167

обективен

преди 3 години

Ако Гърция и Турция ни пускаха свободно ,на нашето море щеше да е само златоградската принцеса Квазимодо Ангелкова.

166

Морски

преди 3 години

Най- накрая си починахме от туристите.

165

баце

преди 3 години

Ползвайте ги за санаториуми.

164

Реалист

преди 3 години

Аз на море отивам на почивка, а в България почивка на морето няма. Не ме интересуват цените, а и те са несравними, защото са за различно качество и за различни неща. Искам чисто море, чист пясък, плаж, който не е нагъчкан с хора, без шум на плажа, без заведения на плажа, заведенията да са до плажа, а не на него, свободната зона, в която няма платени чадъри и шезлонги, да е поне поюовината от плажа и то намеса по-лошо място от платените чадъри. Това само за плажа. Как е в България и как е другаде

163

Анонимен

преди 3 години

Ама верно ли още има бaлaми, които ходят на море в България?

162

Анонимен

преди 3 години

Във Варненско трябва да си подобрят обслужването към в крайбрежните заведения!Вкусно е, но като ям 3-4 дена храната после имам проблеми с корема.

161

Лора

преди 3 години

Те да се благодарят, че иама карантина за влизащите от Турция и няма как да се ходи на море там. Иначе нямаше никой да стъпи на българското черно море.

160

ДДРОнег

преди 3 години

До Глупаво съществоВие сте *** и пишете неврни неща!!!На плажа на "Св. Св. Константин и Елена" бирата миналта година беше 1,50лв !!!Сега на съм пил, но едва ли е по-скъпа !Морето е супер чисто и прозрачно, не видях счупени шезлози, макар ч ене ползва такива, нося си тръстика !!!

159

Германска пивоварна

преди 3 години

Спокоен съм за Северното Черноморие!Боко обеща до 2062 за 16-я мандат за направи северната магистрала, за да могат малкото останали електорални единици на територията да ходят дотам с каруците. Те по традиция от *** вода няма да се притесняват!

158

Глупаво същество

преди 3 години

е българина. Ще пие бира по 10лв, ще лежи на счупен шезлонг за 20лв, ще плаща за празен стол и ще се къпе в кафява вода! Но важното е накрая да каже че е бил на морето и е изкарал перфектноооо!

157

Чувал съм..

преди 3 години

че плуването в екскременти било много полезно!

156

Xamericca

преди 3 години

Туристическия бизнес сам ще се очисти от непотребното. Не го мислете. Който трябва да фалира - ще фалира. Който трябва да остане - ще остане. Както е по целия свят. Поздрави от вечните Кариби

155

Munchen_DE

преди 3 години

Да ги затварят и да ги махат! Булдозерите като в Испания и повторно залесяване!Току що гледах едно видео на какво е заприличало Бетономорието в сравнение с 2003 година. Сигурно няма да позная местата, на които съм бил като студент преди около 15 години. Отврат!

154

Бог Михайловградски

преди 3 години

До KOSTAS LINKEА на село гьола 10м диаметър и плакнеш баката в него. СМЕХ

153

Хихихи

преди 3 години

До гериМмм бъркаш се - в Гърция на обяд хапвам на плажа - порция гирус за 6 евро + бира за 2 евро, а на вечеря - в ресторант оставям около 30 евро за себе си. Не ми ги обръщай в левове, щото заплата получавам в евро. Ще отида и на Българското черноморие за 1 уикенд, за да видя как е наистина, но в Гърция и Италия съм редовно заради отношението и природата, и парите не ме вълнуват толкова.

152

gogo

преди 3 години

До ГеоргиевAми да го пълни сега....

151

Георгиев

преди 3 години

Е тогава ми светна, че за почти същите пари мога да имам почивка в която да получа отношение, природа, храна, девствени плажове и чиста вода като тави във ваната в къщи.А нези които сега хленчат за празни те си хотели да са мислили когато е трабвало. Мен ме загубиха като клиент и колкото и да ми пишат мейли за това колко желан клиент съм станал - няма как да им повярвам.Така се чувствам аз, а като опашките по гръцката граница през лятото - явно не съм единствен.

150

Георгиев

преди 3 години

До Гери 146Гери, до преди 5-6 години и аз, като всеки родолюбец бях фен на българското черноморие. Но тамошните *** направиха всичко възможно да променат това.Без значение дали е в Приморско, Созопол или Несебър навсякъде получавах "от същото".Опитах и в Албена, но и там почти същото. Стигна се до там управителката на хотела (4*) в който бях отседнал да ми каже в прав текст "на една моя съвсем основателна претенция" че и да не дойда другата година - ще си напълни хотела с румънциследва

149

Лаура Кьовеши

преди 3 години

Нещо на ми се връзват нещата. Хората от града си тръгват от бетона и отиват на черноморието ....пак на бетона. Странно.

148

До 156

преди 3 години

На минимум да свалят цените пак няма да почивам в България!Черно море е бунище.