164

Анонимен

преди 3 години

За комунистите е ясно , другаря винаги е прав и е невинен дори и да са ограбили България.

163

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се по-възможно импийчмънт на такива като Вас, г-н Ячев!

162

Патриот

преди 3 години

Някаква пу-ка от ВМРО иска импийчмънт на Президента Радев. Ти няма да го дочакаш защото ще има предсрочни избори и в следващия парламент ти и рекламното лице на супермаркети БИЛА няма влезете. Затова си заплюй най-близкото бюро по труда, защото освен свир-и на дебелия *** вие от ВМРО друго не можете.

161

Ханонимен

преди 3 години

Гешев определено е смел. Намира "заровени кучета". И недосегаемите скачат. Колко ли високо могат да скачат?! Когато разследва министри може,а хора на радев не може хахаха. Поздравления за Гешев!

160

Шефа

преди 3 години

Наближава деня когато крадливия ГЕРБ ще връща парите и кюлчетата злато!Хем пари ще връща БМБ , хем кръв ще повръща ....мутрата!

159

Анонимен

преди 3 години

Президентът трябва да бъде интелигентен и улегнал човек.Но у нас "милионерите" с куфарчетата продължават дивотиите на соца - то не бе Гоце, не бе Пастирката, не бе сегашният. Тези хора и за селски кметове не стават, позитанковците ги искат начело на държавата.Критикарите да ми слагат колкото щат минуси, нищо няма да променят с това. Но нека бъдат така любезни да не натякват кой какви дипломи имал, защото България е малка и знаем кой какво представлява.

158

Анонимен

преди 3 години

Радев разединява нацията и се опитва да предизвика предсрочни избори. И децата знаят, че той е марионетка на "Позитано" 20.След като е офицер, нека да постъпи достойно - да се оттегли от президентския пост и после да агитира за когото си щеМоже да има импийчмънт, даде достатъчно поводи за това, но за да не станем за смях пред света е по-добре сам да се оттегли.Не защитавам никой политик или държавник, но не мога да приема президентът да настройва част от българите срещу останалите.

157

Анонимен

преди 3 години

Грипена я подкара съвсем през просото.

156

Анонимен

преди 3 години

Много се закъснява с ареста на президента.

155

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Не, не е възможен "импийчмънт" на президента.Българската Конституция не е еднаква с американската.Да не говорим, че освен това в цялата история на САЩ има само един или два случая на отстраняване на президент, а процесът е тежък, но демократичен.На ГЕРБ им се иска просто да извършат преврат!!!

154

Анонимен

преди 3 години

Тогава разпускайте Народното събрание, защото вие не служите на народа. А, да не забравяме кой беше съдружник навремето в мощната охранителна фирма Ипон с Пашата. Всеки знае съдружника, който сега се разграничи от Пашата...

153

Анонимен

преди 3 години

Долу Герб и техните слуги!!

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Абе законно избрано малко силно казано. Правителството се формира от партията, спечелила най-много гласове на парламентралните избори. Много добре е известно на всички как гробаджиите печелят изборите, какъв е основния им електорат и т.н. Така че не се пъни много, заслужи си вече двете бронзови парички с лика на краля слънце на тях. Тролвай докато имаш още възможност, че май разни метастази ще се режат още преди да са дошли изборите.

151

Анонимен

преди 3 години

на времето едни ви спасиха от султанано тая път ще си останете слуги на сараите

150

Жеков

преди 3 години

Президента е тотално провален!!! Да говори за борба с корупцията а всичките му съветници да са мафиоти е безочие.

149

Анонимен

преди 3 години

Да дадеш спешно български паспорт на офицер от руските служби по ходатайство на Бобоков не знам как може да бъде квалифицирано освен като тежка зависимост от друга държава и държавна измяна.

148

Анонимен

преди 3 години

Кривоглавия да взима десито и да се омита в дубай, че ще изгние в затвора.

147

Expakt

преди 3 години

До АнонименПо младите в казарма ходили ли са??? Наряд знаят ли какво е??? Автомат как се чисти и сглобява знаят ли??? Докато се чудите дали да си оскубите веждите, или да си избръснете краката и ще се изпонасерете в гащите...

146

Анонимен

преди 3 години

Тънкият руски лед под краката на президента се пука господа.

145

Ха-ха

преди 3 години

Влечугите скачат на Орела!