218

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да се направи тотална преатестажия на всички служители на НСО и да им се натегнат гайките.

217

Електра

преди 3 години

Кауня да не се прави на пръднал, нали е началник на НСО, която разкарва примадоната му из цяла България. Той забрави ли кога близа сладоледа на Доганя, за да го изберат за прецедент...

216

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Чакай бе Румене,къде тръгна?Няма ли да има журналистически питания.Ти надмина и Мариус Куркински с тия монолози.

215

Анонимен

преди 3 години

Факта че Радев влиза в обяснителен режим за свойте разписани гавази от НСО, която се напоследък се изявява като организация за организирана престъпност и поръчкови убийства.Той прави опити да се меси в работата на независимата Прокуратура, а същевременно се оплаква, че нямал достатъчно прерогативи върху принадлежащи на му НСО !Поредно доказателство за неговата некадърност и бягане от отговорност.

214

Ужас !

преди 3 години

Какво НСО , каква охрана ! Всички видяхме как тези "офицери" - охранители от НСО , охранители на Доган бей хвърлиха националния флаг в тревата !!!!!!!!!!!!!!!! Всички видяхме какви хора охраняват държавата България !!!!!!!! Дори турци не са се подигрвали така с българско знаме !!!!!!!!!!!!!!! *** М !!!!!! Срам за БЪлгария са тези нехранимайковци , както и резидента Радеф !!!!

213

Чебурашка

преди 3 години

Недоразумението от Дондуков 2 се обяснява като ученичка. По Закон ръководител на НСО е президента на РБ, т. е. лицето Румен Радев. Така, че всички опити да се прехвърли отговорността на други институции са неадекватни.

212

аноним

преди 3 години

До Анонимен 222"Виждам че са ме изтрили! Пак ще го кажа! Виждам че тук пишат млади дечица! Които не знаят каква точно е враждата между др Борисов и г-н Радев!"Така е! За да знаят би трябвало да са стари като нас! Видях преди много време кой развеждаше Борисов по хотелите на Мултигруп по Черноморието! Знам къде се е навъртал Радев някога в Пловдив! Оттогава са и противоречията им!Две противостоящи фракции на ......! Защо? Нали са българи и едните и другите!

211

Анонимен

преди 3 години

Честит нов президент!НОВОГОДИШНОТО СЛОВО ЩЕ СЕ ПОДНЕСЕ ОТ Г-ЖА ЙОТОВА! БСП ще се погрижи за съхраняване на добри отношения с ДПС!РАДЕВ Е ИЗБРАН БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДПС СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА РЕШЕТНИКОВ.

210

българин

преди 3 години

Леле колко *** Герберски парчета тук! Радев назначил " жена" си? А Бат ви Бойко *** парче! Кого ли Не назначи във властта.В която Сам се " избира" През последните години? *** и пулйо " назначи" за " министри" Само и само да е на власт? Бе тоя няма НАЧЕСВАНЕ на егото си че ни " управлява"?! Ама от къде толкова акъл та да го вденете я?!-:) Вече са нужни реални избори! Тия до сега са фарс!

209

не очаквам друго

преди 3 години

Отново адмирации за ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!!!Браво!!!Право куме в очи.Точно за това ще гласувам пак за този Човек!Тулупа сега ще пърпори пак дивотии.

208

Анонимен

преди 3 години

МВР и ДАНС са на пряко подчинение на Борисов, щом те решават значи кой решава, а българският данъкоплатец плаща .

207

Русомраз

преди 3 години

вкарай малко ред сред гaвазитe си от НСО и не се прави на приластен и изоставен!

206

Пешо

преди 3 години

Радев винаги се изкарва света вода ненапита.. Що за мъж е това!?!?

205

Анонимен

преди 3 години

Някой да направи от КОНСТИТУЦИЯ УСТАВ- за да е ясна кой назначава и уволнява шефа на НСО.ТОГАВА РАДЕВ ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НСО Е ПОД НЕГОВО РЪКОВОДСТВО. ВСИЧКИ ПРОВАЛИ СА ОТ НЕКАДЪРНОСТ И ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ.РЪКОВОДЕШЕ ВВС- ПРОВАЛ, НСО- ПРОВАЛ . НЕМОЖЕ КУРНИК ДА УПРАВЛЯВА , ИСКА БГ ДА УПРАВЛЯВА. ИНТРИГАНТА НАСТЪПИ ДПС, СТАВА ИНТЕРЕСНО- ПЛЮЕ ПО ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ.

204

Анонимен

преди 3 години

До 230 Радвам се че не си шоп! Тия шопи с това " баце" прекаляват! Толкова ли е сложно За тях , просто да запомниш нечие име? И се обърнеш към притежателя му с него?-:) Явно е! Пич. Поздрави на Варна! Страхотен град! Слабост ми е! Това пристанище и Аспаруховия ме кефят много! Август съм на Обзор.Определено ще дойде във Варна! -:)Поздрави н Обзорци и Варненци! Византийците Не са ми интересни! От повече от 50 г.Си пръскам парите само по българското черноморие!-:) През 87 бях в Гърция с Ладата.

203

До 125

преди 3 години

Достоен викаш много народ гласува за него ама после се разбра ,че е назначил жена си на 2 заплати и го избраха за президент щото бил комунист пилот е вече народа не му вярва няма достойнство руски шпионин е

202

Анонимен

преди 3 години

До До 129А Борисов за КОЙ работи?

201

Анонимен

преди 3 години

Всички недоволни от сегашнитеда се откажат от плоския данък, а не искате ли ами нали сте недоволни абе вие какво си мислите ще напряват червените бокуци, помощи ли ще вземате бе лентяй нещастни.

200

До 129

преди 3 години

Радев назначил жена си на две залати за какво достойнство ми говориш Ниновица си го хареса и го избра за президент щото бил пилот е на народа му писна от разни пилоти военни милиционери мутри и тнт да са на държавните постове

199

До 129

преди 3 години

Радев работи за Русия и това не е работа да се разходжа той е избран от БСП партия на Русия за всички години нищо не редлага само плюе Борисов и Борисов по-него един друг се плют това плюене писна на всички