31

въпрос

преди 3 години

е как да са силни финансово бе другарю президент , та фирмата бсп открадна , приватизира и съсипа не само тях а и цяла България !

30

до преди 35 мин. - л

преди 3 години

Не е истина че шербета дава 50% от заплатата си за домове за сираци. Ако това беше истина, първа Божков тиви щеше да съобщава това на всеки кръгъл час. Пък и шербета щеше да се похвали, какво се похвали, че Деса подарявала мартенички на бабите в едно гранично село по време на епидемията. Важно е по време на епидемия да се закичем са мартенички, иначе може да ни хванат уроки.

29

989

преди 3 години

Шербет Каунов откри топлата вода. Браво! Такова умозаключение не всеки може да направи. Водата е мокра, нали Шурбет. А какво казва по този въпрос Гьоте?

28

Анонимен

преди 3 години

...РАДЕВ ПОИСКА....ОТ КОГО И КАК ПОИСКА...НАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТИВА КЪМ ПРОПАСТТА...

27

Безделник Радев

преди 3 години

Безделникът Радев пак се е впуснал в празни приказки и кухи фрази ! Наистина е по-добре малките общини да имат повече пари - ама Радев не казва от къде .......

26

Анонимен

преди 3 години

И без да го каже хората си знаят. Това се повтаря от както сме в ЕС.

25

До 23

преди 3 години

БагаШ?Как се пише "багаж" май се учи в началните класове.А пък и затова,което прави (т.е. не прави),мисля,че не трябва да получава никаква заплата.

24

Анонимен

преди 3 години

Гаварит Масква

23

Анонимен

преди 3 години

До 22. Урааааааа!!!

22

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21 Тъй като президента не афишира като Бойко какво е направил на кои мутри е изсипал милиони да те уведомя, че президента дарява 50% от заплатата си на дом за сираци. Ама нали трябва да плюем и злобата превозхожда умствения багаш да плюем. Какво искаш да си сложи табелка на гърдите на която да пише къде му отива половината заплата.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами всеки месец да дава заплатата си на малките общини...И без това е най-скъпоплатения нищоправец в държавата...Да си оставя 2 лева за банички (не че и толкова заслужава) и другото до 11 хил.-по сметката на някоя малка община.

20

а бе,

преди 3 години

Коранавирусът им обърка сметките на Деса и съпруга за щастлив мандат със задгранични безплатни екскурзии и сега...Ал Бънди у....Каспичан.

19

Край

преди 3 години

Возил съм се и на самолет.Редник съм - демек чист пагон -чиста съвест.Ще се кандидатирам за президент.

18

Край

преди 3 години

Аз искам всички да са силни финансово, не само малките общини. Аз съм по-добър направете ме президент.

17

куку и Пипи

преди 3 години

Най-сетне някой го светна, че Деса Мерцедеса трябва да се скрие. Едно Куку ни стига, още едно ни идва малко в повече.

16

безделник

преди 3 години

Той е злобен безделник.

15

жалко

преди 3 години

Този само в малките общини може да се самопокани, в големите не го пускат. Ще остане в историята като най-слабият президент, но не само това, ами и като най-некомпетентния, най-злобния, най-жадния за власт и най-простия. Мечтата му е да прави служебни кабинети и познайте защо? Този случаен човек обезсмисли институцията президентство. За 5 ст. работа не е свършил, а получава много много пари. Срамувам се, че този човек представлява моята родина.

14

Анонимен

преди 3 години

"Има несъразмерност във финансирането на големите и малките общини. Ако загубим малките, ще бъде пагубно, ще загубят и големите", отбеляза Румен Радев.глупости говори този човек , обратното съшо важи. бръщолевене и празни приказки нонстоп ама как избрахте *** за првзидент никой не го кани никъде и никой не идва което обяснава обиколките по села и паланки , най добре да се прибере на село там ше е силен , на международната сцена е нула

13

Тикволандия

преди 3 години

До Хм !?: И колко години ще им трябват на гербаджиите за да усъвършенстват законодателството, та да крадат по-малко? И искат ли изобщо да го направят - това е въпроса.

12

Анонимен

преди 3 години

България без провинция загива и това е закономерно, нодокато атовете се ритат, магаретата го сгрибарт и бягат на запад.После Кърджалийско, Хасковско, Шуменско са турски.Борисов се кефеше, че е хванал всичко живо за мака-рите, е, хванаха и неговите.