79

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че сте свалили цървулите и сте се разтъпчили по германските паркинги и тоалетни. Кой може да се мери с вас, бравос!

78

Много добре прочетох

преди 3 години

преди да ви отговоря. Като се абстрахираме от инсинуациитие ви за филологическата ми /не/компетентност и дали съм роднина на националния ни герой Хитър Петър, останалото от поста ви е вярно. Да на НЯКОИ от бензиностанциите се плаща, обикновено тези с японския тип клозетчета дето се самопочистват. Да цената в тези бензиностанции е леко по-висока, но това е сравнително разбираемо /то и горивото е по скъпо там/. Но може просто да не си купите нищо и тоалетната си е нормалните 50 цента.

77

До Анонимен 76

преди 3 години

Какво общо имат чадърите на плажа в Гърция с тоалетните в България?

76

До 70

преди 3 години

Понеже толкова важни се оказаха Макдоналсите: На Цайл във Франкфурт, до Катедралата в Майнц, срещу тел. кула в Берлин нагоре с ескалатора на втория етаж, като за начало достатъчно.

75

Анонимен

преди 3 години

Ами да ви покажа касова бележка от Гърция, от 2019, от хотел, такса 10 евро на ден за чадър на плажа.

74

Анонимен

преди 3 години

q pa che si pikam u gorata dreme mi

73

Анонимен

преди 3 години

Само 2 лева!? Веднага да вдигнат таксата поне на 20 лева. Сега в тази криза за туристи, един бaлък минал се да почива на българско море, трябва да плаща за тези 10, дето не са дошли.

72

До 69

преди 3 години

В поста си не коментирам цената на кафето. То беше само пример за системата как посетителите на тоалетната си плащат. Плащаш 0.50 (1,0) за да влезеш в тоалетната после ако искаш приспадаш с бона цената при покупката на по-скъпа напитка или каквото и да е от заведенията на паркинга. И така и така не е безплатно. Това е същността на коментара ми, а не колко била средната цена на кафето в Германия, което си е *** въпрос, само по себе си. Не е лошо да се чете по-внимателно преди да се отговаря

71

Американ

преди 3 години

Вместо да се жалвате и да показвате кожодерски бележки просто недейте ходи на българското море. На всички от години е ясно какво става там и кой е собственик.

70

Честно

преди 3 години

Ако си поръчаш нещо , би трябвало да е безплатна тоалетната

69

ок

преди 3 години

Кажете някой макдоналдс без код. Обещавам, че като ми се отдаде възможност ще отиа да видя. Ако сте прав, ще си посипя публично косата с пепел и за напред ще плащам чинно по 2 кинта за кeнеф на смокиня.

68

До немския филолог

преди 3 години

А вие колко си мислите, че е средната цена на кафето в Германия? Последно ходите само по заведения с резервации или 2,50 е безбоцно скъпо? Ах тия немци Гутен морген и все пари искат...

67

До 67

преди 3 години

Тролът си остава *** и да е събрал сведения за половината свят. Аз не съм имал претенции за Полша и т.н. Аз говорих само за Германия. А там не е така както твърди нешофьора на тир.

66

Мдаа

преди 3 години

Определено 30 те години не са стигнали. Като Ви слушам и доживот няма да ви е достатъчно. Чакайте да видим за кода ... Франция, Белгия, Нидерландия, Люксембург, Щвейцария .... Литва, Латвия, Полша... и т.н. и. т.н. в макдоналдсите има код. И не не съм тираджия спокойно.

65

CCCP

преди 3 години

Тоалетната - необходимост, таксата - уважение! (неизвестна монголска поговорка)

64

Д

преди 3 години

Журналистката да отиде да почисти акитата, след този "клиент", пък после да смърди тука!

63

Анонимен

преди 3 години

E тва е, кой има дава и си снима. Може пък да си колекционира човека бележки.

62

До 62

преди 3 години

А аз много обичам някой ходил при братчеда бачкатор на строеж за 2 седмици и едва сричащ немския, да ме учи как е в Германия, в която живея от 30 години. Кодове има на малко места. В повечето градове е свободно и седи една черна отпред, а в някои трябва да кажеш на касата и да ти отворят.

61

ооооф

преди 3 години

как обичам да си меря с разни дето само в луксозни заведения посещават, къде и на колко места сме пикали или акали. Между другото в макдоналдсите кeнефи.те са с код, та там ако не си купиш нещо е по трудно. Но вие дето само на места с резервации ходите, това не ви е известно.

60

До 54

преди 3 години

Нещо не си доразбрал. Май немския ти не е на висота. Бона от тоалетната на някои паркинги можеш да използваш 0.50 евро при покупката на кафе, което е 2.50. Познай да ли не си си платил и за тоалетната. Системата е точно за такива хитреци като теб.