43

Svetla

преди 3 години

Точно! Хората са НАПЛАШЕНИ от властите, които УМИШЛЕНО създават ПАНИКА И ИСТЕРИЯ!!! Незнам кой какъв го вади, но ЕПИДЕМИЯ НЯМА И СКОРО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НЕЩО за да се ОСЪЗНАЕ ТОЗИ ФАКТ , и това , че правителството ни държи в шах!!! Ето и няколко факти: 1/ За да се обяви "Епидемия" е нужно да има заболеваемост от 250-280 души на 10 000 души. В момента заболеваемосттта е 250 души на 5 000 000 милиона!!! Някой знае ли математика и колко нули са това, и колко далече е от нормата за епидемия!!?

42

Готина мацка

преди 3 години

Не съм сигурна, че има начин да се мери температурата на клиентитетова е някаква пълна глупост. Я се стегнете малко!

41

Готина мацка

преди 3 години

Не съм сигурна, че има начин да се мери температурата на клиентитетова е някаква пълна глупост. Я се стегнете малко!

40

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус веее, не го ли разбрахтеРокфелер и Гейтс ви будалкат и искат да носите намордници като кучета и да ви кондиционират. После чипчето и айде робе бачкай 12 часа за 20 лв като китаец в шивашки цех

39

Анонимен

преди 3 години

Това ли е лицето на ресторантьорският бизнес в България - май да. В негонете заведения е скъпо, посредствена кухня, посредствено обслужване. Персоналът е на минималната заплата с 10 часови смени. В Пловзив се говори, че в кризата ги накара да си пуснат молба за напускане за да не плаща обезщетения и останаха с по 144 лв. на борсата. Заграби цялата пространство на копчетата в Пловдив до фонтана и се правят, че не виждат. Наистина е лицето и затова бягаме в чужбина на почивка.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Наистина прилича на праисторически индивид, но явно има връзки по върховете. Нещо много почна да си изявява по всички медии, а е *** като ***

37

Анонимен

преди 3 години

Ами бойкот на заведенията, който иска да се заразява да ходи.

36

до 33

преди 3 години

И да вярвам, и да не вярвам, накрая ще ядете по една вафла мура за здраве. Дисциплина нямате, така че и да не удари коронавируса, трудно ще противодействаме навреме. И да не ни удари, пак ще ви излъжат след протестите и пак ще сте си същите. Хапни си една мура и със здраве.

35

Анонимен

преди 3 години

Мут, ра с естествен тен и все се пише голям капацитет

34

Анонимен

преди 3 години

Абигейл, Абигейл, като те види човек ще реши, че излизаш от машина на времето. *** ***, а и на тебе хубава зима ти пожелавам.

33

Анонимен

преди 3 години

И какво излезе - Радев е спасителя на нощния живот. Напълни площадите и отвори нощните заведения.Лъсна измамата на управляващите мутри наречена коронавирус. Вярвате ли още в измамата КОВИД19?

32

Анонимен

преди 3 години

Не се опитвай да ми правиш анализ. Много си слаб за анализ. Ти ако можеше да правиш анализи нямаше да плюеш хората.Айде кажи тук ти какво постигна в тоя живот? Що не казваш. Кажи на колко хора осигури работа?или ходиш на работа и плюеш и шефа си :) Класик.

31

Няма да има

преди 3 години

След като хиляди хора се събират и протестират, няма никаква логика да държат заведения и дискотеки затворени.

30

До 17

преди 3 години

И недей да дебнеш да ми слагаш минус на коментара. Явно тръпнеш в очакване със селската си чест кой какво ще каже за теб.... Смешен си! Не можеш, ама толкова ти се иска. То анаболите това причиняват - неможене :>

29

Анонимен

преди 3 години

До 23Ти кажи с какво си успял Пинко. Нали плюеш всеки успял човек. Кажи ти, какво си постигнал? Кажи с какво допринасяш към бюджета на държавата? Такива, като тебе пълно в тая държаваа злобни кюфтета. Бля бля бля

28

Лора

преди 3 години

Хората са като овце - айде юруш на баровете, на протестите - да сме в тълпата. Стадо. Забравиха, че има зараза, която на никой не прощава. Като започнат да се заразяват по 1000 на ден и няма място в болниците, виновни ще са естествено правителството - заюо не е взело мерки. Както казах - овча работа.

27

emigrant

преди 3 години

Значи заради шепа червени без,делници и о,трепки сте готови да счупите държавата за десети и последен път надявам се,да оставите *** пак да се донатъпчат с трудно спестените милиарди в централната банка,а после ще си лижите м,дите за сол и ще се чудите кой пак да ви е виновен!!Значи Бойко ви е крив,че работи от тъмно до тъмно,че не допусна никакви имигранти,че ви вдигна и пенсиите,а на учителите двойно заплатите,а всички вие свестните стоите и гледате как *** ще ви потопят окончателно!

26

Анонимен

преди 3 години

До 17Абе бъхльo :) ако това са ни успелите хора направо закривай държавата и последния да загаси лампата.

25

Анонимен

преди 3 години

И в Радомир, и в Бусманци, все са шопи. Даже са по- шопи от Софеанце, защото 99% от Софеанце са с корени навсякъде другаде извън Софеа.

24

До триещия коментари

преди 3 години

Виждам, че и мedиаторът се засегна на селска чест и изтри коментара ми. Приателю, върни си се в родното място, при семейството и близките ти, ще бъде по-добре както за всички нас, така и най-вече за теб. Повярвай ми, истината ти казвам. Ако искаш де...ако не си плащай 75% от заплатката за наем и си свиркай. Изборът е твой, ти решаваш.