121

Анонимен

преди 3 години

Най-умния българин с жена сино-птичка!Мен най ме интересува, как се купува имот в Гърция с пари на ръка (някъде около 762000?) и как с президентска заплата се спестяват такива пари?Много добър специалист е по ......, а а забравих по какво!

120

ха-ха

преди 3 години

Оооо, мистър татко Биин, кака е расте ли бебока? Дано да е наследил повече от майка си, че ако е от бащата.....мъка...

119

един

преди 3 години

До Mr . STARBUCKS Г-не може би за умнотията на плювню сте изпуснали кавичките?

118

представям си

преди 3 години

представям си как Пепи Еврото краде развоен център на VW докато през това време Гешев лови крадци на кокошки и се прави ,че не вижда ,а Пеевски се подхилква отзад.

117

врачка

преди 3 години

едно си баба бае едно си лае

116

Анонимен

преди 3 години

О, да! Нужен им е на швабите такъв развоен център! Ама много, щото и завод си имат тук, а къде се е чуло и видяло завод без развоен център /в краен случай могат да ползват на ЦеЦерон мозъчния тръст/?

115

opa

преди 3 години

7000-10000 лв. средна заплата, това няма как да стане. Тук търсят нискоквалифициран труд, то и затова всички кадърни българи напуснаха, че им дават жълти стотинки в бг.Като добавим и "приятната" социална и политическа среда е напълно нормално.

114

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Чета, чета коментарите ,и за сетен път стигам до извода,че проблемът на Президента Плевенлиев е,че е прекалено умен за простия българин.

113

Waffen SS

преди 3 години

"" Плевнелиев: "Фолксваген" може да направи у нас развоен център със заплати 7000-10 000 лв. "" А,Деси Банова ще е генерален директор.Хайде стига ,нека бъдем сериозни.Нека си гледаме шиенето на *** и потници с чужди суровини.Това май ни се отдава.Това ни определено като дейност.Иначе звучи забавно,жизнено утвърждаващо с елемент на водевилен сарказъм,нужно е шоуто да продържава

112

Анонимен

преди 3 години

Може и завод да построят, ама няма.

111

Анонимен

преди 3 години

Ама на право ти повярвах ме, нали разправяше преди КАК ЕДВА ЛИ не той лично е уредил завода да е у нас, на което Фолксваген дипломатично се изсмяха.

110

ТАЗИ

преди 3 години

вечно ухилена, безпричинно, до уши личност пак ръси глупости.

109

Анонимен

преди 3 години

Фолксваген, са наясно какви крадци сте.

108

Анонимен

преди 3 години

Да,бе,да,ще трошат пари нерви...няма да могат да ви насмогнат на лакомията герберасти****""

107

Атлантик -

преди 3 години

Развоен център - хи, хи.... То едно такова нещо може да е и от 5 човека - само фирмата му голяма. Де ще го "настанят"? - в "неговия" София Тех Парк, който и без това е празен.

106

Анонимен

преди 3 години

"Плевнелиев:Фолксваген може да инвестира в развоен център у нас" ,....... и аз така мисля,МОЖЕ и да вали,а може и да не вали,ха на бас,че ще позная!

105

Анонимен

преди 3 години

...и плевньо да е директор на центъра, да окраде още и някой друг милион както стана с техпарка, едни санирани сгради, вътре жив човек няма, но парите са разпределени в правилните джобове...

104

тузаря

преди 3 години

Този от време на време изплува от гьола си за да изръси една огромна глупос и лъжа и след това изчезва!

103

Расимка Пастирката

преди 3 години

Комсомолската секретарка на Факултет Електроника на ВМЕИ "В.И.Ленин" пак се е престапонирала ....

102

123

преди 3 години

Тоя пак си е преодозирал хапчетата...кви 710 кЛв средна заплата, те в немските заводи не ги дават...А като човек внушава само погнуса