433

Дон Цеце

преди 3 години

Не знам дали е грешка ама за сега е единствения политик който казва истината!

432

J

преди 3 години

Оставка до дупка !!!

431

Браво,Близнашки

преди 3 години

Кой е РР?Лице щастливо оказващо се на подходящото място по подходящотовреме.Пилот с 1400 ч.нальот(норма за 8г.вНАТО).Има докторска степен,но чуйтего как говори-накъсано,със сбъркана интонация,говор на човек догматик,без идеии без доводи.Командвал ВВС на РБ със състав от 6500 човека и 50-тина авиона.Кмет на среден град управлява повече ресурси.Свикнал да му се подчиняват заради поста,дразни се когато му доказват с факти че греши.Избран с наказателен вот,заблудил се че е голямото нещо,а не е.

430

Анонимен

преди 3 години

БлизНашки, ти си грешка на природата бре! Но тя ще поправи грешката си

429

Анонимен

преди 3 години

Вероятно е ритал топка с Борисаов и заедно са гонили кокошките по двора. Затова се чувства компетентен

428

Тоя па кой е!!!!

преди 3 години

Тоя пък НЕИЗВЕСТНИК кой е!???!!!

427

Анонимен

преди 3 години

Този, който не уважава тазделението на властите, е Гешев.Вижте му интервютата, какви ги е плещил там.А работата на Президента е точно такава - да не се съобразява с никого и да говори, когато има проблем. Президентът затова е сложен над всички.

426

Анонимен

преди 3 години

Еххх Близнашки, еххх мъко жалка комплексирана.

425

Бай хой

преди 3 години

*** не плюй по единствения читав политик не усещате ли че колкото повече се натягате толкова пивече ви влиза бе нерези гербави

424

ибн ебн Ал рахат

преди 3 години

Това г.лист сеточи за служебния кабинет . Пак да замаже далаверите.

423

тя

преди 3 години

Тоя лицемер и интересчия да се скрие ! И той направи милиони !

422

тя

преди 3 години

Тоя нагаждач да не дава мнение !

421

Отвратен

преди 3 години

Близнашки е продажник обиколил почти всички партии в България а Домус ага чрез Нова ТВ дава трибуна на всички които *** зад...ка на ББ! Бивш агент на ДС и председател на БСП София, завършил в Москва и изгонен от БСП за злоупотреби. Това ли ви е Димократа хахахаха същият като Цецка, Агент Дантела (Марков) и Буда (Борисов). Вие ли сте демократи бившите агенти на ДС? Срам!

420

Мнение

преди 3 години

Проблемът е,че има едни хора без никаква почтеност. Тези хора си затварят очите, когато става дума за кражби на милиони от нашите пари, скрити по чекмеджетата и по герберастите и депесарските къщи. Същите тези се издържат като бъркат в живота на честните и почтени хора, до като не избягат от България и не я оставят на мутрите. Нито крачка назад преди да изчистим България от тези, които ни я ограбиха. Борисов, Гешев и техните калинки в затвора!

419

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМежду твоя идол и Ким единствената разлика е, че Ким е по-нисък и има по-малко пари. Като сте "мълчаливо" мнозинство какво си запелтечил тука? Дано ти плащат добре, слабограмотен ***, защото поддържаш хора, които крадат бизнеси, заплашват, убиват, перат милиарди, унищожават неудобните и съсипаха държавата из основи. През 90-те се гърмяха и биеха с бухалки, сега същите хора от т.нар. силови групировки са във властта и използват прокуратурата за бухалка срещу всеки неудобен.

418

ГОШО

преди 3 години

Чакам и Спаско гърневски да ревне

417

Анонимен

преди 3 години

До 234 234 *** си още по-природно

416

Анонимен

преди 3 години

Щом всички плюят по Радев и реват като недовършени жени , Радев е прав ! Народа е с него!МАФИЯТ -ВЪН !

415

Анонимен

преди 3 години

Всички блюдолизци изпълзяха да защитават властта.

414

до #465

преди 3 години

До АнонименКато гледах онзи ден "мълчаливото мнозинство" на протеста май че бяха повечето *** братовчеди, докарани с автобуси, които се чудеха към коя от двете групи протестиращи да се присъединят. Това май че беше помощта от ДПС.