370

Анонимен

преди 3 години

За 200 на ден ще трябват 5000 теста поне.

369

...

преди 3 години

Ананиев не заема ли вече втори ден поста на министър в противоречие с кодекса на труда?

368

Анонимен

преди 3 години

Коко, яж си попарата.

367

Анонимен

преди 3 години

А на бай Киро ако му размениш обувките една седмица ще ходи така без да разбере.Обаче е тръгнал да пише заповеди и мерки да взема.Я да си седи на дъртия дирник и да получава пенсииката.

366

Анонимен

преди 3 години

В заводите на някои "бизнесмени" които са близки на "ТИКВ.АТА" защо няма нито един обявен пациент който е заразен с коронавируса?? Как става тая работа? Примерно в гр.Пловдив..

365

Анонимен

преди 3 години

Ковид -я тва праа.

364

Анонимен

преди 3 години

Някои министри са марионетки, други мажоретки.

363

Анонимен

преди 3 години

После след 300, 400, .... изкуфели дъртаци

362

Анонимен

преди 3 години

До КИРОСтана ми мъчно за тебе. Пробвайда ни разсееш с нещо друго.

361

Зоро

преди 3 години

1-2 завода, 1-2 бакалии и това се издува в медиите. Всичко друго си е като преди. Работиш, забавляваш се излизаш си, имаш си пари.Който е за 1 и 2 да даде -; който е за 3 да даде +.

360

Зоро

преди 3 години

Има 3 начина за действие1. Мангъров метод - нищо се прави и се чака сухите съчки да изгорят, обаче имунитета не е сигурен за ковида, възможно е повторно заразяване и тези, които 'оздравеят' всъщност са инвалиди2. Мутафчийски метод - (той беше Мангър в началото, казваше че е леко грипче, че маската не пазила. Вчера я носеше много яко) - затваряне по домовете, КПП-та и заеми от любимия вожд)3. Метод на Зоро - носят се маски на ЗАКРИТИ обществени места и се следи за спазването. Глобяват се 3-4

359

да,да ама не

преди 3 години

"Здравният министър Кирил Ананиев заяви, че мерки ще трябва да се възстановят, ако болните от коронавирус дневно надхвърлят 200 души."В болници са 470 - затваряй, КАКВО ЧАКАШ!?Или може би има наум нещо друго! Ако да - какво!?

358

бай Миле

преди 3 години

Брех.. да не би и днес-а да е минал в портфолиото на груховите медии?Нито дума за протеста затворил половон СФ или пък за скандала покрай лятната резиденция на пашата...

357

Анонимен

преди 3 години

В Австралия затвориха 5 млн души, зарани сто и кусур дневно

356

Анонимен

преди 3 години

Най добре и спокойно ми беше при Царят !

355

Анонимен

преди 3 години

На мачове може, а на протести за оставки първоначално на екоминистъра не може!

354

гадна твар

преди 3 години

Още в деня когато БГ обяви че затваря границите си аз написах: Нека БГ затвори границите си сега и завинаги, тъю като там е изворът на простотията! И до ден днешен се убеждаваме точно в това с неадекватните решения на ония от ЩаМа /щаба/, от злобата на много българи в България към Българите в чужбина. След като за нас има карантина при влизане в БГ, така и карантина за вас. Елементарна логика драги ми смехурко

353

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканВ жегата е най-добре на сянка или климатик в къщи. Така, че няма да е проблем. Навсякъде върнаха мерки, където има повече заразени. Ние няма да сме изключение. Въпрос на време.

352

Анонимен

преди 3 години

Странно, как тестовете от 4000 намаляха под 3000, а заразените се увеличават...Което означава, че умишлено се държи бройката заразени да е под 200.Явно са предупредени да е така за да не затворят границите си другите държави за българите.

351

Къпан перничанин

преди 3 години

Ами че те БОЛНИТЕ-тези със симптоми като температура, кашлица, болки в мускулите и т.н. надали са и 30-40! Тази "заболели" от статистиката на Щаба и Анани са всъщност инфектирани или най-точно вирусоносители. Няма да се учудя ако от тези 400 настанени по болниците 2/3 са мъртви души, тоест водят се само на хартия че са там, а са си по домовете, каквато е често срещаната практика. Тези които са в интензивни отделения никой не знае колко са, но те са там главно заради "придружаващите" заболявания.