9

нотариус

преди 3 години

То сделки НЯМА , те цените коментиратИмало 10% спад , моля? Поне 20% е в момента , през Септември ще доближи 50%

8

Анонимен

преди 3 години

5-10% за 2-3 месеца си е доста, ако сметнем колко месеца има в една година, това си е почти свободно падане, ако тенденцията се запази. Времето ще покаже накъде ще ходят цените, тук можем само да предполагаме.

7

Анонимен

преди 3 години

Да се разбира, че спешно трябва да се пишат глупости, защото иде срив и трябва да се спасява работата.

6

Анонимен

преди 3 години

Има логика. И тя е следната- идва безработица, безработния не може да си плаща наема и за да не плаща наем купува си жилището. Затова при растяща безработица и падащи наеми теоретично е логично да растат цени на жилища, но фактически срамна работа няма и брокерите да се преквалифицират, може към илюзиорното изкуство или комедийния жанр, чета и мисля, че им се отдава. Спад от 10 процента за 3 месеца - незначителен? А ако беше растеж, пак ли така щяха да го квалифицират? Спада едва почва :)

5

The Ghost

преди 3 години

5-10% ако е малко, здраве му кажи.А другите 20-30% не си ги признават

4

aa

преди 3 години

мхм че скочаа, е сега безработните като им свърши борсата покрай нова година ще се юрнат да теглят по 100 иляди евра кредити, защото иначе ще скучаят от липса на работа. Трябва да си уплътняват времето. Аз моя го взех преди 6 години в манастиркските в софия на 700 евра пичове не на 1300 на 700 , ама не можете да броите дотолкова. Мога да ви кажа че след това което иде като криза , ще се молите да ви го купи някой на 700.

3

Хаха

преди 3 години

Е къ бе? Завчера се качваха... неска падат... много динамика... не издържам!!!

2

:)

преди 3 години

Нищо, ще чакаме още да паднат, бърза работа нямаме. От 300 на 3000 евро м/2 в София - балона доста е надут. Очакваше се, но това е затишие пред буря.. Това да не е Лондон, Виена или Женева с тези цени?!?

1

Сандо

преди 3 години

аа още ще клекнат, споко