12

АНТИ

преди 3 години

До ЧебурашкаПутин имва нова жена ... не го мисли.А във вашата връзка, кой е мъжът ?!Или както дойде ?

11

Do 53

преди 3 години

Пич И Поморие е пълно ! Нз за къв отлив на туристи се говори като в 9 сутринта не може се намери място по плажовете !

10

АНТИ

преди 3 години

Южното Черноморие е брега на Юг от Стара планина.Уточнявайте - южната част от южното Черноморие.

9

Коментар

преди 3 години

Под "туризъм "тиквите разбират пълненето на джобовете!В нормалните държави под туризъм се разбира точно обратното...човек да може спокойно да си позволи и да има пари да почива когато и където си поиска ей така за здраве!Нашата мафия гледа на заблудените овце единствено като портфейл който на свяака цена трябва да бъде изпразнен!

8

Чебурашка

преди 3 години

До морскиГовори се, че протестърите ще ви компенсират с една седмица ол инклузив в хотела на Нинова на Халкидики. Ако преврата успее, а като не успее.......

7

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Там са далеч от мутрите алчни,Примоско било село ?!Ама било фрашкано ...

6

Чебурашка

преди 3 години

В Царево започна да се пълни след 20 юли, но хората не ходят много по заведения. За сметка на това дори и чехите пазаруват масово в Лидл, Болеро и Диана. Има по-малко туристи от минали години, но наистина не е за оплакване.

5

Анонимен

преди 3 години

По южното черноморие всичко е супер, пълно е с хора, спазват се изискванията и всички са усмихнати и щастливи! Негативните и фалшиви новини се пускат от хора, които не стъпват на никое море от години.

4

Анонимен

преди 3 години

за това там и вирус няма, в цяла Бургаска област която е 1/6 от дтраната има само един заразен. Гербаджийска стъкмистика да върви мутро туризма. Вчра се прибрах от Лозенец, никой никакви мерки не спазва, май само в хранителния магазин и в аптеката надреща се слага маска. Варна я закопаха, на София бройкиъе ги пишат на Варна, целта е да върви рекламата елате в Бг , вируса е само в ефин град.

3

Дааа

преди 3 години

Болшинството българи които почиват са нормални и коректни хора. Въпреки това си оставаме нежелани летовници в Гърция, независимо колко пари сме предплатили за почивка...

2

Бг

преди 3 години

Царево найстина е преквасно, и плаж Велека разбира се!!

1

Анонимен

преди 3 години

Благодарете на Мицотакис, че така затегнаха влизането в Гърция....