115

Мишо

преди 3 години

Тази псевдо новина нещо не я виждам по другите уважаващи себе си издания и медии!? Измамата - "Разделяй и Владей" е в пълна сила! Боко тиквата се опитва и той да хване вълната, да накара хората да си седят вкъщи и да се страхуват, обезумели от страх да не могат да мислят трезво!Мафия! Борисов - оставка, веднага!

114

Мишо

преди 3 години

А знаете ли мислих си, че няма извънземни но дълбоко съм грешал. Снощи прибирайки се вкъщи като завивах зад ъгъла на болка се блъсна в едно същество, то ми помаха, а после една летяща чиния си го прибра. "Мисля, че направих ужасна грешка. Мислех, че е измислица, но не е"

113

sss

преди 3 години

Не можем да отречем, че коронавирусът е с изключително чувство за хумор и ирония. Да не говорим, че е доста отмъстителен. А,дали короната не е заразил участникът в партито под формата на екстази? Сега очаквам и про-ковидите да направят трагичен филм за този случай. хахахаха...палячовци

112

търсете

преди 3 години

Знам, че първосигналните хора ще се уплашат да узнаят, че коронавирусът може да има и езотерична съставка. Затова пък, други едни хора ще започнат да търсят. В момента трябва да се потвърди или отрече тази възможност. За да разберем дали коронавирусът поразява избирателно и ментално, трябва да се съпоставят жертвите му. Кои са умрели и какво общо имат помежду си. Освен съпътстващите заболявания. Има ли и друга съставка, освен физическата?

111

интересно

преди 3 години

Имам усещането, че коронавирусът притежава паранормална съставляваща, тоест, носи поражение не само физически, но и действа върху аурата на хората. Направи ми впечатление, че от него умират хора със специално отношение към него. Например. Китайският лекар, който първи го откри в заразени хора. Хора, които активно работят против коронавирус, не е задължително да са медици и обслужващ персонал. В случая - участник в парти.

110

Анонимен

преди 3 години

Теорията казва, че когато на квадратен метър има повече от 3-4 души вируса се обърква и не знае кого да зарази. За това няма нужда от маска и дискотеките може да са отворени. Няма проблем.Иначе в автобуса и магазина маските са задължителни.

109

Анонимен

преди 3 години

"Има данни за подобни сбирки в Университета в Алабама, където студентите се състезават, кой ще се зарази първи."Дарвин!

108

хаха

преди 3 години

Тоз, на снимката, е на не повече от 18. За останалата част от статията- същото.

107

Анонимен

преди 3 години

Сега природата се прочиства от глупави ,,мокри пръчки,, с нисък имунитетНа втори етап ще си отидат и мокрите пръчки с приемлив имунитет, защото сезонният грип не пробира

106

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Коронаворус е най-нескопосаната измама за последните 200 години !А, подобни истории са пълна измислица.

105

Хахахахахахахах

преди 3 години

хахахахахахахахахахахаххахахаИзключително увлекателна история!!! хахахахахах

104

Язе

преди 3 години

Айде лека нощ. И да сънувате Радев и Бойку в креват персон и половина.

103

Сарсамати

преди 3 години

До Анонимен 116Къде го видя тоя коронавирус,бе ***?Ами,ако ти кажат,че майка Тереза е починала от сифилис ще повярваш ли?Коя зодия си?

102

Нове

преди 3 години

Пълни глупости

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Нямаше да си я скъса, а да си я изяде. Ама сега не му стигат подправките и е ангажирал шеф Ангелов да му я сготви.Брей, колко не гледате телевизия...

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Мангъров се кълнеше, 1е до юни коронавируса не изчезне. Ако не изчезнел, щял да си скъса дипломата. Е, юли стана, нито коронавируса изчезна, нито дипломата се скъса. Тенеке-сурат, с две думи.

99

Смех

преди 3 години

Съдът в Каталуня отмени извънредното положение. Ех тез каталунци бе - бай ***, *** мноо прoсти.

98

Анонимен

преди 3 години

До HeinrichHimmlerНе са 40000, бре, от 400000 до 4000000 са, това само в София. Що не си смениш ника на Гьобелс?

97

Анонимен

преди 3 години

До vКак да е фейк?! ПАнаирите на центъра ли са фейк? То си е КОВИД-парти!

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Абе, шемет... Що пишеш до 123?!В бъдещето ли пишеш?