9

Анонимен

преди 3 години

Пародия на държава...

8

Бау

преди 3 години

3000лв наистина е много малко за подобно нарушение.

7

Норге

преди 3 години

Седят си двамата министри и гледат безучастно как никой не спазва условията, при които беше пусната публика на този мач. Ако бяха политици на място, щяха още в третата минута да спрат мача и чрез доктора на стадиона да кажат на публиката, че ако до 5 минути не са през седалка от "другарчето" по място и не са си сложили маските, то срещата ще бъде прекратена, а отборите изхвърлени от турнира за 2 години! А то какво? 3000 лева глоба! Това няма и една трета от заплатата дори на един футболист!

6

Анонимен

преди 3 години

Къде е Дания, къде сме ние???... Там съдията прекъсва мача и ги слага у ред. Няма място за сравнение, тука само лиготии.

5

Анонимен

преди 3 години

С глоба от 3 хилки, едва ли някой ще се уплаши, ако организира бъдещи подобни събития. Боколандия!

4

Анонимен

преди 3 години

Организаторите ще ги глобят с 3000лв за хилядите без маски, а нас глобяваха по 5000лв на калпак. Офтсиииииии, защо бе

3

Анонимен

преди 3 години

"На трибуните по заръка на премиера Бойко Борисов присъстваха здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев. Двамата също бяха заснети без предпазни маски в една от ложите на стадиона."Тоест здравният министър не изпълнява собствените си заповеди, а очаква ние да му ги спазваме.

2

istinata

преди 3 години

tova e dargavata Tikvistan , vsi4ko , moge, nasen 6te se broim pak

1

Смешници

преди 3 години

Те останаха 3 мача, каква публика, трябва да се реши дали Левски или тирето ще в втори, Локото вече няма за какво да играят. Както се казва, след дъжд качулка. Пародия на държава ................