156

Анонимен

преди 3 години

нали за това се мъчат ако мине номера ще ни поробят няма да имаме права свободи ще сме роботизирани няма вирус то сие обикновен грип явно но всяват страх и паника за да управляват по лесно

155

НФСБ

преди 3 години

154 Не пиши руски тъпотии, това дори не е официалната руска антиамериканска пропаганда, а гаражни " филмчета" в тубата наидиоти, ако някога през живота си отидеш в Америка, което ти го пожелавам, пътувай колкото можеш повече ( както правя аз) и ще се убедиш сам че си писал камари с гомна :)))

154

Да ама не какъв

преди 3 години

Го бяха планирали! След 1989 кой беше враг на режима с магическа пръчка стана свестен човек! Е как така? Мама казва хората не се променят, освен при извънредни и жестоки обстоятелства. Айдуците преди са си айдуци и сега! Костов, Божков, Сакскобурготски, Трифонов, Абе да ви питам що давам Кирков за пример! И преди и след Кирков си беше и си е работар и свестен! Ебавате се с мен заради това, че казах, че американците приложиха тук "Дяволските яйца" на Булгаков. Един от тия видите ли къв зор е ?

153

От Плевен

преди 3 години

Спрете се, безумци! Заразата вече настъпва сериозно у нас, а ние отричащи опастността все по яростно, тичаме по заведения и по протести.. Ох, горко на България! Боже, моля те да вразумиш сънародниците ми и да ни запазиш от трагедията!

152

НФСБ

преди 3 години

Новия световен ред не се налага с био оръжие " анонимно" пуснато и разпостранено от китай, а с пълномащабна светоена война, от която мераклията за " нов ред" трябва да излезе победител, или в най- лошия вариант предизвикания да поиска примирие! Сегашния ред е наложен с такава война- ВСВ и поне аз не виждам как китай ще спечели открита война със Щатите или Русия, единствения вариант е ако Русия се постави в услуга на ККП и воюва срещу САЩ в коалиция с Пекин, това ще е тежък конфликт с неясен изхо

151

Анонимен

преди 3 години

1,6 милиона американци са загубили правото си на купони за храна през последната година защото правителството няма пари да плаща и са обречени на глад. В САЩ 40 милиона американци нямат достатъчно доходи за да се изхранват и правителството им предоставя безплатни купони за храна за да не предизвикват мародерства и размирици.

150

Нов ред, стари лъжи

преди 3 години

Каквото ще да се промени, едно ще си остане неизменно чак до смъртта на Вовата, а и след това - лъжите на платените и безкористните путинофили за чутовните успехи на Русия. В която по данни отпреди седмица (руски данни, да не си помислите нещо) 75% от хората живеят с по-малко от 300 евро месечно, а 50% - с по-малко от 200 евро. А високотехнологичният експорт на Русия е цели 6% от общата стойност на изнесените стоки. Смайващо развитие имало, не била суровинен придатък, казвате. М-да...

149

Анонимен

преди 3 години

Искат да ни поробят и да нямаме самоличност и личен живот.Не на маските и на социалната дистанция.Оня ден по радиото в магазина понеже се целувахме с жената казаха да спазваме социална дистанция.

148

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в България няма надежно здравеопазване.Болшинството лекари са печалбари с фирми за източване на парите от здравната каса, която се пълни от данъците на работещите българи!

147

Анонимен

преди 3 години

Борисов веднага трябва да бъде АРЕСТРУВАН за престъпление срещу общественото здраве !!!Върнете блокадите защото след 2 седмици ще е безвъзвратно КЪСНО!!!Миналата седмица ви казах 150-300 на ден новозаразени, така и станаСега ви казвам че следващата седмица отиваме на 350-500 !!При 500 положението става идентично с най-високите стойности в Италия.Италия беше най-тежко пострадалата от вируса в Европа.Е, вече НЕ Е !!Сега е Бг на Боко-тиквата.

146

Анонимен

преди 3 години

Новият световен ред е вече тук.Вкарват те в затвора на собствения дом ако дадеш положителна проба.Във много страни местата за обслъжване с клиенти са оградени с плекси глас.Във някой страни се използва лицево разпознаваме с цел проследяване на контакктите с които е контактувал болния.Мери се температурата от разстояние и даже не се знае кой обработва тази информация.Говори се да спазваме социална дистанция и отшелничество.Идеята е да нямаме лица и заради това ни накараха да носим маски.

145

Анонимен

преди 3 години

Системата на Запада се сгромоляса.

144

Анонимен

преди 3 години

Изглежда представителите на новия световен ред у нас ще глътнат вода преди той да дойде. Да внимаваме обаче кой ще ги замести.

143

Анонимен

преди 3 години

Какво значи провалили се в Сирия?Тръгнаха си и оставиха путин да се оправя в блатото.

142

Анонимен

преди 3 години

Щом толкова се е повишила покупателната сила, защо русофилите си пращат децата в САЩ а не в Китай или русия?

141

Анонимен

преди 3 години

САЩ се провалиха в Сирия.

140

Анонимен

преди 3 години

Венецуела, благодарение на помощта на Русия достигна зашеметяващата заплата от 2$.Вечна дружба.А дъщерята на Чавес е в САЩ с едни 3 милиарда.Така са комунистите.

139

Анонимен

преди 3 години

През последните 30 години заплатите (покупателната сила) в САЩ не са мръднали докато в Китай са се повишили 6 пъти.

138

Камъчето

преди 3 години

Всъщност Китай няма проблеми със света. Китай има проблеми със САЩ и от там със всички американски слугински правителства на икономически контролираните държави. А като си помислим че САЩ само искаха безобидно преподписване на Търговския си договор с Поднебесната , малко по-големи доставки на американска ГМО соя и по изгодни проценти за посредниците си с китайските доставчици.И като се почна .... 5G запек ... Безобиден и вкусен Ухански прилеп причини световна пандемия... Икономическа криза...

137

Анонимен

преди 3 години

До 135Аз пък ползвам само съветски смартфони.