126

третия печели!

преди 3 години

И това ще бъде ДПС! Само чужди хора ще ни управляват!!!Да живее Султана

125

ескалация

преди 3 години

Когато воюваме против Бога - той ни наказва всички в т.ч. и БКП-ДС -Герб

124

Сега

преди 3 години

Всички протестъри без маски да си плащат лечението от коронавирусая !

123

Факт

преди 3 години

В България досега на 1 починал от вируса се падат 13 възстановили се. Ако всички се заразим в България ще има половин милион починали от вируса.

122

наблюдател

преди 3 години

в сутрешния блок на БНТ-то, освен за короната и за протестите - други новини няма!Цени, транспорт, пътна обстановка, МЕЖДУНАРОДНИ, ЕВРОПЕЙСКИ - йок!Както питат все още учителите по литература "Какво е искал да каже авторът?".Отговор: "Като ходите на протести се заразявате"Така ли е, другарЕ новинарЕ?

121

Анонимен

преди 3 години

врусия има спад на епидемията в бг се увеличава радвахте са за русия че заразените се увеличавтето и сега ви дойде ваш ред не се радвай на лошото за комшията може и да дойде на твоята глава тека и със вас бг

120

Анонимен

преди 3 години

До 120Ми ок. Щом си имате мозък още по добре.

119

Анонимен

преди 3 години

Направени 4885 PCR теста/100 е 48,85 за 1 %. 234 болни разделено на 48,85 ( за процент) е 4,79 от всички направени теста.

118

Анонимен

преди 3 години

Реално, ако се изледват всички ще излезе около 500 000 хил на 7 млн болни. Около 7 процента.

117

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного грешиш мой човек, в света няма булева логика 0 и 1. Има фъзи логика, във всяка истина има и малко лъжа, във всяка лъжа има и малко истина. Няма нищо идеално черно или идеално бяло. Вие повярвахте, че това е 100% лъжа и сега всички теглим от вашата посредственост!

116

До 121

преди 3 години

Процентът би бил някакъв ориентир, ако се тестваше на случаен принцип, а не целево, както е в момента. Дори и при целевото тестване, каквато е практиката у нас в момента, няма как да не се отбележи, че същия беше 4-5 пъти по-нисък в началото на юни, отколкото сега. :)

115

Анонимен

преди 3 години

Света се събужда от, настъпи време за баланс, винаги където има високо има и ниско, където има бяло има и черно, където има лошо има и добро ...няма как в свят на дуалност да цари само разруха, измами, лъжи и тн., нещата поемат в другата посока вече, от тук на татък ще е така, колективното съзнание се променя, лъжите лесно се разбират, измамите дразнят все повече, настъпват хубави времена.

114

4,79 %

преди 3 години

Процента гледайте господа!

113

Анонимен

преди 3 години

до 118Имаме си мозък. Нямаме нужда от преливане на такъв.

112

Анонимен

преди 3 години

До: 119 от 116Точно така! Правилно! Много повече ме е страх от хроничните заболявания отколкото от всякакви вируси, защото много добре знам последствията. Вече имам леки поражения.Внимавам всеки ден какво ям, как се раздвижвам (нямам възможност да спортувам затова се движа).На уплашените искам да кажа, че никой няма да ходи доброволец в интензивното отделение да види тежко болни на респиратори, по простата причина, че там не пускат изобщо външни лица! Така че генералът нарочно плаши!

111

фдсфдсфдс

преди 3 години

Аз си гледам старите постове от март и април и за съжаление доста познавам. Пазете се, ако имате мозък... Ако нямате, не се пазете, по-добре е без вас.

110

Анонимен

преди 3 години

До 18Стига да не е увреден от диабета ще мине между капките. "Капките" са бая редки, а и да те оцелят не е дерт. Млад е сравнително, ако спортува, внимава кво яде и си контролира болестта ще е ок с или без коронавирус.

109

Аз

преди 3 години

Бройката на заразените е точно толкова, колкото хунтата нареди. Змията кога умира е най-зла. Вече цяла седмица протести, а няма промяна в броя заразени, дори има намаление в сравнение с миналия четвъртък (330бр.) Вчера са направени близо 5000 теста.

108

Анонимен

преди 3 години

До: 112 от 110За сведение само искам да ти кажа, че съм на 55 години, с хипертония и диабет, и нямам намерение да мра! Нищо ми няма, жив и здрав съм (да чукам на дърво) освен изброеното горе, ходя си на работа, не се притеснявам особено от вирусите, спазвам хигиена и освен това друго не мисля да правя (нито да се изолирам, нито да се маскирам, нито да се дезинфекцирам).Хипохондрията е тежко психично заболяване и се лекува много трудно (с хапчета).

107

Анонимен

преди 3 години

До: 112 от 110Явно говоря други езици а ти не знам на какъв език говориш но не е български определено.Израел не е на балканите - и там има същите протести като тук.Обвиняват премиера Нетаняху в корупция и некадърност. Колко познато!За САЩ трябва ли да ти превеждам от английски? Защото мисля, че всички вече знаят.Подобно е и в Англия и в много други държави. Балканите да са ти проблема - целият свят се обърка!