169

Свиня

преди 3 години

А за парите в евро в шкафчето на Царя даже няма разследване....Явно Бг службите готвят силно избирателно в интерес на царя и царедворците.А Иванчева я сготиха с финес на един соц. филе миньон с гъбки.....

168

5678

преди 3 години

Част от пишещите оневиняват крадливата изнудвачка - иванчева, защото "има по-големи крадци", същевременно се жалват от корупция и рекет??? Няма големи и малки престъпници, както няма големи и малки убийци. Всички нарушили Закона са престъпници, и някой трябва да е първия осъден за рекет и корупция.

167

някой

преди 3 години

Абе искала е пари тая, да и дадат там 10-15 г. да полежи малко. Заради такива бок.луци като нея, които са на разни постчета и само гледат да крадат сме на това дередже. В Китай за корупция над 400 000$ има смъртна присъда, а в Сингапур за подкуп отиваш за много дълго в затвора, за това са много по-напред от нас.

166

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е що нея е съдят, а по замесените и даващите рушвет не са със същата присъда? Явно не им е било за първи път да раздават пари под масата? Иначе Младост като не подкрепят жената си заслужават презастрояването. Скоро ще си хвърлят *** в съседната тераса.

165

Анонимен

преди 3 години

Позор!Вижте я тази крадлива сврака колко е щастлива, че няма да лежи 20 години...А не е като да не ги заслужава.Ех, справедливост...

164

Анонимен

преди 3 години

Това е демокрацията.Краднеш кинти, после плащаш и готово, , няма пандела.

163

на търкалета

преди 3 години

Законите са едни и същи;Няма 2 вида наказателен кодекс.Тогава защо има специализирани съдилища и прокуратури.Все едно да имаш два крана за една и съща студена вода.

162

Анонимен

преди 3 години

И 1000 лева да са, крадени са от длъжностно лице. Престъпленията от длъжностни лица трябва да се наказват особено тежко. Например присъдата, умножена по 10. Само защото е длъжностно лице. Значи сега тази трябва да лежи 80 години.

161

Анонимен

преди 3 години

Не зная как парите от 250 хил.евро станаха 70 хил., което не е толкова голяма сума. Присъдата от порядъка ако не се лъжа на 18-17г. беше прекомерно голяма дори за специализиран съд. Двукратното й намаление не изкупува физическото и най-вече психическото смачкване на двете жени. Те доста време престояха в следствения арест и никога няма да се възстановят. Струва ми се, че в тази акция и съдебния процес има нещо гнило, което ни кара да подозираме, че И. и П. може да са просто жертви.

160

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че предаването на сумата 70 хил.евро беше постановка на Спецпрокуратурата и Ваклин. Доколкото си спомням, Иванчева и Петрова не бяха заловени в момента на предаване на парите, а сумата беше открита в колата. Обвиненията бяха само въз основа на показанията на Ваклин. Само един свидетел, пропуснат момент на предаване на парите - напр. когато в кашон са оставени в колата - така не е професионално действие на прокуратурата. А броенето на парите на тротоара на оживен булевард беше направо цирк

159

До 88

преди 3 години

Ти не си справедлив а *** едното е подкуп другото си е тяхно

158

Анонимен

преди 3 години

До 80 Бубето Бубе дай кординати

157

Анонимен

преди 3 години

Иванчева е осъдена за това, че НЕ Е ВЗЕЛА подкупа. Начини за дискридитиране много.Могат да докажат, че човек е убил даже детето си, ако има заинтересовани от това.

156

Анонимен

преди 3 години

Гешев няма жена.Той живее на съпружески начала с нея.Гешев е пълен психопат-садист. Предполагам, че баща му, милицонера бай Стамен, ги е пребивал всяка вечер, за да има тая безизразна физиономия и изцъклен поглед.

155

XuTbP5bP

преди 3 години

'Що?

154

Анонимен

преди 3 години

Жената на Гешев е служител на предприемача-агент Ваклин.Във всяка нормална страна това дело нямаше да се случи.Щом за 70 000белязани левчета /които не са докосвани от ръцете на Иванчева!/ дават 8г ,колко ли трябва да получи дон Тулупов за 1.8 млн.евро и още толкова в злато?Утре трябва да го арестуват и да получи поне 1000г.

153

Факт

преди 3 години

Като гледаме щастливо усмихнатата фризьорка Иванчева, тя вече е платила на "независимия" български съд и на края няма да лежи и един ден в затвора !! Това ще стане , защото в България няма съд - има съдии-търговци ! Когато сменят всички съдии , тогава ще има справедливост ! Така и милионерите -престъпници никога няма да бъдат осъдени - плащат си на "независимите" съдии.

152

МНЕНИЕ

преди 3 години

За Хотелите по Черно Море има един Лаф - Ден Година Храни .За Политиците в България има друг Лаф - Ден Внуци Храни .

151

Анонимен

преди 3 години

Не винаги Иванчева е искала лоши неща или за себе си,например е искала строящите олигарси ,преди да си заминат,да почистват след себе си и да оправят(ремонтират) около обекта или пътищата около обекта, който са строили или е искала да се оправи оградата на детска градина от тези,които стоят,като помощ за квартала или да запази градинки,20 години ми се виждат прекалено голяма присъда за такива неща!Олигарсите,които грабят от държавата,трябва да се научат и на дарения,да дават и на обществото,а н

150

Ковача

преди 3 години

Споко, на другото заседание ги пускат мм ъъ.... Амо тонтичне тези осъдиха, които не се виновни. Май винаги така става .