67

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си мултимилионер и да живееш в собствените си палати като затворник,от страх да не те шитне някой от своите.

66

Анонимен

преди 3 години

Напротив,надява се да има сблъсъци.Иначе защо ще докара толкова много ов.це,като знае,че други преди това ще дойдат.

65

Анонимен

преди 3 години

Ами и аз се надявам. Грозна провокация беше това от Христо и от подлoгaта Радеф! Надявам се да не доведе до жертви.

64

Анонимен

преди 3 години

Шефа на Боко знае как се крадва, готин сарай

63

баба мара

преди 3 години

кога ще се провери какво е заградил на морето данчо ментата

62

Анонимен

преди 3 години

Доган се надява на точно обратното .

61

Анонимен

преди 3 години

Освободи плажа, махни бариерата, прибери се в земята си, докажи си доходите, професията, какъв хидроинженер си, парите откъде са и тн. Проверка до дупка. И ако сметките не излизат, то........ КОНПИ, КАМПИ и тн да си върши работата. Много ви търпяхме. Румънците виж къде отидоха, докато ние ви угоявахме десетилетия - резиденции, плажове, апартаменти, небостръгачи, хидроязовири и тецове. Идва ден, в който всеки си получава заслуженото и никой не минава метър в тоя живот. На тоя или оня свят.

60

Единствения начин

преди 3 години

Да се справите с Доган е тотално да го игнорирате! Някой хора казват, че съм против Костов, заради икономическата му неграмотност,не е вярно ! Костов го нападам само поради причината, че той много добре знае, че преврата не беше безкръвен и нито добре знае, че безчинствата и неразкритите убийства през неговия мандат са най- високи! Друго "Кажи си!" - Кво да си каже, че и той е на Симеон ***, както и Доган, но Доган за мен не съществува. Сивия кардинал не е Доган вече ...

59

Босът на БГ

преди 3 години

Аз разпределям порциите в тая държава!!!

58

ГНЕВЕН

преди 3 години

Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ -КОЙ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВА ? И ТОГАВА ВЪРВЕТЕ ДА СВАЛЯТЕ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

57

Az

преди 3 години

Отвори доган ага, дошли сме с рахат локум и баклава, това бяха първите думи на ибрикчиите от помаклъка!

56

Анонимен

преди 3 години

Догана добре управлява мишоците си. Държат ги гладни и като свирнат идват. Седнал да обсъждат еврозоната. Смях... акъла ти за домат нестава ефенди.

55

Анонимен

преди 3 години

ДОГАН ПОРЪЧАЛ ЕДИН ТИР СЪС БАКЛАВА ДА ПОЧЕРПИ ГОСТИТЕ СИ ДНЕС

54

баба мара

преди 3 години

доган 30 години подклажда напрежение защо е извикал неуките си гласоподавателинарочно го прави тои бил етническия мир дпс 30 години не седна на зад=====една шаика от разбоиници

53

Анонимен

преди 3 години

Мирише на отвличане на вниманието от провала на правителството на Бойко Борисов.

52

Някой

преди 3 години

Всичко около сарая било законно твърди Доган. Законно според манипулаторите и престъпниците в община Бургас, а според Конституцията законно ли е?Къде пише че брегът може да се продава и да се строй.

51

иазсъммутра

преди 3 години

Евалла на Енимехмедов. Той разбра,че проблема на прехода и на Бг е доган. Догановци има и в президенството, кадруващи и разпределящи баницата. Но според Радев тях никой не може да ги пипа. ББ само заради съмнение освобождава министри и замминистри. Освободи и Цветотанов което си беше грешка. С Радев кого е освободил? Видно е,че иска да сме президентска реСпублика, но нещо сметките са му криви

50

Запознат

преди 3 години

Охраната от НСО ще му бъде свалена. Вече ще се охранява от МВР, вече е решено. Да има прах в очите на овците. Пак вие ще плащате сметката. Доган държи здраво за топките това правителство. И следващото и по следващото. Той управлява. Кое не е ясно?

49

Коментар

преди 3 години

Никой няма да му свали охраната щото явно Доган е някакъв таен агент!Неслучайно 30 години вече никой не смее да го докосне и да се занимава с него и си го пазят като свещена крава!

48

Митьо

преди 3 години

Тука някой призовава за съд на Доган и Пеевски. Че те с а назначили и съд и прокуратура и правителство. Още ли има нераздбрали. България е сравнима с Чечения в момента. Няма демокрация. Ние сме пионки на мутрите. Те ни местят по шахматната дъска.