287

Анонимен

преди 3 години

Един младеж пък каза протестираме за отварянето на баровете и дискотеките,какво е София без нощен живот!Всеки луд с номера си.Правят опит за 2013 втора серия,а ако има избори Борисов ще ги отвее като куцо пиле домат.Сигурно има и туристи гледа шоу без пари а един завалията не може да вика кьор кютук пиян.

286

Анонимен

преди 3 години

Ако заст.релят Банкя-лията Бокл.ук Б. Борисов ще се оправи всичко.. Оня пуска араби, нег.ри и китайци да ни заразяват с корона- вируси, а кара хората да носят АРАБСКИ маски.. Като го утре.пят, ще изоним всички нег.ри ( дето взимат работата на българските футболисти, баскетболисти ), всички дюнерджии- араби и всички китайски ресторанти.. Трябва и да запалим или взривим "" Агенцията за бежанци"" с която Бок.л.ук Борисов пуска ара.би, нег.р.и и китай.ци да завземат България и да гласуват за него.

285

Анонимен

преди 3 години

Леле,то днеска големи емоции имало,аз чак в осем и половина пуснах да видя някакви новини и гледам чудо.Една от протестиращите която говореше пред репортер на НОВА каза без ГЕРБ,без БСП,а друга до нея извика САМО ЛЕВСКИ!!Хахахаха,психодесната градска десницаги прави тия циркове като си мисли че хората ще им се вържат и ще спечелят 50% и айдее Радан премиер и Ристо прокурор,и ще ни поведат към светлото джендърско бъдеще.Сега в момента на кого врещат пред МС,на дърветата.

284

Един умен

преди 3 години

Излишно е да казвам, че всички протестиращи и от двете страни са абсолютно безмозъчни безполезници. Като се разболеят кой ще им помогне по кварталните поликлиники или областни болници. Кухи не, продънени и ненужни сухи съчки дори и да да под 60.

283

разумен

преди 3 години

Как решихте че тези които скандират с/у Бойко са подкрепящи президента???? Това са съвсем различни убеждения!!! Внимавайте кой ще оглави протеста!!! Това са едни финансови интереси с/у други финансови интереси. Който разделя народа е лошият еднозначно!!!!

282

Анонимен

преди 3 години

Айде пускайте утре избори и да ви мачкаме, после обаче и за президент.

281

Другари

преди 3 години

Другари,искам пак да обираме мандри,да направим нов рекорд 1 долар-5000 лв, да крадем и да градим живота нов! Другари, искам пак Жан Виденов, пак Орешарски! А Мая Котситнбродска-вицепрезидент! Другари, ке се върне ли пак това убаво време,а?Айде да го върнем другари,всички"спонтанно " да го върнем!

280

******

преди 3 години

бойко егати излагацията бре пич.плащаш некви пари на *** те да те спасяват.егати падението егати чудото.седят по автобусите милите и сричат на български,мале докъде я докара.

279

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Комунисти Борисов ще ви разбие на изборите знаете го и газ пикаете от яд няма повече да крадете бе

278

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакто е казал един плешив чичко 1917 година - сега е момента. Утре ще е късно!

277

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Радев импийчмънт заради тебе става бой мръсен комунист

276

Анонимен

преди 3 години

Само Раев има авторитет да осмири гражданите.

275

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 289А как държавна публична собственост се оказва на Доган не зная може би Доган е собственик на държавата.

274

омнисомнибус

преди 3 години

румен рублев грипенов радев - нищо не забравяме,нищо не прощаваме

273

Анонимен

преди 3 години

Гласоподавателите н Боко, ако могат да напишат произволна фраза и говорят български да могат да гласуват в противен случай да си ходят в страните по майчин език.

272

Анонимен

преди 3 години

Ромите на Борисов се прибират по махалите.

271

Анонимен

преди 3 години

Младия премиер с харема безпартиен скромен смирен човек да го вземе ББ и да стане следващия премиер Нинова Манолова Божков Трифонов Копейкин ДБ и тнт не са алтернатива

270

Анонимен

преди 3 години

Всички дето сте сложили на вратовете си надписи "АЗ СЪМ МУТРА" - ТАКИВА СТЕ!!!! Ама не сте го осъзнали още!

269

Анонимен

преди 3 години

България над всичко!

268

Анонимен

преди 3 години

До 285 287 ББ е комунист да единствения български политик е младия премиер с харема млад безпартиен скромен човек следващия премиер а иначе ББ става а Манолова Радев Трифонов Нинова Копейкин ДБ Бокков и тнт не стават