214

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха,Ристо умнокрасивиязасега нема никъв шанс за парламента,затова са тия циркове,обаче България не е жълтите павета където се подвизава градската десницана София.Като им погледнеш произхода на десничарите най=много предците им преди 9-ти да са чистили конски копита по чифлиците,хахахаха ама сега аристократи с бащи директори на заводи през комунизма!!

213

АИК

преди 3 години

Отначало си мислех,че Дани е изключително *** човек,но вече съм на мнение,че е душевно болен

212

Анонимен

преди 3 години

Вижте какъв ни е премиера и какъв правосъден министър имаме,след това няма какво да се каже.

211

Анонимен

преди 3 години

Очаква ли се нещо различно от един бивш депутат на БСП , който в момента е министър в ГЕРБ . Най вероятно промотиран от Пеевски .

210

Релист

преди 3 години

Абе, само да попитам, къде са "патриотите"? Къде са тия дето реваха срещу златодобива, срещу базите на НАТО!? Сега става ясно, че парче земя е завладяно от аватарите на Москва, има пристанище, което няма граничен контрол, охранява се от руски пара-военни групи, и никой дори дума не казва. Стана ли ви ясно кои точно интереси защитават шкембе-патриотите? Стана ли ви ясно за какви "патриоти" става въпрос?

209

Че Гобара

преди 3 години

Цялата държавна машина е в тежка зависимост от Доган и ДПС, разбирайте от руската държава. Всички институции са на колене - министерски съвет, прокуратура, съд. Държавата на практика не функционира. Остава да извадим сопите, друг изход няма.

208

Чичо

преди 3 години

Ега ти държавата щом това недоразумение е министър на правосъдието.Хората се възмущават за хвърления национален флаг,а тоя си мисли, че е написал нещо смислено.Жалък продажник.

207

Анонимен

преди 3 години

мислех да пиша мн неща, ама 219 го е казал...

206

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаКое викаш се клати? На коча м...? Ще пафнат, спокойно. Но не сега..

205

Анонимен

преди 3 години

И ква стана тя - в България на плаж само с Акт за собственост, после Ангелкова била крива.

204

не си юрист

преди 3 години

Да ти го подредим Никой не е длъжен да чете каквото е предлагал Христо Иванов на брега Затова той е занесъл само знамето Осукваш го като човек от храстите с юруш бакалъм харизана диплома

203

Анонимен

преди 3 години

И този човек е министър на правосъдието!? Боже прибери си вересиите!

202

Велин

преди 3 години

И Дани Кирилов, и Христо Иванов са си объркали професиите, като циркови артисти щяха да се справят много по-добре. И тогава всичко, което правят нямаше да е трагично, а комично.

201

Сандо

преди 3 години

и пак ще купят електората от махалите и ще спечелят изборите ... и така до без край. А вие продължавайте да не не гласувате

200

Анонимен

преди 3 години

Горкото е толкова т.йпо, че може с него да забивате пирони. Ех, Дани Дани. Като си знаеш, че си зле, защо си позволяваш да се излагаш така.

199

Анонимен

преди 3 години

Сега се сетихме и да те попитаме Длъжни ли се да четем кой кокво ни предлага на брега да четем око не е от държавен орган Н о за знамето по закон и още нещо и нещо и нещо особенно ако си охранител на държавници Понеже сме изключително прости да ни светнеш белким схванем Земем та поумнеен куе кък било то у храстите къту тълкувание де от вековен тълкувател на храсталашката система

198

Го4о

преди 3 години

След като не разбирате какво Ви казва Министъра на правосъдието, означава, че сте прости и не сте чели достатъчно, когато е трябвало да четете. И (не) бъдете смели!

197

Анонимен

преди 3 години

Dnes.bg защо не отразявате новините около Христо Иванов ?! Много странно.. интернет гъмжи от новини около плажа Росенец, а тук нищо не се пише. Явно този сайт се финансира от кръгове около Доган и Пеевски.. няма лошо. То вече в зависимост какво искаш да четеш си подбираш и сайтовете. Новините се представят според спонсора на сайта.

196

Това същество

преди 3 години

дори не знае значението на думата - иронияВъпросът е обаче, що се таи шефа му - БорисовЩо мълчат и пишманпатреотите?

195

От нас

преди 3 години

Ко чиниш сега в храстите га приключиш да те попитаме какво е бряг ама на Черно море Знамето там на теб ли го подхвърлиха защото това донесоха а ти друго си нямал Там в храстите