6

Анонимен

преди 3 години

Хахах, става въпрос за огромни разходи, които не могат да се правят за забавление. До скоро космическите технологии се правеха с много пари, затова само от държавен бюджет за отбрана. Обаче далеч не най-добрите специалисти са на държавна работа, нито най-ефективното ползване на ресурсите става в държавни фирми. Частния бизнес го доказа, като той не лишава държавата от средства за образование, здравеопазване и т.н. А създава работни места. Затова държавата отдавна не го прави, а частника го може.

5

Анонимен

преди 3 години

тия дни великата македонска армия ще им обяви война, луната си е македонска и те ще си я бранят, като доган Росенец

4

Анонимен

преди 3 години

бързат да поставят артефакти, които да "докажат" уж ходенето на техни "астронавти" на луната!

3

Хахах

преди 3 години

Стъпване на луната няма да има! Вероятно никога.Преди 50 години когато компютрите има размери на стая и изчислителна мощност по малка от тази на нокиа с фенерче американците успяха да стъпят на Луната 6 пъти в рамките на 3 години. От тогава до днес вече 48г. нито един човек не е стъпвал на Луната. А за това време колко много се развиха технологиите. Само си помислете за какво става въпрос!Който има акъл в главата знае за какво говоря. Излъгаха целият свят.

2

Анонимен

преди 3 години

Поредния проект за крадене на пари . Още навремето американците бяха изгонени от Луната и със забрана да стъпват там от инзвънземна раса

1

Корифей

преди 3 години

Със стари к-ви, нов бардак е работата с партиите.