119

Анонимен

преди 3 години

До ЧуденкаНаситихме се достатчно на родното ни море - привелегия само за чужденци...

118

Анонимен

преди 3 години

Аз лошо в това не виждам

117

Анонимен

преди 3 години

Който има хотели по бетономорието да се притеснява, аз нямам и не ме е еня

116

Анонимен

преди 3 години

Защо ли не идват като вирус няма според тукашните форумни специалисти? Доц. Мангъров да направи една диплянка да им обясни колко са заблудени.

115

grosse Katastroffe!

преди 3 години

До ЧуденкаГустичко!!! Къде иде врана - все нас.ана

114

Чуденка

преди 3 години

А пък българските нещо хукнаха по Гърция. Що така никой не ще на родното море?

113

До 122

преди 3 години

Абе на некадърници все държавата им виновна, ние тука с това което предлагаме туристи няма да имаме не само заради короната, нарича се конкуренция и свободен пазар. Да комиунизма раздаваха карти и всички на нашето море, ама сега ще отида там където аз царят потребител реша, капиш?

112

Анонимен

преди 3 години

Я люблю тебя чалгарское море през крив макарон за ингилизите тоже как и за нас.

111

Анонимен

преди 3 години

Не ги щем тия заразните да може някой мутра да си купи после пак кола нов внос.

110

4444

преди 3 години

Честито. Благодарете на Майтапчийски и Сие и бате си Тиквун, че успешно съсипаха всичко в БЪлгария. ЧЕСТИТО овчедушни същества.

109

Истина

преди 3 години

като прочета заглавието и ми става благо на душата. Тези идваха само да се напият и надрусат, а англичанките не ставаха за нищо хубаво :)За беларускините може да съжаляваме :)

108

ЛАЗО

преди 3 години

ДАЖЕ И БЕЗ БЪЛГАРСКИ ТУРИСТИ!

107

.

преди 3 години

Ха дано още 3-4 г. така и мутр ите ще се откажат от бетона.Иначе комбинацията от пияни английски и руски туристи и безкрайно лакоми и непризнаващи закон и морал БГ му три ще съсипят докрай морската ни територия.

106

Анонимен

преди 3 години

не корона вируса ни остави без туристи а безхаберието на бойко борисов и бандата му. англичаните си ходят спокойно на безопасни места

105

До 111

преди 3 години

Работя в Пирогов.Дай си контактите и ще те вкарам лично в инфекциозното. Без маска и предпазни средства. Съгласен?

104

Анонимен

преди 3 години

Еи хипохондрици отворете си очите. Къде са килповете от милионите препълнени болници, в интернет пространството няма нито един клип от нормален човек който е загубил някого да разкаже за какво иде реч(след толкова милиони и милиони заразени и умряли). Всичко което тече като информация е от медии които служат на господарите си.Всеки клип който е качен от доктор(те не са малко) и противоречи на докторите които са по медиите бива свален. Опозицията по цял свят се заглушава. Това нормално ли е

103

Анонимен

преди 3 години

Виждат по сл.бряг,тия гадове,пияни и дрогирани

102

England

преди 3 години

Тумба ултраси на локомотив пловдив се прибраха от англия през сърбия и се изсипаха на стадиона за финала.След това се прибраха в пловдив да отпразнуват купата с ядене и пиене до сутрината.Каква карантина какви мерки....

101

МНЕНИЕ

преди 3 години

Английските Туристи Няма да дойдат в България . Причината не е Ковид19 - Причината я знаем Всички Българи - Политиците Хотелиери се нарича ПРИЧИНАТА .Румъния , Сърбия , Северна Македония , Полша , Русия , Украйна - Всеки Турист ЗАОБИКАЛЯ България ?

100

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо не ни остави и без български малко, защото е пълна вакханлия по морето. Последната седмица на юни отидохме до южното - нито чадърите са на дистанция, нито по заведенията сервитьорите са с маски, нито се бършат маси между клиентите. В магазините маските на продавачите са под брадичката. Изобщо правилата са само на хартия както винаги и човек, който се опитва да почива при спзване на някакви норми е просто едно изкопаемо на фона на обстановката