29

Анонимен

преди 3 години

Браво, Янко! Точно така.

28

орт

преди 3 години

И в България нямало дискриминация и се давали равни възможности на хората.Ето този пример ясно показва,че не е така каквото и да твърдят българите.

27

---

преди 3 години

Е тук ако ги хванат така ще писнат хелзинските грантояди, че им се нарушават правата. Тук има доста заинтересовани фондации ромите да са в тинята за да си получават едни пари. В Холандия са ги пипнали с желязна ръка за гушата и а мръднат малко 8000 евро глоба... *** не може я плати дорде е жив...

26

Анонимен

преди 3 години

Прекрасна статия! Всички роми в Германия, Холандия и Швеция! Ето виждате. Там интеграцията работи. Да ги взимат всичките и да ги интегрират. От това печелят всички - печелят ромите, печелят холандците с работна ръка, печелят и българите защото не искат да живеят с ромите. Това е решението от което печелят всички! Всички роми в Германия, Холандия и Швеция!

25

Анонимен

преди 3 години

това все пак е единичен случай...масово ромите в нидерландия не се интегрират и това е факт.то и в българия аз познавам роми лекари,прависти,филолози и т.н.едно момиче от ромски произход е отличничка и край... сега трябва едва ли не да има всенародни празнества.

24

Додо

преди 3 години

Чудесно! Явно са супер способна ! Браво! А сега сериозно - всички знаем защо и от кои се прави този цирк. Знаем и целта им!

23

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е защо тук не ходят на училище, при положение че е безплатно и получат хиляди помощи? И нека не се лъжем, такива добри примери са малко при ромите, където и да се намират.

22

Тренчо

преди 3 години

Тука неправителствените организации правят всичко възможно ромчетата да израснат *** неуки и зли за да тормозят после българите.

21

Анонимен

преди 3 години

До SsЕ как бе, ромите никога не са виновни, жертви до дупка. Това че масово ги мързи да учат и работят , е поредното доказателство, че държавата е виновна.

20

Анонимен

преди 3 години

От 16коментара поне едно браво да имаше!!!! (ЖАЛКА КАРТИНА СТЕ) росенец парк откъдето помпят паричките на българия а вие сте си свили опашките хахаха

19

Ss

преди 3 години

В бг нямаше да има шанс, тука в Нидерландия няма искам не искам на училище, в бг е тогална разруха и на никои не му се занимава, не е проблема в ромите, проблема е в държавата-мащеха

18

българин

преди 3 години

До: номер 19Не, много по-просто е. В Нидерландия не е имало комунизъм.Тук комунизмът целеше да ни направи всички равни, а се оказа че не става.

17

Анонимен

преди 3 години

Тук като има строги правила и се започва едно реване, едно мучане от разни НПО-та, съдене в Страсбург, препоръки от Брюксел и т.н. простотии, а тоя сега ми говори как всеки бил длъжен да си праща детето на училище и как държавата трябвало да наказва!?

16

Анонимен

преди 3 години

"Родителите са убедени, че успехът на Александрина се дължи на нидерландската образователна система, която успява да развие потенциала на всяко дете, независимо откъде идва."----Ааа, пак ние сме виновни. Или по-скоро в Холандия номерма не минава?

15

Анонимен

преди 3 години

Излиза че аз съм виновен, че Джеки от пазарджишкото гето не си пуска в училище за да се образоват.

14

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов,изяснявал факти. Но почва изречението с "проблема е...". Казах аман от черногледци и хейтъри.

13

Междувпрочем

преди 3 години

В България междувпрочем също има примери за хора от гетата които са направили успешна кариера след завършено образование.

12

Браво

преди 3 години

Когато човек положи усилия - може!

11

Анонимен

преди 3 години

Представя ни се все едно е казнала на маср.

10

Анонимен

преди 3 години

Браво остават още милион два такива.