42

eha

преди 3 години

Борисов нали беше голям приятел на ефендито....ама само на приказки. Ако не е Путин да защити Православието, то кой ? Германците ли ще го защитя....а ? Ама дреме ви на вас, нали...голема работа си викате, а се пишете големи патриоти и българи.

41

На оня свят

преди 3 години

Какви ги върши тоя? се жалваше Кемал Ататюрк пред турския шейтан. Тоя пезевенк руши държавата, която аз създадох от нищо то. Шейтана се ухили и каза:Таип е любимият ми син, когото съм изпратил на Земята.Ататюрк помръкна и в очите му се появиха сълзи.

40

Умен българин

преди 3 години

Малии, тук само тЪпири коментират. Дето хабер нямат от нищо, ама дрънкат, тип бг ***. Ходете се хванете за дръжките, деца и т .н.Никога не сте виждали Света София.

39

Този турчин

преди 3 години

на Тръмр де пени, но от Путин трепери, защото знае какво може да му се случи. Щели да запазят христоянските ценности, значи стават християни и влизат да се молят в християнски храм!?

38

Анонимен

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ ни интересува... АКо завземем Турция ще мислим какво да я правим тази сграда. ВАЖНОТО е сега, ние в БЪлгария, да си ВЪРНЕМ земята където е ислямската джамия пред ЦУМ, в София. Земата може да бъда дадена на Софиянец, който докаже че роднинните му са живели най -дълго време в София, с документи.. А може и земята да стане Държавна собственост... Преди години СЪБОРИХА мавзолея. Време е да съборят ислямската джамия, пред ЦУМ, която е символ на Враговете ни, които 500 години КЛАХА българи.

37

българин

преди 3 години

Ако това е истина.Означава че нашият ТОЛУБ.Язък дето се пише голям"политик"Ама той вирее и се дуе само за Европа и ЕС!Жив и здрав да е гн Путин! Ти българино освен тук прочитайки решението на Турция.И сега Че Путин се зае за нещата да съхрани Християнството и Българската църква в Турция.ПРОЧЕТЕ ЛИ НЕЩО И ЧУ ЛИ ТОЛУПА да говори по тази тема? Мълчи нали?Е как?От там далавера няма самата ГЕРБ!Но пък ДЪРЖИ ДА НИ НАТИКА НА СИЛА В ПРОСЛОВУТАТА"чакалня"?!Вдигнал ти е мерника народа вече др Борисов!-:)

36

Истината

преди 3 години

Нещата ще се оправят чак когато Константинопол стане отново християнски.Както го е подкарал Ердоган,може да стане сравнително скоро.

35

Анонимен

преди 3 години

Много риване много нещо Ердоган направи една Църква да се успокоят

34

машалла

преди 3 години

Изненада Владимир Путин владеел езиците на животните и ги разбира

33

23

преди 3 години

До АнонименДО 29 Не знам какъв войн е бил мехмед, но със сигурност знам, че е бил извратен педофил, и кръвожаден дивак

32

Ха-ха

преди 3 години

Де неутронна бо*мба над Истамбул,де....

31

Анонимен

преди 3 години

Велик си, когато вършиш велики дела.Какво му е великото да вземеш една църква, която ти е в двора?Велик си ако нахправиш жест и я оставиш на този на когото принадлежи.Както постъпи навремето Ататюрк.А Ердо е мижитурка.

30

Бойко Радев

преди 3 години

Да живее международното положение!

29

Eрдо=ВЕЛИК

преди 3 години

Таййип Великий, пример за велик лидер.

28

Анонимен

преди 3 години

Голямата Базилика в Плиска е била по-голяма от базиликата св. Петър в Рим.

27

Анонимен

преди 3 години

ясно това беше играта на анкара и москва...целта беше унижение на гърция и те го постигнаха!с това доказаха,че от атина нищо не зависи!

26

Василев

преди 3 години

Велик в султан Ердоган, велик е повелителя на неосманизма!С един акт на простотия , дава повече козове *** България , да се интегрира в структурите на ЕС и НАТО!!!Путин може да го изплющи Ердоган и да направи от Турция пустиня от стъкло, но засега му е нужен!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Aya Sofya си е Византийска Църква. И такава трябва да остане. После територията. Тя е собственост на лично на воина Мехмет и твоето мнение е нищожно.

24

Анонимен

преди 3 години

Керимин Фенась твоят шеф Гулен беше пуснал мухата за отварянето му преди всички.Понеже си полу-турчин вероятно, какво означава за тях отварянето му. Независимост. Приема се след обвяването на Републиката имало опасност да не я признаят и под натиск националиста Кемал отстъпва.Сега го възприемат като извоюване на суверенитет.

23

Българин

преди 3 години

До Анонимно 19Ти нормално ли си?