77

АНГЕЛКОВА И СИЕ

преди 3 години

Ама моля ВИ !!- Изберете нашето ЧЕРНОМОРИЕ -БЪДЕТЕ ПАТРИОТИ!!

76

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос за турци и българи.Става въпрос за мошеничеството на бургаската далавераджийска герберска клика, която е разрешила нещо, което е на всички, да го даде на един човек.Надали е единственото.Както казва поетът :"Разровиш ли го, ще мирише..."

75

Анонимен

преди 3 години

"" Полицията сгреши, като не допуска ... ""................конфликта е изцяло междупартиен ... партийното ядро на БСП срещу партийното ядро на ДПС, партийното ядро на Герб, десните и така нататък ...Тъжно и жалко е когато хората са обединени от партийна принадлежност (разбирай личен интерес), а не от някакви общи принципи ...Не се плашете ... каквото има да става - ще стане ... така работи демокрацията, така е нормално !

74

Анонимен

преди 3 години

Спират българските туристи да посетят българското Черноморие.

73

Гошу тъпото

преди 3 години

Колко струва нощувка в Сараите ?? И чадърите безплатни ли са?? И спасителят с "Жълта Фланелка " ли е ?? И паркинга охраняем ли е ?? Плажът с Син Флаг ли е ? И има ли оция -Разходка с Лодка?? Опция бойни спортове не искам-като Бутане в морето,,, -Танго за Двама-----Излез от Морето и Пак влез- такива Опции не ща!!!- Видях че имат много спасители на плажа -дори имат УКВта -значи не мога да се удавя!!

72

Един

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВ:Този кмет е слуга не на "Султана", а на тиквата!

71

Анонимен

преди 3 години

Пичове тия тикви дето строят по плажната ивица са правоимащите- категория въведена с преврата на " народната власт" 1944г. "Строителите" си имат имена- Доган, Цв Василев, Васил Божков, Пеевски, Бобокови, Арабаджиеви и още доста едри и по дребни крадци и мошеници! От тях всяка власт е треперела и с тях се е съобразявала! Това е положението, хората винаги са били слепи овце защитаващи " нашите" престъпници, затова сме бедна и корумпирана държава

70

Един

преди 3 години

Въх, ми сега? Любимият кмет на Тиквата се изказва с критика към любимия Тиквен министър...

69

Мечо Кух

преди 3 години

Ангелакова не си е и мечтала толкова туристи да и дойдат само за ден. Тоще няколко протеста и вързахме сезона. Дано само да не са коронави и да не гълтат морска вода, че ще oдрищят плажа

68

Анонимен

преди 3 години

Да България какво точно искат. Ако се ренац ионализира Росенец, ще трябва да се ренационизира и цяла София след като беше реституирана от СДС и Янчулев и застроена с апартаменти.

67

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Днес Боко не смей да се покаже по пътищата с Тойотата и Влади -Чакалнята,да не ги...завардят симпатизанти на някой крив...сокак,и от много...благодарности към тях за светло...обещано бъдеще,не могат се отърва.

66

МВР

преди 3 години

За турци може, за българи - не.

65

Анонимен

преди 3 години

Политическите партии в България отдавна са изграждени на родово-общински принцип в съчетание с много пари. Както е разпарчетосано политическото пространство и държавността на този принцип, така е разпарчетосана и България.

64

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП излезте сами с Борисов пред хората на площада а не да се криете зад пистолетите на полицаите и НСО.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Турците не са ви проблем, тах ги манипулират по същия начин както повечето българи! Главен манипулатор - БКП!

62

Тъп

преди 3 години

Как земята до морето от държавна стана частна ? Кой разреши? Кои можаха да строят до морския бряг?

61

Анонимен

преди 3 години

После разни дойчовци ще ми говорят за Сребреница и толерантността, а тя си има граници.

60

До 65

преди 3 години

Що бе човек? Телевизията на новата партия дето ще нти спасява дава конкурса за мис Левски Г , няма по-важно от това.

59

Анонимен

преди 3 години

Турците са тук!Време е да се качваме на Шипка.Историята се повтаря.

58

Оставка

преди 3 години

Кмета трябва да си подаде оставката незабавно.