83

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Дада..развитие ще има голямо.Каква мизерия ни чака ,не е истина!Гответе се,всичките ви доходи и спрстявания,наполовина!

82

Златомир Попов

преди 3 години

Доживяхме, напредък! Време е България да върви напред! Другото са излеяния на невежи и незапознати.

81

Анонимен

преди 3 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им мeкeрета, защото отказа да разпродава България. Жан Виденов си отиде почтен от политиката, защото неговият личен морал беше победен от милионите на Сорос,Виденов влезе беден във властта и излезе беден от властта, уникат за България! Сорос също е проводник на план Ран-Ът. Разни сини олигарси и евроатлантици изкупиха тогава житото със пари от Сорос и го изнесоха навън и тъй дойде глада и фалита на БГ.

80

Анонимен

преди 3 години

Съвсем реалистично е до няколко века да сме все на дъното!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Какво като сме влезли в чакалнята? Да не би вече да сме приели еврото? Не! Чакалнята е за чакане - може да си чакаме до Второ пришествие. Самият ви Лойко каза, че Брюксел затъва и въобще не им е до нас, а и той плати 150-200 млн от хазната, за да стане фокуса...

78

До “специалистите”,

преди 3 години

които дават Италия за пример за провал на еврото. Ако имате приятели или познати италианци, които са били пълнолетни по времето на лиретата и са се опитвали да изгадят живота си, ще знаете, че с лиретата те са познали инфлацията на няколко пъти, висок лихвен % и непредсказуемост. Последното е най-лошото от всичко. Еврото не е идеално, но е най-доброто, което можем да имаме. Също като демокрацията. Бъдете здрави!

77

.

преди 3 години

Дрън-дрън-ярина!

76

Stiling

преди 3 години

До Христо Христов!Да сега разбрах! Явно Румънците са най- умни от всички! Затова и не се натискат! Ние и Хърватите сме най-прости, а останалите 19 страни членки на еврозоната са още по-най прости понеже са вече вътре! *** Балкански и да му дадеш нещо мисли, че искат да го измамят,ограбят и да го прекарат. Мнителен и *** с назадничево мислене, не вярва чака и изпуска влака накрая. После мрънка че е най Беден!

75

Христо Христов

преди 3 години

До StilingТи кажи що румънците не се натискат кат тиквите?

74

фейк нюз

преди 3 години

кат нема ЧЕКМЕДЖЕ и нищо за ядене валутата и марскянска да е е без никакво значение - що ли ЕП подкрепа българската мафия - даже и мониторинга вдигна - колко удобно

73

Stiling

преди 3 години

Чета коментарите на много умни и начетени Българи знаещи всичко и викат как сме се самонаклецали с това Евро! Викат ,че Ингилизите не щат и да чуят за Евро и си пазят валутата паунд и е много яка. Аз обаче питам защо Баци къта евра в чекмеджета а не паундове. Явно е глупав. Питам се защо Хърватия и тя драпа с нас да си го набута на дълбоко с това евро да плаща дълговете на Богатите държави. Явно и хърватите са *** и прости пръчки. Защо тия 19 държави дето са с евро не се отказват?

72

Анонимен

преди 3 години

До 64Умнико, толкоз си *** и ***, че чак не можеш да го вденеш.

71

Анонимен

преди 3 години

Бай бай блатная, горчивия вкус от теб ще отмине.

70

Анонимен

преди 3 години

Днес по БНР съобщиха, че еврокомисар (не помня името) е казал че ще се обсъжда минимална ставка за корпоративен данък в еврозоната. Ако данъка се вдигне и с 5 процента и малкото инвеститори дошли тук само и единствено затова ще се разбягат, безработица и разликата в данъка ще се поеме от крайния потребил с по-високи цени. При действащ борд нямаме абсолютно никаква физическа необходимост от евро, след като на практика го имаме отдавна.

69

Ахаахах

преди 3 години

След предаването на властта, ние ще суспендираме змяната на лева с евро! Просто няма как да стане! Ще бъдат анулирани всички герберски *** закони!

68

Анонимен

преди 3 години

Това ще постави България на друга плоскост. Българския лев и без това си е тотално със закон е вързан за еврото. А това, че цените щели да се вдигнат. То и сега се вдигат ако има икономическа обосновка за това...

67

Чичо

преди 3 години

Но това също ще означава още по-голяма бедност за народа, както и налагане на различни, извратени европейски "ценности" като приемане на ИК, легализиране на третия пол, гей браковете и възможността за осиновяване на деца от тях. Трябваше от отдавна да сме напуснали ЕС, а не да се бутане да ни го набият още по-дълбоко!

66

Анонимен

преди 3 години

До: номер 71Е да, ама сега Литва, Латвия и Естония са на светлинни години пред над, а ние само им дишаме праха!!!А да припомня - Литва, Латвия и Естония доскоро бяха републики на бившия СССР!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Инглизите плачат за второто идване на Антъни Идън, но този път от световна сила ще станат сила на континентално ниво само.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Знаеш ли, когато нямаше интернет такива въшки като теб си стояха кротко и мирно на село и света беше определено по-добро място за живеене.Никой не ви искаше мнението защото то няма стойност.Само преди 100 години такива индивиди като теб дори не са гласували защото са нямали собственост.Било им е ЗАБРАНЕНО.А сега?!Куцо и сакато с мнение а акъла му НУЛА.Долари, финанси.......АЛОууууу, къв си бе сървул?!