11

Анонимен

преди 3 години

Нормално... Да няма други жертви е по-важно.

10

ддс

преди 3 години

До дсспоменаваш в България - по брой мотори сме на едно от последните места, та сигурно ги вадим едни от най-големите ****** по твоята логика.

9

ДДРОнег

преди 3 години

Пазете моториста - призив към стените ...

8

Зо

преди 3 години

До ЖоКато се има предвид, че доста мотори трудно вдигат над 140 - да, виждал съм. Отделни ограничения за мотори има в Бъгария, Турция и... хмм никъде другаде по белия свят?

7

дс

преди 3 години

Основен проблем на мъжете в България са малките ***. Това принуждава притежателите им да търсят увеличаване с нестандартни средства. По тази причина стават много катастрофи в България. А онези с най-малките си купуват мотори. Там псевдоувеличаването изглежда най-голямо. И заради такива макрософти излиза лошо име и на нормалните моторджии, които не са никак малко и които управляват иначе прекрасните си мотори внимателно и отговорно.

6

хахахаха

преди 3 години

Корона вирус!

5

Рошко

преди 3 години

Тъкмо да ми стане гадно и изведнъж ми мина.

4

Жо

преди 3 години

Някой виждал ли е моторист да кара с 50 км/ч по улиците и със 100 км/ч по магистрала?Няма такъв, защото самата дума "моторист" означава "превишена скорост".

3

Анонимен

преди 3 години

Жалко за оградата. За шумотерориста не ми е жал.

2

Анонимен

преди 3 години

Мислех да напиша коментар как продажбата на тези превозни средства трябва да бъде забранена. Като помислих обаче така поне се трепят сами, иначе са на коли и убиват невинни хора. Жалко за момчето, ама когато адреналинът е много над разума се случва така.

1

Антимоторист

преди 3 години

Открай време девизът ми е "ГАЗИ МОТОРИСТА". За късмет те започнаха да се самоизтребват. Така е като се правят на бабаити и си въобразяват, че са безсмъртни.