93

гост

преди 3 години

Фейк нюз

92

Анонимен

преди 3 години

Туморът на света - САщ, Русия, Китай

91

Анонимен

преди 3 години

До 91 Айде стига. Разбрах за какво се бориш. Но за мен Труман е просто психопат . Дори самите американци тихо, под сурдинка си го признават. Така че стига приказки. Върви да убеждаваш някой друг. Мен не е необходимо.

90

аман от

преди 3 години

почувствания и усещания за сметка на невинни хора

89

Ментора бай Иван

преди 3 години

*** откачена!Янките са световна сбирщина от душевни ***!

88

Анонимен

преди 3 години

До mbeТова не е точно японската омраза. Това просто е японският начин на мислене. Азиатците никога не са мислили за смъртта като за нещо ужасяващо. така им диктува техният кодекс на честта. И не им е трудно да причиняват болка. Това е в разрез със западните разбирания. Но и западняците си имат начини да ти покажат магаре боб яде ли. като правят атомни бомби например.

87

Анонимен

преди 3 години

Страх ,който направи НАТО и ЕИО.Страх,който направи плана Маршал и комунистите бяха изгонени от западна европо,о да.Браво на този страх.Страх лозе пази,а Сталин си намери майстора защото НАТО не му влизаше в плановете.Накрая сразен и в Корея пукна в дачата си оставящ една империя,която впоследсвие стана за смях 1991 рухнала за часове.

86

Анонимен

преди 3 години

До ф 16Намерил, дръжки. Дремело му е на Сталин. Всички западняци се тресяха от страх пред него. А Труман опетни Америка. Да не говорим колко народ, уж престъпници срещу човечеството, заради резултатите от опитите им които никой никога повече нямаше да може да направи, американците си прибраха и спасиха. Само не ми казвай, че не е вярно. Вярно е. Просто историята трябва да се чете правилно дори когато е неприятно.

85

mbe

преди 3 години

1.Хирошима е многоброен Военен гарнизон2.мислиш ли ЗА японската омраза към хората? на Воина като на Воина

84

до 84

преди 3 години

Тебе не те интересува,драги ,но историята не е милостива.Нещата са се случили в своят голям контекст ВСВ.Нима той би пуснал бомбата ако я нямаше и не искаше да завърши най -страшната касапница в човешката история. Стига наивности.Трумън е политик и главнокомандващ през 1945.Едва ли е мислил какво ще мислиш ти или който и да е през 2020.

83

Анонимен

преди 3 години

До Martin BormannЧакай малко, съвсем обърка двата щата. Откога взе да сравняваш Америка и СССР? Ако някой му е диктувал на Труман, което определено не е вярно, какво си седнал да ми я хвалиш Америката и така упорито да ми я защитаваш? Какво излиза - че навсякъде някой диктува на някого независимо дали е демокрация плутокрация или комунистическа диктатура. Все тая. Истината е че Труман го направи просто за да си отмъсти на японците. Просто е. Психопатско е. Това е.

82

Да попитам

преди 3 години

До Martin BormannХайде сега, защо лъжеш? Ти нагълта една цианкалиева ампулка за да не те хванат руснаците, а сега разправяш някакви небивалици. А иначе за бае Тошо си правтой беше послушното кученце на Хрушчов и Брежнев.

81

ф 16

преди 3 години

Сталин изби като животни без чест в тила 40 хил полски офицери.Най-големият позор във ВСВ,но тук съветските психари ми дтрдорят за цион и Хари Тръмън.Всъщност брилянтен политик успял да види колко е долен Сталин и СССР още 1941 преди Сащ да влязат във войната като заявява:Не вярвам ни на Хитлер ни на Сталин и двамата не държат на думата си.....За разлика от глуповатия Рузвелт ,Тръмън не можеше да бъде манипулиран от комунистите и всъщност Сталин си намери майстора в лицето на този президент.

80

Анонимен

преди 3 години

До 73не ме интересува кой какво е смятал. важното е кой какво направи. Стига ми обяснява. Намеренията нямат нищо общо с действията. Сталин не е цвете за мирисане, пак казвам, не оправдавам изобщо неговите действия нито спрямо собствения му народ нито към други народи до които успя да се докопа пак с помощта на Запада , който ги изостави за да спаси собствения си ***. ,нека да си го кажем направо. Но с масово убийство от такъв мащаб за разлика от Америка той не може да се похвали. факт

79

?.?.

преди 3 години

До АнонименА бе защо продължавате да обиждате на "*** селянин" и "*** фермер"? Панелен плъх? Аз смятам, че има и по-елементарни хора, ама дайте да не обиждаме...

78

Анонимен

преди 3 години

Почувствал бил. Най-голямото единично престъпление в историята на човечеството е извършил дядо ти чичка. Това го постава съвсем наравно с изр0да Хитлер, който пък е извършителят на най-голямото серийно престъпление. И двамата - масови убийци псих0пати. Изтребили огромен брой невинни хора без всякаква нужда - нито стратегическа, нито тактическа. Просто за да се види кой е шефът. В случая на Труман - и за да се сплашат руснаците, най-вече.

77

Владо

преди 3 години

Колкото и да е парадоксално, тези бомби, спасяват Япония от съветска инвазия, а там - лабаво - няма !

76

Martin Bormann

преди 3 години

До 77) Я да те питам нещо тебе, по време на Тошово време, тошо ли беше шефа или заповедите идваха от Москва? Ето толкова власт е имал и Труман, колкото тошу тъпуту в БГ. Американския президент се слага на власт не от овцата която гласува както й промият мозъка а от хора за които никога няма да чуеш. Те са същите които могат да свалят президента от власт ако не слуша както пляснаха Клинтън по ръчичката преди години и то заплака и обеща да слуша след това и беше послушен и добричък :))

75

Анонимен

преди 3 години

американски престъпници...Милиони по света страдат и умират заради гадостите им.Но хората помнят.

74

Martin Bormann

преди 3 години

Конците на шефа му ги дърпаха други и аз си изиграх мойта роля :)) Но той си беше романтик и фанатик и така и не разбра какво се случва до края. В крайна сметка последната ми заповед преди да напусна бункера към пристанище Бремен на път за Аржентина беше на едно здраво момче да му пусне един куршум на него и жена му и да ги запали после в градината да не го разкарват после като панаирна мечка напред назад :))