16

GG

преди 3 години

До 26Карачанака си го каза - разрешението е от Царя, а озаконяването е от Орешарски. В размисъл съм за кого да гласувам. На Герб ще им трябват другари

15

Анонимен

преди 3 години

Добре се показват, за да разберем за КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС. ЧЕСТИТО НА ЧЕСТНИТЕ, ПОД ЛОЗУНГА ,,ДА ИЗГОНИМ МУТРИТЕ '' ЩЕ ДАДЕМ ВЛАСТТА НА МУТРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ БКП И ДС С КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ.

14

Анонимен

преди 3 години

Не ГЕРБ е строил сараите на Доган.

13

Анонимен

преди 3 години

Никой не е грабил България, както комунистите по времето на комунизма.По времето на всички правителство, в които е участвала БСП.

12

до 21

преди 3 години

Караха се взаимно и нямаха време да се занимават с опозиция.А единствено влизаха само когато беше време за искане на оставка, в интерес на истината влизаха доста пъти в парламента съответно доста пъти искаха оставка.Аз лично мисля че по долните етажи на БСП имат кадърни кадри и идеи но ръководството им е гола вода.И не вярвам да могат да изградят кадърно ръководво.

11

Щирлиц

преди 3 години

Другари,ако не бяхте употребили наивника и честен човек Жан Виденов,нямаше сега да бъдем най-бедната страна.

10

GG

преди 3 години

Като влезнахме в ЕС, бяхме средно 4 пъти по бедни от средния европеец. Сега сме само 2 пъти. Тоя да си го набута в тва. Заради тях сме най бедни. Заради сме най в долните класации. А сега като сме редом до държави като Хърватия и Дания в Чакалнята какво ?!

9

Анонимен

преди 3 години

Е "равния старт" означава да върнем 89 година, ама сега Янков, Радев, Манолова и други изпортени креатури на Прехода да ги направиме кредитни милионери ! Ходи да протестираш, а ние ще ти купиме колело...ама друг път !

8

Анонимен

преди 3 години

Е "ранния старт" означава да върнем 89 година, ама сега Янков, Радев, Манолова и други изпортени креатури на Прехода да ги направиме кредитни милионери ! Ходи да протестираш, а ние ще ти купиме колело...ама друг път !

7

Лумпенът Радев

преди 3 години

Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Комунистическо допотопно създание!

6

Щерю

преди 3 години

"Най-бедната страна сме!" - Ами най- много се сраснахме с еврео-комунистическите идеи. От тези идиологически глупости на БКП/БСП обедняхме най- много...

5

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

4

Анонимен

преди 3 години

А ТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ БЯХМЕ ОТ БОГАТИ ПО-БОГАТИ,ЧЕ ЧАК ФАЛИРАХТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!

3

Мишо

преди 3 години

Кой ни докара до това положение ?

2

Анонимен

преди 3 години

Само че когато комунисти докопат властта, страната става още по-бедна.

1

Анонимен

преди 3 години

Младост убита , живот затрит, старост несигуна-БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА!Господи, тези ЧОВЕКОМРАЗЦИ съсипаха моя живот, СМИЛИ НАД МОЙТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!