96

Анонимен

преди 3 години

Изкупувам земи около Сливен,Ямбол и Шумен.Ще ги застроя с малки семейни хотелчета да са на първа линия,та като залее Варна и Бургас да водя с лодка туристи да се гмуркат и да гледат алчните мутри какви хотели са строили....:))))

95

Анонимен

преди 3 години

тоя па орева света...ами тъпaн, нормално е щом не си гост на комплекса да ти бият шута по г-ъ-з-а!............................Плажът е държавна собственост и правото на достъп е гарантирано от закона.

94

*_*

преди 3 години

Тва последното изрвчение седи като кръпка:-)Кой ви го издиктува.

93

Анонимен

преди 3 години

И утре като стане една война ще ни потърсят да им вардим хотелите. Може ама друг път.

92

6

преди 3 години

Ние българите сме нежелани в нашите курорти ! Къде са "патриотите "? Няма ги в такива случаи !Да си върнем България от мутрите !

91

Анонимен

преди 3 години

Силно се надявам всички хотели на мутро-политици по Бг черноморието да фалират. А след това всеки един от тях просто доброволно да влезе в затвора.

90

Анонимен

преди 3 години

иначе е доста по-лесно да си намериш шум, коврички и наркотици тук, факт. това може да привлича само хора, които почиват в останалото време, но не и на морето. тук не е за българи, категорично. бягайте далече.

89

до 124

преди 3 години

в гърция е неколкократно по-евтино. тук качеството на услугата, която предоставят в гърция, струва безобразни пари. призовавам всички да пробват, а после да коментират. намерете си незамърсен плаж, до който да достигаш от вила или бунгало, и на който да няма допълнително таксуване, тук. и допълнителни хора. имаме пет квадрата плажна ивица, застроена с хотели, в които е наблъскана цяла европа! приятно прекарване, и се опитайте да не гълтате водата от канала, докато плувате.

88

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

До *** БедняциAbe навремето си плащах за удоволствия от рода на коврички и наркотици ам нещо сега не го чуствам. Що не вземете да станете по-грамотни вие муртите че още има мърди тук-там дето се опитват да изнудват хората и да им цедят стотинките. Така не се прави туризъм братчето ми. Вашие капацитете малък а не нашия!

87

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо всички гръмогласно викат в Гърция било по евтино!Не е!Ако искам по евтино тогава в България, ама не искам!Затова в Гърция защото е по скъпо и по готино! Аз съм баровец и считам, че гларусите не могат да го оценят, затова даже и в Словения, ако пуснат!.

86

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Добре, айде! Да влезем в хипотезата, че нашето крайбрежие се контролира от мутри.Супер! Мутри насЕкаде! Няма въздух. Добре, ама моята информация е, че морската ни граница е 378км. Нека сега разделим границата на хора. Един човек е средно 40 см широк. 37800000/40=978000 мутри..Вие ми твърдите, че границата ни от 378км е опасана с 978 000 мутри, които ви изнасилват и ви взимат парите?! Че вие даже нямате пари ве... няма кво да ви се вземе на вас. Вие за вечеря не плащате, камо ли за ***.

85

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли, защо не се ходи на Черноморието?По добре не бих могъл да го обясня на множеството тикви, *** и толупи!Жалко, че има още ходещи *** - не се обиждаите както в интервюто - по добре в къщи отколкото да захранваш черноморските мутри!.

84

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Много беднячета се чудят и маят, защо аджеба твърдя че са т ъ п и...Е не е много сложно. Пак ще обясня(като за малoyмници). Имате си язовирче на село... имате си горички... имате си полянки... е добре! За чий *** го дървитe на морето, като тя природата си е при вас! Няма бетон... няма скъпи ресторанти... няма дразнещи богаташи... Е аз трябва да ви казвам извода в пряк текст ли? Толкова ли нямате капацитет?

83

Тъпи Бедняци

преди 3 години

За миналия сезон печалбата ми прескача 100 бона.Тоя сезон не е свършил, печалбата ми е 20 бона. Дали не ми върви?! До края съм ги нагласил 70-80 бона - смятам добре е ... за 3 месеца? ама вие отде да знаете. Вие мислите в стотинки. Няма лошо. Просто всяка жабка малка да си знае гьолчето (което е селския язовир).Абе и на село ставало за плаж, а? :) Една палатка, до язовира, звезди! Патрончето водка до теб и си нанкаш! Идилия!

82

GG

преди 3 години

До 114Очите е в затвора, ама добре, че се познавате...

81

Петьо Драхмата

преди 3 години

хотелиерчетата по морето ще ядат кафяви пацyлки този сезон мухахахахаха всички сме за Гърция, всички сме за Гърция :) :) :)

80

до 112

преди 3 години

*** бедняко,Не знам какво се опитвате да постигнете, като повтаряте постоянно колко евтино е в гърция... ами не е евтино хич. Ако си сметнеш разходите даже е много по-скъпо. Тва дори БЕЗ да ползвате хотел(което е винаги), БЕЗ да ходите на ресторанти, БЕЗ да ходите на интересни места...Истината е, че ако бяхте истински туристи и си плащахте като такива, никога нямаше да се оплаквате от българското черноморие и да лъжете, че гърция била евтина.. Просто НЕ СТЕ туристи. Вие сте ***.Скъсани

79

Анонимен

преди 3 години

Айде по ведро - сега се връщам от море в Гърция - с жена ми по пътя си говорим колко пъти сме се връщали недоволни от там - отговор 0! Не знам дали съм в профила нашите "бизнесмени", но не ми пука - и да отварят и да затварят "game over" аз отивам в гърция или въобще няма да ходя на море точка. 40 години стигат!

78

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Аз съм находчив бизнесмен. И като такъв съм намерил перфектния дезинфектант срещу скъсаняци. А той е: вода - 2.90лв, бирата започва от 4.40лв..Това е достатъчно, за да накара всеки *** да затвори менюто и да се фръцне, с обяснението че ще разгледа още малко... пхахахахах! Тва не е мол да разглеждаш ве!Тва е ресторант,а ти скъсаняко беден току що си тръгна без разбит нос - точно това е целта! Аз го зачитам като голям успех това, да видя гърба на скъсаните бедняци излизащи с очите надолу!

77

до 106

преди 3 години

Ти май живееш в някакви мутренско-романтични спомени. Ела да ме биеш с метален знак. Искам да видя заповед на общината и график за почистване. Искам да видя легловата база и колко точно тоалетни отговарят. Един фас ако намеря на плажа и ще ти го набутам толкова дълбоко отзад, че ще го изплюеш. И ела да ме биеш с метален знак. Нарушаваш 4 закона. И приятно отзадно прекарване в панделата, тарикат. Може и някой зелен татус с русалка и котва да ти направят като те обслужват.