9

pbdan

преди 3 години

Ето няколко мерки: Статута "самотна майка" да важи само за едно дете - млада била, излъгали я. За всяко следващо без такива помощи. Семейно подоходно облагане вместо детски и с необлагаем минимум. Майчинство само за пълнолетни жени. Детски надбавки и помощи до трето дете. Който е богат да гледа повече от 3 деца. А за тия агресивни младежи - затвор и работа до спукване. Аз без да съм престъпник като ученик и студент имам 2 г. в селското стопанство и пътното строителство(като войник).

8

А бре Харалане!

преди 3 години

Ако бяха използвали това време, за да се подготвят за изпити като частни ученици, щяха да вземат средно образование в някое професионално училище.Но те ядат и лежат. И като им е отнета възможността да вилнеят из целия град, да си устройват нощни гонки с автомобили, да беснеят по дискотеки и да стрелят с незаконно притежавани оръжия, тогава се изнервят и започват да се бият помежду си.Обаче пишман "антрополози" (всъщност социолози и историци, които са се обявили за етнолози) търсят под вол теле

7

Анонимен

преди 3 години

най-много заразени има в гетата------Сам ли провери или така ти казаха от телевизията?

6

Хараланееее,

преди 3 години

Преди да философстващ, гледай поне новините по телевизията, за да добиеш представа за фактите, които се опитваш да анализираш с тон на свръхексперт!Побойникът си има родители, баща му го защитава. Другото момче също има родители, и те го защитават.Причината е другаде, Харалане. Няма къде да дянат енергията си тези, на които осигуряваме безусловен месечен базов доход 553 лв плюс още помощи, та подареният месечен доход да им стане около 1 000 лв на калпак.Ако бяха седнали да учат, за да

5

Анонимен

преди 3 години

Българите трябва да си търсим правата като ромите и включително да се основе рояк от НПО-та, които да защитават правата ни.

4

До 4

преди 3 години

Айде недей да ни светваш от кого да се учим,защото най-много заразени има в гетата.Но понеже не е политкоректно,затова не вадят тази статистика.

3

Анонимен

преди 3 години

Никак не им се е отразил,щото те не вярват,че има вирус.Е,малко де,понеже не могат да берат джилязо и да крадат по домовете.

2

Звездомир Коминков

преди 3 години

Т.нар. роми не са толкова податливи на медийно облъчване, както повечето българи, и имат даже по-адекватна реакция в коронакризата. Българите трябва за някои неща да се поучат от т.нар. роми, например да се бунтуват, ако бъдат подразнени.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо като "хората от махалите", тия не са 'ора.