256

Анонимен

преди 3 години

Фигуранте, я изпълни фигурата "***"!

255

Анонимен

преди 3 години

Президентският кабинет наистина нищо не може да го спаси.Скоро ще се разхвърчат перушина и съветници.

254

Аз

преди 3 години

На резидеята му прочетете още 100 пъти клетвата,която е положил в парламента и програмната му декларация. Нека каже как я изпълнява.

253

Фигурант

преди 3 години

Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина. Дори между съвсем незначителни хора той се отличаваше със своята незначителност и на всички, които го срещаха, той винаги правеше впечатление с това, че с нищо не прави впечатление.Параграф 22

252

ГБ

преди 3 години

Най-скапания ПРЕЗИДЕНТ,който сме имали някога ,Погледнете му злобната МУТРА ,

251

Анонимен

преди 3 години

Радев,срам ме е ,че гласувах за тебе - ти се оказа Предател, готов да жертва Хиляди за лична цел и под диктовка на Озверели олигарси .- ти си Позор за Армията и душманин на Народа !

250

Do 242

преди 3 години

Гражданска война ли искаш? какви блокади бълнуваш? Такива като теб са за затвора! БКП трябваше да бъде забранена и да има лустрация. Тези подлеци за 1 нощ се преименуваха.

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269 Божее, слез си прибери вересията. Толкоз за такива като тебе. Аз искам пък някой да вкара Божков и Цветан Василев доживотно в затвора. Като Ал Капоне - за неплатени данъци.

248

Анонимен

преди 3 години

Абе то има една нашенска поговорка - кой такова на другия, сам пада в него. Та....

247

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателПротестиращите скандират "Оставка" и стават все по-многобройни.като станат над 90 се обади

246

Анонимен

преди 3 години

Както не са били на власт 10 години БСП и Доган ще ошушкат държавата за секунди. Никога повече власт за тях

245

Ауу

преди 3 години

До 269 Е тато искаш предсрочни избори, защо не си на протестът, а висиш по форумите, но не ти стиска да си на площада, там се лее КОВИД 19. Пиши си ,не ни пречиш .

244

И още

преди 3 години

Всеки бивш президент на Република България има право на пожизнено месечно възнаграждение в размер на 60 на сто от основното месечно възнаграждение на действащия държавен глава.

243

Тук някой питаше, за

преди 3 години

Бившите президенти имат безсрочно право на безвъзмездно ползване върху недвижим имот (офис) - частна държавна собственост - до 200 кв. м, в посочен от тях областен град за извършване на обществена дейност. За да изпълняват дейността си и офисите да функционират, държавата отпуска по 30 000 лв., които стигат до предназначението си чрез администрацията на действащия президент. Бившите държавни глави имат право и на по един сътрудник, чиято заплата и осигуровки се плащат също от администрацията на действащия президент. На експрезидентите се осигуряват еднократно и средства за закупуване на технич

242

Анонимен

преди 3 години

Вижте във Варна. Муцанов ембламатичен субект от прехода... Вика Оставка :) Боже толкова ли сте слепи на всякъде старите муцуни чакат КОКАЛА. В София видях цялото БСП да ходи напред назад. Ужас... Като гладни песове са.

241

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Такава хубава снимка има Радев - с вдигнат юмрук! Почти всеки паметник на партизанин е в същата стойка. БСП още преди да се роди Фигуранта са знаели, че ще дойде "активния борец срещу мутрите", заедно с Елена Картечарката.

240

анонимен

преди 3 години

За БСПС вашите камъни, по вашите глави! Скоро ще ги усетите!

239

тъп електорат

преди 3 години

Те, в БСП са си *** ***, всеки драпа да седне на стола на Нинова, а сега прехвърлиха собствените си скандали в управлението на държавата и ако ще да се срине, те са готови и не им пука!

238

Анонимен

преди 3 години

Предсрочни избори са нужни за да има кой да вкара Борисов за три месеца в затвора

237

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой да ми каже за какво са предсрочни избори? Кому са нужни те освен на бесепарските функционери и на грабителите мафиоти? За тях е важна властта, вие за какво се тръшкате? Мислите ли че на някой изобщо му пука за вас? Като крещяхте преди години и вдигахте лозунги какво променихте за себе си? Абсолютно нищо.Не ви ли е ясно че от революции няма полза? Те не ползват вас. Оставете правителството на мира ще дойде времето за избори но не под нечия диктовка.Тогава му мислете