99

София

преди 3 години

Явно коментарът е толкова точен, че разтревожи сценаристите изавиха на умряло и се демаскираха.

98

Тикволандия

преди 3 години

Оказва се, че президентът Радев може да събере на едно място привърженици и на лявото и на дясното. Това е пътят. За да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка може да се наложи да минем пак през експертен кабинет както по времето на Димитър Попов през 1990г.

97

Факт

преди 3 години

Току-що разбрахме , че Борисов е купил еднопосочен билет за Москва на Фигуранта на републиката. Няма да има връщане от там ! Чао , Фигуранте !

96

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво Ви пука какво ще се се случи по нататък, важното е тези които наричат себе си "умни и красиви" да излеят недоволството си ... ще свалят Бойко и Гешев и ще дадат Властта на Румбата, който освен за президент, даде заявка и за премиер и главен прокурор ... После като дойде зимата, майките с болните деца, пенсионерите, учителите и медицинските сестри, ще чакат да ги нахрани, като Ииисус със 7 риби и мана небесна ... !!!

95

ПроСоТо

преди 3 години

Когато съм тъжен и искам да се засмея, си пускам телевизията на БСП и попадам в машина на времето! При тях преврата от 10 /11 /1989 година още не се е случил!

94

Терсенето

преди 3 години

До Калеко АлекоТебе като те видя да пишеш, винаги се сещам за героите на Алеко Константинов, гочоолу, бочоолу и данко хаирсъзина и тебе водач.

93

До 106

преди 3 години

Всеки знае че слабото място като личност на Бойко е да не се раняват полицай, така Бойко започва да взима емоционално решение а не рационално.По твоята логика някой от по долните под него, прави прокацията, проблема е че трябва да го направи така че Бойко да не разбира, защото разбере ли ще действа с емоции, така излиза че които го прави е ***.

92

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ОНЗИ ПОЛИТОЛОГА ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ И НАРОДЕН СЪД ЗА МУТРИТЕ КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И ПРОГОНИХА НЕЙНАТА МЛАДОСТ В ЧУЖБИНА !!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Абе аз като гледам симпатягата Бабикян ,се чудя кое му се услажда повече:уиски с бадеми или ракия със сланина.По външни белези ще е второто.

90

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 93Еми поръчай си икона с лика на Румен Шведски!Би трябвало да ти помогне.

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми ако паднат ГЕРБ,ДПС ще е начело,а след тях ще са БСП,АБВ,ДСБ,Дай България,Шоросоидите,вероятно и Т.Дончева.

88

:)

преди 3 години

Този досадник го слушах снощи. Каквото и да го питаха, отговорът беше, че президентът си излязъл от институцията. Не беше адекватен нито на въпросите, нито на темата, рецитираше като първокласник единствено научено стихотворение.

87

Българин

преди 3 години

До анонимен 108Че той и големият цоциалист и любител на чашката Драгомир Драганов си отиде от този свят като доцент!Ти що не пробваш?

86

Калеко Алеко

преди 3 години

Как къде ... наднича от прозореца на "Дондуков 2" как Тълпата от "умни и красиви" граждани примесени с момчетата от шпиц командите на Божков, изразява недоволството си ... !!!

85

Терсенето

преди 3 години

И двеста минуса да ми сложите плазмодии, не можете да промените факта, че единствения човек във тая държава, избран пряко от българският народ е Румен Радев

84

Анонимен

преди 3 години

За всеки нормален човек е повече от ясно, че снощната провокация беше дело на ГЕРБ за да компрометира Протеста срещу Мафията. Защото Мафията са именно те, заедно с ортаците си ОП и ДПС.Борисов обяви за атаката още преди 3 дни, ама мисирките много удобно забравят.

83

Анонимен

преди 3 години

Този *** го слушах вчера. Мисля, че на тези вечни социолози-политолози слугинаж на всяка власт е редно да се забрани достъпът до телевизия ДОЖИВОТ. Не може да излизаш в национален ефир и да казваш, че България не се нуждае от парламентарни избори, а се нуждаела от президентски избори. Гълъбов размахвай крилете и отлитай, че ми писна да ти слушам п родажните глупотевини.

82

Анонимен

преди 3 години

100 години доцент. Голяма мъка.Обаче след такива статии, Тиквата скоро ще го произведе Професор.

81

5555

преди 3 години

До Анонимен 96 Ами .... жалко за теб заблудено з омби си ми ти

80

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоНе са само Герговите хора,доста хора от БСП словесно подкрепят ГЕРБ и не им се иска да клатят властта и правителството.