мога да ги понасям и ще отида на инат да гласувам за тиквата.

41

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 60: то това остава да направите... Все едно сте съградили нещо, та и да чупите. И освен това блокирането на основни пътни артерии граничи с тероризъм. И на всичко отгоре, за да имате очи да се обръщате към останалите граждани трябва да сте на едно ниво с тях. В момента нарушавате законното право на всеки в града, че и в страната, на свободно придвижване и спокоен живот.

40

Анонимен

преди 3 години

Ако тия наркомани сътворят такава анархия на територията на Путин или Ердоган, със сигурност отдавна щяха да бъдат забравени и едва ли нещо щеше да се чуе за тях. Това е ДЕМОКРАЦИЯ, а не да окупираш улици, да тероризираш граждани, да обиждаш полицаи и да се считаш за недосегаем.