14

АБВ

преди 3 години

Ох, много тъжно! Започнах да рева! Ама много ми е тъжно, ша знайте!

13

Тъ

преди 3 години

За да няма разнасяне на зараза от сервитьорките,всички прибори ,чаши ,чинии да са за еднократна употреба.

12

Призив

преди 3 години

Сега ние, клиентите, трябва да проявим самосъзнание и да помагаме на нашите сънародници ресторантьорите.Предлагам винаги да ходим по четворки на ресторант, за да запълваме цяла маса. Ако сме по-малко, чакаме на входа, докато се запълни четворката. Консумираме бързо и веднага напускаме, за да има място за следващите. Може, за да пестим време, и само да плащаме сметката, без въобще да сядаме и да консумираме.Може да махнат менютата, че много време отнемат. Като на стол - каквото ни дадат, това е

11

Анонимен

преди 3 години

"Не знам как ще разпределим хората в ресторанта, че да спазим абсолютно всичките мерки."А как да плащаш ниско ДДС знаеш, нали? Тука хич не се чудиш как ще стане.

10

глас от тъдява

преди 3 години

На входа на Карефур-а стои едно момиче и слага на вскички дезинфектант, на касата - преди да ти пипне продуктите - касиерката си слага дезинфектант, за да не пренесе нещо от предния клиент---- Баровете - с едната ръка сипва на един клиент със същата ти подава мезе и брои парите на трети клиент... Не знам колко трябва да се мразиш , за да седнеш в заведение.

9

zer

преди 3 години

аре ве нали намалиха ддс, кво още ревете? особено тия по черномориете сте се научили на 'ден година храни' и дерете клиентите.

8

Анонимен

преди 3 години

Значи стига сте ревали, като малки деца.Никой не ви затворил. Намалиха единствено с 50% капацитета на закритите им части, като не можете сами да се усетите и да го направите без заповед.Така или иначе никой не следи какво се случва вътре, както не ви следят и оборота, които правите.Ако искате да имате клиенти, просто спазвайте сами препоръките и контролирайте персонала си.Хората ако видят, че се грижите за тяхната безопасност сами ще идват в заведенията ви.

7

Зозо

преди 3 години

Заведенията си работят нормално, стига лъгахте. Затварят само нощните заведения на закрито.

6

Анонимен

преди 3 години

Българите сами сме си виновни...и с това правителство аман...Пример от Холандия-заведенията отвариха само с храна за вкъщи,а на по-късен етап с маси,но на растояние 1,5м.Прави впечатление,че повечето заградиха паркоместата за коли и там има маси.Сигурна съм,че и правителството ще им помогне финансово.В Бг бизнесът е в колабс и анархията е пълна!Държавата я НЯМА

5

Tusk

преди 3 години

не ми пука за измислените кръчмари. Те са лесно заменими. Ако не е един друг ще е. Аз си обирам наемите от една камара амалтаменти в софия и не ми дреме. Рентиерството е най - сигурния бизнес. Един такъв с заведение ми е наемател дера го по 3000 лв всеки месец и не ми дреме

4

Анонимен

преди 3 години

Ей тея пак ревнаха, най много данъци и осигуровки укривате 1000 процента надценките си слагате и такси столове и барбарони.... мизерници.

3

Пенди

преди 3 години

Е ми да ходят да копаят на село тогава! То пък да ти писне от мрънкачи и лакомии!

2

Затваряйте кръчмите

преди 3 години

"Технологията " за заразяване в заведенията е следната.Сервитьорите с ръцете си пренасят вируса върху прибори, чаши и чинии, защото отсервират... и после сервират без да се дезинфекцират. Ако има 1 заразен хващат неговите прибори или чаши, носят ги на бара за миене и носят следващата поръчка със вируса по ръцете си...Там се заразяват болшинството оФце.

1

1

преди 3 години

На никой не му пука, че идва глад и мизерия.Важното е племето да се облъчва.Важното е племето да се страхува.Но това не е сложно при прооосто племе.Племето си го заслужава.