134

Христо

преди 3 години

Хубава новина.......

133

до 138

преди 3 години

Не съм съгласен с теб.Идеята тук не е да се изяждаме взаимно с обвинения, а взаимната изгода.Както винаги истината е по средата.Когато въведат нормални цени и качествени услуги, могат да разчитат на доход и платежоспособни туристи.Иначе си е едно надлъгване и надцакване, от което губим всички.Нашата роля като потребители е да искаме по-качествена услуга, на разумна цена и да настояваме. А ако те не го разбират, да си чистят хамбарите от паяжини.

132

900

преди 3 години

Проблемът е в грозновата архитектура, в презастрояването, в лошото обслужване на неоправдано високи цени и цялото просташко и парвенюшко излъчване на курортите. Клиентелата е в съответствие с мястото. Е, това е положението "Стилът, това е човекът". Разумно е наистина един след друг да се закрият тези мутренски хотели и на тяхно място да се създадат нормални курорти за прилични хора.

131

Марето

преди 3 години

Браво ! Една хубава новина, цицаха, цицаха... крак да не им стъпи на така нареченото море! Скъпотия, мизерия и тиняк абсолютен. Замразена скумрия 15 лв порцията?!? Квартира в село Бяла 50 лв на ден?!?! Чадъри и шезлонги 30-40лв на ден!?! Лев да не видите повече !

130

Анонимен

преди 3 години

Те лапачите това искат, да натирят бедните българи и да доят богатия западняк, но са си направили грешно сметката. Всичко се прави от малко, към голямо, а не обратното. Започваш с малък хотел, поддържаш услугата на ниво и не позволяваш да ти свалят репутацията бедни пияни англичанчета.Няма как да докараш хората като стадо на ол инклузив и да държиш услуга на ниво.Но новоизлюпените милиардери са по-компетентни., затова мека се оправят сами.От мен имат един среден пръст....няколко пъти.

129

Е и ?

преди 3 години

Това може само да ме радва, пожелавам им само фалит :)

128

Анонимен

преди 3 години

В Русалка вземаха 8 лева за вход на този камънак В Албена към днешна дата входа пак е 20 лева за 24 часа Как няма да изгонят българите

127

Анонимен

преди 3 години

Никой не му дреме за мързеливи тьомбeли, които искат само да стоят и да доят.Туризмът е услуга, а не продукт за ширпотреба и на ишлеме.Когато нашите крадци го разберат, тогава могат да се нарекат хотелиери.Дотогава са пиявици.

126

Анонимен

преди 3 години

Време е пазарът да се поразреди, защото много станаха мaймyнитe на клона, които чакат да папкат на аванта.Туризмът не е ключов сегмент от икономиката, а малка част от нея, защото приходите не са гарантирани и се влияят от много условия.Който не вярва, да си стои и да чака американски туристи.

125

Анонимен

преди 3 години

Хич не ги жаля.Този, който е дал милиони да го построи, ще намери и начин да оцелее.Това е частен бизнес и всеки се оправя сам.Времето на плановата икономика и дотациите свърши безвъзвратно.А щом не могат да се оправят сами, да го продават и да хващат мотиките, работа има за целия китайски народ плюс индийския.

124

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Играчите хотелиери(поне местните) са си направили добре сметката.Това, че сега нЕкои пищят на умрело, е шменти капели.Имат мноого пари за черни дни !

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Всъщност изобщо не ме интересува кога наминаваш в офиса и кога ти е скучно и т.н. подробности, не е нужно да ми даваш обяснения и да ми се отчиташ защо клечиш по цял ден в интернет. Много е жалко, че не можеш да различаваш ироничната подигравка и я приемаш за похвала, това ясно говори за умствения ти багаж и за душевното ти състояние.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Какво искаш да ти кажа? Това е разказ на човек работил години там.Тези хора са ходели да работят там като дървосекачи. Никой не е бил извикан там за да стане генерален директор на Газпром например.Зимата -40 градуса, лятото блата и непроходими терени. Тежък физически труд по 12 часа на ден. Това е било положението.Я ми кажи сега, как е по-лошо да миеш *** на капиталистическа бабичка в старчески дом, при 22 градуса целогодишно и оборудван с всички удобства на цивилизацията.

121

бай х

преди 3 години

Нямало как да им излезе сметката при сезон от два месеца....ами оно се мисли преди да бетонираш по морето ...нарича се бизнес план

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Всъщност наминавам обикновено когато не съм в офиса или когато ми е скучно, но днес е неделя, тъй че съчетавам благотворителната дейност със спортен полуден. Ти какви спортове практикуваш?:))))))))))

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамо гледай да не пропуснеш тениса после, щото по-цял ден клечиш пред компа в интернет да се пениш и да се правиш на интересен и да помагаш на заблудени души с ценните си познания.

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Браво, много се радвам, че след 30 години американско партньорство, НАТО, ЕС и западна ориентация нещата в България не само се подобриха, но и доста се подобриха и днес при капитализма и демокрацията умните и кадърните живеете добре."Браво, виж как най-сетне си схванал нещо. :))))После като отида да играя тенис ще споделя на партнъра, че съм помогнал на една заблудена душа по пътя към развитието й в пълноценен гражданин.:))))

117

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм в това. В България нещата доста се подобриха, дори и най-неграмотните сте намазали от това, въпреки че ревете как е "по-зле"Браво, много се радвам, че след 30 години американско партньорство, НАТО, ЕС и западна ориентация нещата в България не само се подобриха, но и доста се подобриха и днес при капитализма и демокрацията умните и кадърните живеете добре. Благодаря за ценната информация.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Той човека съм сигурен, че ще ти отговори, но на теб дали няма да ти дърпат ушите някъде? :))) Целта на изцвъкванията ти тук би трябвало да е да покажеш позиция, а освен да тролиш няма нищо на мегдана :))))))))

115

Димитър Георгиев

преди 3 години

Били загрижени за здравето на курортистие-виц 1 на годината.Видяхме ги вчера на слънчака-32 лв за чадър и два шезлонга.Миналата година заведохме за три дни 4 годишната си внучка в х.Белвю на сл.бряг, нямахме време да оправяме паспорти,декларации и пр. за да идем в Гърция.Излезе ни 1200 лв.,като 300 от тях бяха за чадър и паркинг за колата.Не съм беден,но все пак толкова щеше да ни легне в Гърция за 7 дни.