14

Отговор

преди 3 години

Ходи с намордник и по-бързо ще се споминеш, тъкмо ще ти олекне... и без това си ограничен/а умствено! Никой с мозък няма да се хване на подобна лъжа!

13

Анонимен

преди 3 години

Има учители,които не искат повече да работят ,но имат 5 -6 години и са с болести.Какво да правят? Брей! Лесно ги гоните ама кой ще дойде ,а?

12

ГЕНОцид

преди 3 години

Значи цяло лято може да се развяват по улиците на тумби ,но дойде ли време за училище изведнъж става "опасно"? Стига с тези дистанционни програми! Това не е училище,а цирк! Който не иска да ходи да си стои дома ! А като свърши " имагинерното обучение " през телефона да свали слушалките и да ...се обади на приятелите си от училище да се видят в ...мола?!

11

ха ха ха

преди 3 години

До ИнформиранХареса ти да се търкаляш вкъщи, понеже преподаваш незначителен предмет и си пипаш заплатката всеки месец за нищо - нъл тъй? :))) Подай оставка, не си за тази работа!

10

Информиран

преди 3 години

Ще е геноцид, ако се пуснат децата в тази обстановка да се омешат в училищата. Поне за дадат опция за тези родители, които преценят, че е опасно децата им да учат присъствено в момент, когато заразата се вихри и няма лесарства за нея. Другите, невярващите да си ги пускат с всички последици от това. Но какво правим с учителите, които искат, не искат, трябва да са там? Като се гътнат, кой ще отговаря и кой ще учи децата?

9

Ужас

преди 3 години

До АнонименАко сте пред пенсия, би трябвало да бъдете пенсионирани и да освободите терена за младите учители. Това е като лекарите, които искат да лекуват по телефона - вие сте жалки хора и не заслужавате да се наричате учители!

8

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се използва лятото за да се ограничи разпространението на вируса те отпуснаха мерките тотално и резултата е налице. Господ да ни е на помощ след месец.

7

Анонимен

преди 3 години

Освен децата с астма, има и с диабет.За тях какво измислиха тези некадърници? Вместо лятото да решават проблемите на дистанционното обучение, които са толкова много, те говорят небивалици.

6

Анонимен

преди 3 години

А при болни родители детето ще може ли да посещава училище?При болни учители какво ще се прави? Има ли кой да ги замества? Или важното е децата да са в сградата и да се бутат в поРноградският транспорт без значение дали може да има нормален учебен процес.

5

exodus

преди 3 години

Познавам 15 тина учители, които казват, че ако не се прекрати тази идиотия "дистанционно обучение" - напускат! Мераците на Били Гей да се унищожи образованието, може да стане и по ускорена процедура... Престанете с този измислен вирус!

4

Светозар

преди 3 години

До Френските ученициНе ми обяснявай, какво било във Франция и врели - некипели. Дори и в часовете да се пази дистанция, и маски, какво става междучасията, в тоалетните, коридорите, на двора ?! Да не си мислиш, че до всеки ученик може да се сложи дежурен учител, да го охранява ? Далече си от реалния Свят.

3

Анонимен

преди 3 години

Нали се досещате, че сега слагаме тигана, преди да сме хванали риба.До месец, нещата може много да се променят. При криза с болни в интензивно, няма да има въобще начало на учебната година в присъствен вариант. Ако го каретаме с 200 болни, със сигурност, през училищата ще се разнесе в семействата, а от там в работни колективи ето ще е допълнителен проблем за бизнеса и икономиката.Рано правят планове, но трябва да се пълни телевизионното време на русата кака, така че поне още 10 експерта

2

Френските ученици

преди 3 години

Си учат от месеци присъствено и се пазят, не е невъзможно.

1

Анонимен

преди 3 години

На този на челото му пише ДИРЕКТОР