21

Факт

преди 3 години

До До ХА ХА и подобнитеАмериканци нищо не са "дали",а са продали!Бая голяма е разликата.Впрочем,когато Америка беше истинска,техните продукти бяха качествени и конкурентноспособни.Сега вече не е така за по-голямата част.Упадъкът в повечето сфери е видим и необратим.

20

Ебльо на 3 морета

преди 3 години

Аз ще ги взема на бригада, да правят оборка с каруците на нивата като прибираме царевицата, да се пушат след комбайната

19

Анонимен

преди 3 години

До Чебурека (16)Да, те отдавна трябва да бъдат преквалифицирани в шофьори.В Пиндостан шофьорите са много повече от краварите.

18

Чебурашка

преди 3 години

До Ха-ха...... Чебурашка-Прашка, аз *** нямам..... Ти си *** бе приятелю! Само се чудя дали автора на термина "кравари" не е титана на мисълта Александър Симов, който преди да стане руско-червен талибан и да намрази САЩ написа откровението "20 причини за да обичаш Америка".

17

До ХА ХА и подобните

преди 3 години

Ами вие критиците на ,,краварите ",седите зад компютър работещ под американска операционна система,който е свързан с интернет,измислен също от американците и плюете това което са ви дали.А какво още са дали ,,краварите" на света ,замисляте ли се или няма с какво да мислите,примитивни люде. Само много невежи същества могат да ,,режат клона на който са седнали" Както казват умните:Oqsancta simplicitas!!!

16

Sichtpunkt

преди 3 години

Средната класа на Америка изчезва, изчезва основният стълб на всяка икономика! Ако скоро не сменят курса на политиката си, САЩ ще навлезе в невиждана рецесия!

15

Sichtpunkt

преди 3 години

По думите му Тръмп не предприема никакви мерки срещу пандемията.Безспорен факт! Това което прави Тръмпона е да надъхва лупмените, че ще направи Амеурика грейт ъгейн! Как, кога, пълна мъгла!

14

Анонимен

преди 3 години

Професорчето дали случайно ни преглага рекламата, която виждаме на стената? Дали му плащат да ни я демонстрира?

13

Анонимен

преди 3 години

Ами САЩ са всъщност са огромен конгломерат от 51 държави,разпорежданията се осъществяват от щатските власти на всеки щат

12

Чебурашка

преди 3 години

До Ха-ха...... е, за ужас на Бг "краварите.... Винаги съм се чудел колко нисък интелект трябва да имаш за да наречеш американците кравари и да настояваш троловете ти да употребяват този термин?

11

Анонимен

преди 3 години

Аве ***...отчета, Тръмп си пази икономиката на неговата си страна, гледа си неговия народ. В условия на криза, разбира се че ще се опита да даде на своя народ работата, това да не ви е обонго?!Айде, стига ревахте, че 99% от тея "студентски бригади" са имигранчета.Айде да отиват в еврогееееейския съюз да дърпат полата на фрау меркелица, от там да вземат нещо.Пишете за нея ве нещастници!

10

Анонимен

преди 3 години

Абе вие сте чудни хора ,точно сега на кой му се ходи в Америка?На някой луд може би.А ти Христофоре си смени името да не те бутнат протестърите.

9

Анонимен

преди 3 години

Хей Ф.С.В, не цапай виртуалното пространство.

8

Ф.С.В.

преди 3 години

Сега ще почне "ЛОВЕНЕ" на студенти - Който не си замине в някакъв срок (неясно кога) Ще бъде арестуван и депортиран- Депортацията е -вкарване в затвор -"седене" няколко седмици до изготвяне на документи- удряне на печат с глоба (200к долари) -ако студентът реши пак да влезе в САЩ глобата влиза в сила с давностен срок 5 г-Конфискация на всичкото имущество на жертвата -ТОй си заминава както е хванат на улицата с същите дрехи и пари в джоба-САЩ плаща самолетните билети

7

До 4

преди 3 години

На теб за нещо дреме ли ти въобще,пубере с ,,изящен "език?? То от такива ,,умници" като теб ,никоя държава няма нужда!

6

Анонимен

преди 3 години

Аз също имам Зелена карта вече 29 години и си работя и живея спокойно в Синсинати, Охайо.

5

Анонимен

преди 3 години

Класове на български е курсове

4

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това губернаторите предприемат мерки.Даже в Калифорния губернатора беше въвел задължителни маски.Ако не бяха губернатороите сега американците щяха да са добре.

3

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъдат поизчистени.

2

Анонимен

преди 3 години

Нормално!Америка се напълни с .....