154

Анонимен

преди 3 години

Радев иска Българите да умират от ковид 19 но да е на власт с БСП и да богатее *** !Доган се пази от НСО на презедента !

153

Анонимен

преди 3 години

Заедно ли?Президента не може да е заедно с мафията!

152

ssss

преди 3 години

Трябваше, но парата и шефа е друг...

151

Анонимен

преди 3 години

Като видях и чух подкрепящите Радефф по телевизията ,колко "интелигетни" и "ерудирани" бяха мале,мале чак не ми се мисли!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Долу БСП и Радев предатели същитите тези другари в миналато избиваха невини граждани и интелигенцията на България !Вън Русия от България !

149

Край

преди 3 години

Дебелото момче и гуруто му татарина Доган потриват ръце - доде се карат и делят българите - вечно ще са балансьор.

148

Анонимен

преди 3 години

Суджук на тази дата трябваше вече да си в централния при бай Добри

147

Анонимен

преди 3 години

Радев, площада няма да реши нищо,а изборите!Подкрепяш и подхранваш безредиците,а трябва да си обединител на народа!!!Олигарсите са червени,корупцията и мафията-червени!Ама какви глупости наговори пак!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Тиква, бъди доволен ако стигнеш до затвора. Заслужаваш линч, заедно с каскета,Пеевски,Горанов, целият така наречен щаб,който ни превърна в затворници.

145

Анонимен

преди 3 години

Баце може да има много кусури обаче е класи над Радев, Нинова и мая. Пак ще гласувам за него да гледам как червените *** са увисили носове.

144

@157

преди 3 години

До гостПърво защо се спряха с Цацаров на този екземпляр завършил милиционерската школа Симеоново и неуспяващ да различи Каренин от Керенски? Единственото логично предположение е, че в САЩ са поискали гл.прокурор да бъде лице ниско умствено и образователно ниво и склонност към диктат. Кой създаде спецзвеното и реално го управляваше еднолично? Кой в 30-годишното "демократично" управление нахлу с прокурори и полиция в президентството и сега ще се оплаква от стрели, хвърлени от президента?

143

Кметът

преди 3 години

Ако наложат карантина ще е заради платените гавази на мутрите с автобусите,пълни до козирката с *** "симпатизанти " на гърбавите.

142

Бла бла

преди 3 години

Само блабаници не на еврото.държави искат да излязат от този измислен съюз той евро та евро.Не искаме еврото стига сте лъгали хората .

141

Времето е наше...

преди 3 години

Кой ще пее "30 години стигат"? Че и гербавските комунисти излязоха червена мафия!

140

Професионалист

преди 3 години

Платените симпатизанти на Бай *** не могат да излязат от София и да си починат на село,язък ще станат пишман що са дошли в столицата на контрапротест.

139

Браво на Борисов !

преди 3 години

Не, на руския антибългарски агент Радев !!!

138

Анонимен

преди 3 години

Божее, палачът и жертвата да бъдат заедно! Остава само и машата - онзи с каскета да е там в ролята на диспечер! Както видяхте, кохортата на Гешев с едно подсвиркване се събра: следствие, прокуратура! Каренин само го нямаше. А и електоратът наББ се събра: : то не бяха автобуси, отделно администрацията на Падишаха.

137

Анонимен

преди 3 години

гаден предател, срам ме е че съм гласувал за теб и шайката ти престъпници!!!

136

emigrant

преди 3 години

На тази дата Бойко можеше да си заедно с някой,който би бил един нормален български политик и най вече патриот и човек!Но случая не е такъв,защото вместо български президент *** ни натресоха р,уска продажна с,виня!А ти с подобен екземпляр не трябва даже да се опитваш да разговаряш щото е само една ямболска с,виня охранена!!Най много да те о,*** или ухапе!!Вижда се на какви л,умпени и д,иваци е вожд!!

135

Баце

преди 3 години

Не съм мутра!Аз съм евромутра!